Şimdi Ara

Aras Kargoyu kullanmayın arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu aras kargonun sacma salak uygulamaları ile ilGidir

konu şu:

bugun sattıgım bi cihazı babam vasıtasıyla kargolatmak istedim son zamanlarda yurt içi kargonun huzursuzluk verici hizmetinden sıkıldıgım artık gına geldigi için bir son verip tamamen aras kargo ile satıs ve alıs veriş gerçekleştirmeyi sectim. konu tabiki cep telefonu kargolatma.

telefonu çok iyi şekilde paketledim ve ben çalıştıgım için kargo saatlerinde müsait olamadgım için babama bıraktım ve babamla göndertmek istedim ama bbam beni aradı ve aras kargo alıcı ödemeli kargo teslim almıyor dedi bende iş çıkışı tabiki yuolum üstünde oldugu için geçerken girdim içeriye...

dedim pardon bişey sorucaktım diye basladım babam bugun kargo göndermek için geldi fakat siz kargoyu almamıssınız alıcı ödemeli kargo almıyormussunuz diye devam ederken konusmaya sözümü küstahca defalarca keserek kargonun ne oldugunu sorup durdu ben size kargonun ne olsdugunu söylicem sabrederseniz ama bi dinleyin dedim. devam ettim cep telefonuydu ve elektronik alet tasımadıklarını söyledi tasıcaklarsada ödemeyi peşin alıyorlarmışşşşşşşşş
    her neyse dedim geçen hafta 3tane kargo gönderttim yine babam vasıtasıyla 3üde cep telefonuydu gönderen sizdiniz yine o nsıl oluyor daha bugun dedim ( yine sözümü kersip durmalar falan) ya bi sus adam dinle ya benmi konusucam derdimi anlatıcam yoksa sen 10kere sözümü kesip kendini hemen savunmayamı alıcan dedim sus iki dakka dinle dedim twelefonumdaki takip kodunu gösterdim gir su takip kodunu daha bugun evime cep telefonu kargosu teslim edildi aras kargo ile ( forumdan qwerty8den lumia520 almıstım özellikle aras ile göndermesini söylemiştim kendiside biliyor) bu nasıl oluyor peki simdi ben sizi dinliyorum anlatın derdinizi konusucaksanız simdi konusun dedim.

basladı anlatmaya efendim kargomuz kargo prensipleri dogrultusunda elektronik cihazlarda bu sekilde hizmet veriyor dedi bende cevap olarak söyledim arkadasım hizmetin bi standardı olur yurt içi kargo alııyor süret kargo alıyor mng kargo alıyor bi siz almöıyorsunuz hatta sizde alıyorsunuz bi bu sube almıyor böyle işmi olur.onlar öyle yapmıs yanlıs yapmıs biz böyle yapıyoruz diyor ( ama iki hafta önce hatta geçen hafta bi sürü kargo gönderdim yine aynı sekilde ozaman gönderdiler) arayın konusun toplantımı yapıyorsunuz ne yapıyorsanız yapın böyle hizmet olmaz bana gelirken getiricen cep telefonunu alıcı ödemeli olarak kargo göndericem zaman yok ben almam dişcen böyle hizmetmi olur hizmetinz batsın sizin birdaha bakın birdaha diyorum üstüne basa basa aras kargoyla çöp gönderirsem iki olsun dedim...

yurt içi kargoda sistemde kargo teslim edilmedigi halde bi kaç kere teslim edildi diye gösterdigi için kızıyordum kargoya ama melekmiş ya yurt içi kargo melek siz siz olun aras gibi kalitesiz düzeysiz ve saygısız bir firma ile çalışmayın...

FORUM YÖNETİMİNDENDE RİCAMDIR ELLEMEYİN Kİ ARAS KARGONUN HİZMETSİZLİĞİNİ BURADA ALIŞ VERİŞ YAPAN ARKADAŞLAR GÖRSÜNLER BİLSİNLER AYNI SORUNLARI ONLARDA YAŞAMASINLAR...

UMARIM BUNU ARAS KARGONUN ÜSTY DÜZEY YETKİLİLERİDE GÖRÜRLER...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lanetliforum -- 14 Ocak 2014; 22:18:20 >

• cok haklısın bencede hizmet kalitesi en düsük kargo sirketi
  • aras akrgo çok ama çok kötüydü yıllar önce ama baktım son zamanlarda gerçekden geliştiler yurt içi kargo tam tersi gerilemeye hizmetten ödün vermeye basladı arasla çalışayım diye u dönüşü yaparken nekadar sacma bişey yaptıgımı fark ettim birdaha arasla çalışmamı asla diyorum artık yurt içi ile çalışır şubeden teslim alırım...

gerçi hoş yurt içide 3 sokak yukarısındaki sokakda oturdugum halde evi bulamamıstı evin krokisini çizip krgo şubesine götürmüştüm yeter artık şu kargolarımı getirin eve bikerede diye veryansın ederek.
  • abartısız söylüyorum ki aras kargoyla 5 gönderim varsa en az 3ünde sorun yaşıyorum. ve hep böyle. çalışanlar seviyesiz, ilgisiz.

kaç kere bölge müdürleriyle dahi telefonda kavga ettim, mail attım şikayet ettim. yok arkadaş tepeden tırnağa aynı hepsi. adam akıllı seviyeli bi yöneticisiyle dahi karşılaşmadım.

izmir ve eskişehirde şubelerinde yaşadığım olayları anlatsam bi çok insan inanmaz bile :)

eğer çok çok zor durumda kalmadı isem asla kullanmıyorum ve tercih etmiyorum.

sanırım en iyisi yine yurtiçi ve ptt kargo.
  • ptt kargoyla daha kötü anılarım var ve tövbeliyim:)

bi kargom sakarya sivas arası tamı tamına 12 günde geldi

bir diger kargomda kayboldu

bi kargomdada bildigin 2 numara ayak izi vardı oha dedim dahada çalışmadım hiç :)
  • Yurtiçi kargoyu da ben tavsiye etmiyorum arkadaşlar.
  • bende son 1yıldır gına getiriyorum yurt içinden ama alternatifi yokki adamların:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PTT kargo ile kolilerim parçalanmış, eşyalarım başka çuvala doldurulmuş içindeki eşyalarım kaybolmuş bir anım var.
    MNG ile başkasının kargosunu bana verip şubeden yolladıkları bir anım var.
    SÜRAT ile şubeye gidip kargomu sordum (şube teslim) dağıtıma çıktı evde bekleyin dediler akşama kadar bekledim saat 5 te arayıp şubedeb kargonuz var gelip alabilir misiniz dedikleri bir anım var hatta BURSA ya gelecek kargomun bergama ya gittiği bir anım da var.
    ARAS ile dosyaya 22 tl ve uydu cihazı için 40 tl ödediğim anılarım var.
    YURT İÇİ ile henüz kötü anım olmadı inşallah da olmaz :)
  • bak dostum zamanında yurticide arasda mng de çoğu kargo ödemeli yolluyor du fakat üçkağtcılar oradada milleti dolandırdığı için bütün şikayetlerde kargo firmalarında büyüyordu.fakat bi karar aldılar,kurum ve sirketler haricinde hicbir şahıs ödemeli kargo yollayamayacak.yani bu karar varken kendı kafandan ptt harıcı kargo firmasıyla ödemeli yollayamazsın.anca bi şırket olacan yoksa olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPuma

bak dostum zamanında yurticide arasda mng de çoğu kargo ödemeli yolluyor du fakat üçkağtcılar oradada milleti dolandırdığı için bütün şikayetlerde kargo firmalarında büyüyordu.fakat bi karar aldılar,kurum ve sirketler haricinde hicbir şahıs ödemeli kargo yollayamayacak.yani bu karar varken kendı kafandan ptt harıcı kargo firmasıyla ödemeli yollayamazsın.anca bi şırket olacan yoksa olmaz

adı üstünde bi karar alındı diyosun dimi...

bak bi karar alınmışsa bu her tarafa bildirilir bütün şubeler uygular ben uygulamıyorum o uyguluyor beriki uygulamıyor şurdaki uyguluyor la olmaz bu ...
    nasıl bi kararki bu 3 şube gönderiyor 5 şube göndermiyor böyle salak sacma bi kararmı olur???

ya hep ya hiç olur bu tarz uygulamalar ben bilmiyordum diye bi savunmasıda olmaz bütün şubelere yazı gönderilir hepsi uygulamaya geçer kademe kademe geçilmez...
    ayrıca kafama görede kargo göndermiyorum tabiki

• o zaman şubede sorun vardır,arayın müşteri hizmetlerini bildirin durumu,yani bu karar yeni alınmadı ordada uygulanmaması çok tuaf

• quote:

Orijinalden alıntı: prince1

cok haklısın bencede hizmet kalitesi en düsük kargo sirketi

Sürat daha beter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

Orijinalden alıntı: prince1

cok haklısın bencede hizmet kalitesi en düsük kargo sirketi

Sürat daha beter

en azından bir iddiaları yok büyük şirketiz diye...:)
  • aslında bu tür olaylar şirket geneline değil de sorun yaşanılan şubeye mal edilmeli,fakat son 2 senedir aras kargo ile yaklaşık 50 çalışmamda 10-15 sorun yaşadım.4-5 farklı şube ile hemde..tuhaftır yurtiçi ile 10 senedir çalışırım.daha 1 kere ciddi bir sorun yaşamadım.ufak tefek var tabi ama olacak o kadar.

ayrıca mng kargo da çok hoşuma gidiyor,en azından bulunduğum bölgede ki 2 şubede çok iyi çalışıyor
  • Mustafa Bey Aras ve Fillo kargoda 7 sene calısmış biri olarak söylim bunun sebebini... Orası kesin ve kesin ACENTE dir. Yani senelik kargo karından yüzde alan sözleşmeli şahsa aittir.Ve durum böylede olunca daha önce elektronik aletlerden doğan sorunlu kargolar var ise ve bunlara tazmınat ödemişlerse acısını cıkarmak veya tekrar böyle bir şeyle karsı karsıya kalmamak için işgüzarlık yapıyorlar. Yani işine gelen elektronik cihazı alıyor gelmiyorsa almıyor Acente sahibi..Konunuzda tamamen haklısınız kargo sıfır ürün ise sigorta bıle yaptırabılıyorsunuz 2.else (tabi telden bahsedıyorum) sigorta yapmazlar ama almak zorundadır ve kesinlikle ödeme konusunda bir şart koşamazlar...Dediğim gibi ÖZEL kargoların çoğu su anda % 90 ı Acente (şahsa kiralık) durumda ne yazıkki!!! Ve bunlar devamlı yaşanmakta . Şube olsa bu tür sorunlar daha az yasanıyor...Ha nasıl anlıcaksınız ACENTE oldugunu içerde duvarda asılı vergi levhasında sahıs ismi var ise acentedir. YoKSA aRAS holding veya Yurtiçi vs yazar.

• pardon ama türkiyede hangi firma (sadece kargo değil) adam akıllı iş yapıyor? ee yöneticiler her zaman şirketleri haklı çıkaracak düzenlemeler yaparlarsa şirketlerde ağzımıza ederler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolhearts

Mustafa Bey Aras ve Fillo kargoda 7 sene calısmış biri olarak söylim bunun sebebini... Orası kesin ve kesin ACENTE dir. Yani senelik kargo karından yüzde alan sözleşmeli şahsa aittir.Ve durum böylede olunca daha önce elektronik aletlerden doğan sorunlu kargolar var ise ve bunlara tazmınat ödemişlerse acısını cıkarmak veya tekrar böyle bir şeyle karsı karsıya kalmamak için işgüzarlık yapıyorlar. Yani işine gelen elektronik cihazı alıyor gelmiyorsa almıyor Acente sahibi..Konunuzda tamamen haklısınız kargo sıfır ürün ise sigorta bıle yaptırabılıyorsunuz 2.else (tabi telden bahsedıyorum) sigorta yapmazlar ama almak zorundadır ve kesinlikle ödeme konusunda bir şart koşamazlar...Dediğim gibi ÖZEL kargoların çoğu su anda % 90 ı Acente (şahsa kiralık) durumda ne yazıkki!!! Ve bunlar devamlı yaşanmakta . Şube olsa bu tür sorunlar daha az yasanıyor...Ha nasıl anlıcaksınız ACENTE oldugunu içerde duvarda asılı vergi levhasında sahıs ismi var ise acentedir. YoKSA aRAS holding veya Yurtiçi vs yazar.

bilgilendirme için teşekkürler bu kısmı bilmiyordum aynen öyle işlerine geldigi gibi davranıyorlar...

• kargo şirketleri inanılmaz ücretler alıyorlar ayrıca verdikleri hizmette aldıkları paraya göre berbat ötesi ptt ile adanaya bir anakart bir işlemci gönderdim ürün üçgünde sorunsuz gitti üstelikte hiç bir sıkıntuı çıkmadı ayrıca üründen aldığı fiyat kargo şirketinin yarısından dha azdı yani şöyle söyleyelim aynı fiyata ptt ile gönderin ve sigortanızda olsun n azından sigorta yaptırdığınızda sorun olmaz çinden 3 seferde telefon 1 seferde tablet getirttim hiç bir sorun çıkmadı kutunun üzerinme kırılacak eşya yazın ve bol köpükle destekleyin ürünü sıkıntı olmaz ayrıca bizim ptt dağıtım merkesi kapımın yanında hemen adrese gelmeden bile alabilirim
  • Ptt ile olan animi yazdim sakarya sivas arasi bi kargo 12 gunde geliyosa hic gelmesin daha iyi...

• aras kargoyla benimde kötü bir anım var maalesef,iş yerime farklı yerlerden iki kargo gelecek ve ikiside aras kargodan gelecekti,kurye gelip kargonun tekini bırakıp gitmiş diğeri araçta olduğu halde bırakmamış ve çok önemli bir kargoydu.Telefon açtım bana kuryenin telefonunu verdi sen ara dedi şubedeki bayan,peki dedim aradım durumu izah ettim bana kuryenin cevabı şu oldu: arkadaşım!! ben bir kargo için o yolu dönemem,hem benim özel işim var sonra git şubeden al..Tekrar şubelerini aradım kardeşim bu nasıl davranıştır bu nasıl iştir personeliniz bana hem kargomu teslim etmedi hem de rahatça böyle ters konuşuyor desemde hiçbirşey değişmedi,paşa paşa ayaklarına kadar getirttiler beni..Artık,birşey sattığım veya aldığım arkadaştan rica ediyorum ve kesinlikle ARAS KARGO gibi sıfır kalite bir firmayla hiçbir şekilde çalışmıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.