|
Arçelik A55 OLED 9900 5B ve A65 OLED 9900 5B (13. sayfa)
-
-
Servis menüsüne girip test yaptınız mı ekran için?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yok hocam nasıl yapacağım, bir de bir şey merak ediyorum bunu kurmaya gelen ekibin yapması gerekmiyor mu?
adamlar trt 1 açıp aradılar ölü pikseli ya nasıl fark edeceksin haraket eden ekranda şaka gibi bir ekip gelmişti ben sonradan youtubdan açıp baktım
izlemeyi olumsuz etkilemiyor ama yine de değişim isteyeceğim -
Source tuşuna basıp 3196 yı tuşlayın, gelen menülerden giriş için 2356 ile giriş yapıyorsunuz, oraları kurcalayan test menüsünü görürsünüz, eve geçince girip resim atabilirim
-
-
-
-
Evet baya var, değişim yada iade talep edin bence
Hocam hangi değerleri bulamadım tam
Edit: oha hocam 4000 dakika diyor bunun 1200 dakikası biz olsak 2 günde gerisi peki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanıncipsi -- 2 Ekim 2020; 16:10:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Servis zahmet edip gelmiyor ki
şaka gibi bugün bulunduğum ildeki servisin yetkilisi ile konuştum bana diyor ki abi gelenlerde ona benzer gelecek bu sefer benim elimde kalıyor siz iade edin, böyle bir şey var mı ya
genel merkeze ilettim durumu bakalım -
Aldığınız ürün 55 mi 65 mi?
55 alan arkadaşlarda da olmuştu sanki
65 de duymadım ölü pixel
Yanlışsam düzeltin lütfen
LG c9 panellerin 55c9 modelinde de baya bir mağdur var, (dip not alıp iade ettim )
Evet 55 hocam , yalnız servis değişim yapmamak için ısrar ediyor garip bir şekilde iade diyor bana bakalım genel merkeze ilettim bekliyorum.
Seninki normal benimki 38.000(min) yazıyordu iade ettim 6 gün 151 saat çalışmış demek bu yüzden iade ettim ama görüntüsünü diğer aldığım Samsung ta bulamıyorum ne yalan söyleyimquote:
Orijinalden alıntı: hanıncipsiHocam hangi değerleri bulamadım tam
Edit: oha hocam 4000 dakika diyor bunun 1200 dakikası biz olsak 2 günde gerisi peki
Hocam o zaman benimki test süresi o zaman
Sizinki çok fazlaymış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanıncipsi -- 2 Ekim 2020; 20:20:52 >
LED, qLED ekranlar asla Oled in yerini tutamıyor, insanlar oled sıkıntı diyor ömrü az diyor ama bu görüntüye hiçbiri ulaşamıyor. Bence OLED candır😁 eski tvmde TV film vs hiç tat vermiyor oled den sonra
Evet hocam katılıyorum
bir soru soracağım bu arada değişim hakkımı kullanırsam 14 günlük iade hakkım bittiğinde gelen ürünü iade edemeyeceğimi söylediler, peki gelen de sorunlu çıkarsa ne olacak? düzgün gelene kadar değişim mi yapacağız?
-
Bu konu hakkında fikrim yok, Arçelik müşteri hizmetleri ile wp üzerinden yazarak hızlı cevap alabilirsiniz. Yasaya da bakmak lazım bu süreç nasıl işliyor
Sordum bana dönecekler ona göre değişim mi iade mi karar vereceğim. Bu bantta buna denk tv olsa düşünmem de işte yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X