Şimdi Ara

Aras Kargo çalışanının kargoyu eve çıkarmaması (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
338
Cevap
2
Favori
52.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz insaniyetten kaynaklaniyor bence. herkes bir değil. bunu taşıyan var, aman banane milletin malını kapısına kadar ne getiricem diyen de var.

tabii birde kargocular tarafından olayi dinlemek lazım. hani her türlü kargocu nasıl varsa binbir türlü tuhaf müşteride var. insanlarla muhatttap olmak zor iştir.
  • Bize de oldu aynısı inip taşıdık. Lanet olsun ki zorundaydık. Yoksa eve teslim diye bişey var. Ozaman eve teslim deme !!!

Maalesef kargoculara kargo şirketlerinin cimriliği yüzünden böyle oluyor. Onlarda taşımıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

Aras kargo ile bende hep sorun yasiyorum dosya bile olsa adrese getirmiyor gecen yil getiren kargocuyla tartismistik o gun bugun getirmiyor subeyi ariyorum bugun gelecek dedikleri kargo hic gelmiyor defalarca eve getiren kargocu tartistiktan sonra getirmedigi gibi sebep sordugumda adresi bulamadim yaniti veriyor mecburen subeden gidip aliyorum genel merkezede sikayet ettim ama yine sonuc cikmadi alisveris yapacagim site aras kargo yaziyorsa urunu almaktan vazgeciyorum.

Eksiği var fazlası yok.

+

Bir gün acil kargo bekliyorum (Cumartesi elimde olması lazım), Ofis Cumartesi açık, bekle bekle gelen kargo yok. Öğleden sonra aradım aras kargo şubesini, dedim kargomuz gelmedi mi? Baktı ordaki eleman, "Efendim kargonuz gelmiş ama bugün çalışmıyorsunuzdur diye dağıtıma çıkartmadık" dedi.

• gecmis olsun

asansor olmayan binalarda 20 veya 25 desiye kadar kapiya cikarma zorunlulugu var daha agirsa urun ve asansor yoksa cikarmazlar. kurallari boyle. musteri hizmetlerini arayin sikayet edin. sizden ozur dileyecekler ve o subeye uyarida bulunacaklardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçenlerde ups kargoya baya buyuk bir paket şipariş etmişdim iş adresine 2. katta adamlar beni aradı kargoyu ne yapalım diye gittim yanlarına arabaya yukledik yukarı çıkarsa birde aşa indirmesi var,
    bugunde Aras kargodan 5 parça paket geldi fazla agır değil adam üşenmeden kucaklamış çıkarmış hepsini,verdiğim iş adresime,dedim niye aramadın arabaya koyardık buraya kadar tasımamıs olurdun bişey demedi,gönderdik onu, bu seferde ben geri arabaya tasıdım urunleri,ufak tefek şeyleri kafaya takmamak gerek buzdolabı olsa çıkarmazlar binada bırakp giderler,arnızda anlaşma olursa tasıyabilirler eve kadar,
  • Hocam bence sen şanslısın bana bir zarf gelecek yurtiçi kargo direk adrese ulaşılamadı diye gönderimi durduruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 22tupac

yurtiçini geçemezler en azından kapıya bırakıyolarmış
    yurtiçi hiç gelmeden geldik evde yoktunuz diyor

Hocam bölgesel sorunlar o ben hic yurt icinde yaşamadim onu MNG kargo benim bolgede lanet aldigimda mng ile yollamayin diyorum gelen urunude iade ediyorum almiyorum. Sehir semt bulundugunuz bolgedeki firma ile alakali durum.

• tnt-2 kullanıcısına yanıt
    peki müşteri bunu yollarken söylüyorlarmı "Bu desi için adres teslimi yapamıyoruz, telefon ihbarlı olur ancak." diye yoksa adres teslimi ücreti kesip telefon ihbarı muamelesimi yapıyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

kargom gecikti aradım şubeyi; kuryenin numarasını verdiler
    aradım kuryeyi; abi xx kişisine teslim ettim dedi
    dedim yok bizde oyle biri, sen nereye teslim ettin
    tarif etti, başka bir yer.
    yanlış yere teslim etmişssiniz dedim
    oda bana

SİZ ÇALIŞTIĞINIZ YERİN ADINI BİLMİYORSUNUZ

dedi!!!!

Koptum gülmekten,kargolarımız kimlere emanet..
  • Suç kargo çalışanında değil onu amele gibi görenlerde. Resmi olarak yazı yoktu ama sanırım firmalar düzenlemeye gitmiş. Öyle katıma kadar çıkarıcaksın devri ağır ürünlerde geçerli değil artık.

Bunun tek bir güzel yolu var adama 50 lira sıkıştırırsın olur biter.

Çünkü çamaşır bulaşık tv sehpa mobilya evi taşıtmaya başladı insanlar.

Yani akıl var mantık var? Asansörsüz eve kargocu çamaşır makinamı çıkarmadı diye şikayet eden adam vardı?

Yani ben de çalışan olsam hiç uğraşmam kapıya bırakırım. Sonuç olarak adrese teslim edilmiştir. Bir merdiven inmek inanın zoruma bile gitmez. Haber vermemesi hiç getirmemesinden iyidir.

• Kargolar artik iyice yuzsuzlugu ele aldi.Cagri merkezine sikayette bulunuyorum sube ile ilgili geri donus bile yapmiyorlar.Kargocu 3-4 defa kargomu kaybetti muhtelemelen sokaga atip gitti.Sikayet ettim yuh buna bile donmediler.Sonuc yok allahtan degerli bisey degildi.Dergi oldugu icin lanet olsin dedim artik mng yi kullanmiyorum hic bir sekilde.Para kazanma hirsina girmisler calisanlarina para vermiyolar onlarda cakallik yapiyorlar.

• Ne olduğunun önemi var. Eşya ise getirmek zorunda değil kapıya bırakır. Örneğin Kitaplık banada geldikleri zaman getirdik kapının orda diye gidip alıyorsun anlaşmaları bu şekilde ancak bu normal bir ürünse getirmek zorunda diye biliyorum.

• Bu kargo firmasından çok çalışan elemanlarla ilgili. Yok çok zor işmiş, asgari ücrete çalışılmazmış, yoruluyorlarmış bana ne lan? Çalışmasın o zaman, başka iş bulsun. Bu dünyada işinden memnun olmayan bir kargocular mı? O zaman herkes işini savsaklasın, öyle bir dünya yok.
  • aras kargonun çoğu şubesi bu işgüzarlığı yapıyor fakat 444 25 52 numarayı arayıp şikayet ettiğinizde ve kargo göndericisi E-ticaret sitesiyse ona da şikayet edin, çok hızlı dönüş yapıyorlar.

Google de" Hepsiburada.com ve Aras Kargo işbirliği müşteri memnuniyetini kötü etkiliyor " diye aratırsanız bir blogerin konu ile ilgili yaşadıklarını ve sorunun çözümünü detaylıca bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canemrebuyuk -- 14 Şubat 2017; 15:37:57 >
  • Taksici-Dolmuş şöförü-Emlakçı kervanına kargocular da katılacak yakında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuroki -- 14 Şubat 2017; 15:40:59 >
  • hb arasa geçtiğinden bere ilk defa alışveriş yaptım, adam kapıya gelince aradı 5. kata kadar çıkardı ürünü üsküdar için yurtiçine felan bin takar aras
  • Eğer daire kapısına kadar teslim edilmeyecekse bunu satış sözleşmesinde ya da ürün satış sayfasında belirtmeleri gerekmiyor mu?
    Eğer belirtilmiyorsa ürünün niteliği ve ağırlığı ne olursa olsun daire kapısına kadar teslim edilmesi gerekiyor. Kargo ücretini ona göre hesaplasınlar ve tahsil etsinler. Biz kapıda kargocuya bir de yukarı çıkarması için ayrıca para vermek durumunda kalmayalım.

Hepsiburada dan yatak/baza, koltuk vs mobilya alan varsa teslimatı daire kapısına kadar mı yapıyorlar ve hangi kargo ile gönderiyorlar bilgi verebilir mi?
  • Kargonuz internet alışverişi ise alışveriş yaptığınız yerle konuşun

Bu konuda forumda bir başkası da vardı şikayetçi olan sipariş verdiği yerle konuşunca çıkarttırmışlar

Bazıları kargoya kızdıkları zaman; reflakter plaka, mini buzdolabı gibi ağır şeyleri söylüyormuş; sipariş verdikleri yerler söz sahibi olunca kargo yukarı çıkarmak zorunda kalıyor sonra cayma hakkını kullanarak hiç almıyor kargocu tekrar indirmek zorunda kalıyor. Bir kaç kere yapınca kargo adam oldu yazmışlardı
  • Birine kargo yolladım kargoyu kaybeymişler rezil firma

• ağırlığa göre parayı tıkır tıkır alacaklar ama kapıya getirmek insanlıklarına kalacak üstüne birde para vericez öyle mi hatta şubeden hiç çıkarmaya uğraşmasınlar gider alırım uğraştırmamak lazım sonuçta dimi
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.