Selamlar. Bir E-ticaret sitesinden aldığım ürün aras kargodan dolayı kargoya verileli bir hafta olmasına rağmen elime ulaşmadı. Kargonun websitesinde kaç günde gelir sorgulamasında 1 gün içinde kargonuz ulaşır yazıyor. Aras kargo telefon hattını 3-4 gündür aramama rağmen hat düşmüyor. Kargomun bulunduğu şubenin telefonu sürekli meşgul çalıyor. Aynı siteden aldığım başka ürün sürat kargo ile 2 gün içinde elimde ulaştı. Bir daha bu kargoyu asla kullanmam sizde kullanmamanızı tavsiye ediyorum.
Benim de pakedimi tekmeleyerek getirmisler. Cihazin tum centikleri kirilmis kapagi kapanmiyor. Ic malzeme kaliteli oldugundan devreler hasar gormemis ama ufak centiklerin hepsi kirilmis. Hakkim haram olsun aras kargoya...
1 haftadır istanbul turu yapıyor benım kargo da
Bende 10 gün önce verdiğim sipariş bugün geldi. 2 gün önce şubeye gidip sordum durum ne diye 60.000 kargo var elimizden bişey gelmiyor demişlerdi.
Bende 1 hafta once aradigimda telefonlarini acmiyordu bu seref yoksunlari
Canli destekten sorsana dostum nolmus baksinlar
Benim de geçen ayın 20'sinde verdiğim Hepsiburada iadesi hala yolda gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Booker DeWitt -- 4 Aralık 2018; 14:37:47 >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme