Şimdi Ara

Arçelik A55 OLED 9900 5B ve A65 OLED 9900 5B (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
660
Cevap
11
Favori
43.075
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netflixte hizli geçişlerde bende de sorun mevcut. Özellikle filmdeki karakterlerin baş hareketlerinde farkediyorum. Yüz takilarak geciyor. Ancak bu sorun bence ne internet hizindan nede tv nin goruntu isleyişi ile alakasi var. Sorunun tv ile uygulamanin uyumsuzlugundan olduguna eminim. Güncelleme ile sorun duzelecektir ancak bu guncelleme samsung lg gibi markalardaki kadar hizli olmaz. Beko arcelik musteri hizmetlerine bi cok sikayette bulunursak bu sürecin hizlanacagini dusunuyorum. Tv donanimsal olarak fiyatina gore cok iyi, yazilim yerli oldugu icin bu sorunlar oluyor. Yerli üreticiler bu konuda kendilerini acilen geliştirmeliler ✌

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 65inç 9499TL ye düşmüş :)

• 65i alıp almamakta kararsızım

Sizce a65 mi ?

55b9 mu
    55Oled804 mü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • runeterra kullanıcısına yanıt
    Ben büyük ekrandan yanayım, kullanım alanınıza göre değişir tabi ama smart yönü LG, büyüklük olarak Arçelik tercihtir benim için, smart yönü mi box yada Apple TV ile güçlendirilir

• Televizyona yazılım güncellemesi geldi. Tam olarak ne yaptılar bilmiyorum ama yükledik bakalım.

• erolustun E kullanıcısına yanıt
    ilk farkettiğim uygulamaya turkcell tv gelmiş. iyi oldu evdeki turkcell tv cihazından kurtulurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgn61

ilk farkettiğim uygulamaya turkcell tv gelmiş. iyi oldu evdeki turkcell tv cihazından kurtulurum
    Netflix meselesi ile ilgili bir optimizasyon yaptılar mı acaba?

• erolustun E kullanıcısına yanıt
    Güncellemeden önce netflix sürümünü kontrol etmeyi unuttum direk güncelleyince netflix sürümü değiştimi güncellendimi şuan bilgim yok hocam. Test edip görücez

• Arkadaşlar bende bu tv yi alarak aranıza katıldım bir şey öğrenmek istiyorum teşhir falan diye işkillendim biraz pimpirikliyim iki şeyi merak ediyorum birincisi ne kadar açık kalmış yani panel kullanım süresini öğrenmek ikincisi servis menüsüne ulaşmak için kaynak tuşu 3196 tuşladım menü açılıyor ama sonrasında 2356 ya basıyorum herhangi bir menü açılmıyor lütfen yardımcı olun

• tarum_58 kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullanın, 2356dan sonra ok tuşuna basarsanız menüye girer

• quote:

Orijinalden alıntı: caglarr1905

İyi günlerde kullanın, 2356dan sonra ok tuşuna basarsanız menüye girer
    Teşekkür ederim hallettim orasını şimd öğrenmek istediğim ekran açık kalma süresi

• tarum_58 kullanıcısına yanıt
    Oled configuration du sanırım menünğn adı, o menünün altında vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: caglarr1905

Oled configuration du sanırım menünğn adı, o menünün altında vardı
    Detayları böyle

Arçelik A55 OLED 9900 5B ve A65 OLED 9900 5B

• Arkadaslar merhaba. Ben de Acelik 65 OLED 9900 kullanicisiyim. herkes Dolby Vision yok diye bahsetmis ama xbox one x konsolumu bagladigimda Dolby Vision destegi gozukuyor cihazinArçelik A55 OLED 9900 5B ve A65 OLED 9900 5B. Dolby Vision olmadigi destegi nereden geldi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfbmert -- 12 Eylül 2020; 12:21:2 >
  • gfbmert kullanıcısına yanıt
    Bu bilgilendirme için teşekkür ederim🙏

Netflixte Dolby Vision diye aratınca, çıkan sonuçlardaki bir dizinin isminin yanında Dolby Vision yazması gerekiyor sizde yazıyor mu? Bende hdr yazıyor sadece

• alienlord kullanıcısına yanıt
    TVnin kendi uzerindeki Netflixte cikmiyor ancak xbox uzerinden girdigimde yaziyor hocam.
  • caglarr1905 C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim dostum
    Anlaşılan cihazdaki netflix sürümü eski, güncel olmadığı için dolby seçeneği çıkmıyor. xbox üzerinden netflix izlerken -karanlık sahnelerde daha çok- hareketli sahnelerde atlama takılma sorunu yapıyormu test eder misiniz?
  • Arkadaşlar yeni gelen tv deki usage total time 9850 yazıyor neden bu kadar yüksek servis çağırdım takan elemanlar anlamıyordu başka servis istedim birde tv ekranı lekeliydi yeni tv ekranı böyle olmamalı diye düşünüyorum sizcede bu sayı çok yüksek değilmi 151 saat yapıyor

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.