Şimdi Ara

Arçelik A55 OLED 9900 5B ve A65 OLED 9900 5B (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
660
Cevap
11
Favori
43.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Değişim talebi bugün alındı hocam, değişim ürünü gelene kadar bunu kullanmaya devam edeceğiz. Gelen üründe de benzer bir sorun olursa yine değişim olacağına dair bilgiyi de aldım.

• hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun, temiz ve düzgün bir panel gelir umarım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • caglarr1905 C kullanıcısına yanıt

Umarım hocam , bir de şey soracaktım Netflix de hdr yazan filmlerde ben ayarlardan açmama gerek var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Panel ayarlarında HDR kapalı geliyor, servis menüsünden açmamız gerekiyor diye hatırlıyorum

Açmanız gerekmiyor. HDR bir yayın izlediğiniz zaman tv kendisi algılayıp HDR'yi aktifleştiriyor. Test etmek için Netflix'den HDR bir yayın açıp kumandanızın tools tuşuna bastıktan sonra HDR yazısını görüceksiniz.

• dgn61 kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederiz

Bilgilendirme için teşekkür ederiz

• Bugün Digiturk indirimi ile 7699 liraya 55" sipariş verdim. Umarım sorunsuz gelir.

Mağazada görüntü ve Smart özelliklerini incelemiştim.

• fato65 F kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle

• caglarr1905 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. 😍

Kurulunca izlenizlerimi paylaşırım.

• iyi günler

B65 OLED 9900 5B model tvnizi kullanmaktayım. Bu model markanızın en üst segment ve en pahalı modeli olmasına rağmen, Vestel ve çok daha ucuz led tvlerde bile bulunan Amazon Prime Video uygulamasının bu oled tvde olmaması bu markaya ve modele yakışmamaktadır. Amazon Prime Video uygulamasının bir güncellemeyle birlikte TV yazılımına entegre edilmesini istiyorum.

Arkadaşlar malum tvde amazon prime yok, sadece amazon prime için mibox açmak sinir bozucu olmaya başladı. Siz de benim durumumdaysanız bu mesajı kendinize göre değiştirip https://www.beko.com.tr/iletisim ve https://www.arcelik.com.tr/iletisim buraya yazabilirsiniz. 3-5 kişi bile gönderse belki dikkate alırlar, biraz darlayalım şansımızı deneyelim bence,destek olursanız sevinirim. Güncellemeyle tv+ ve bein connect eklediklerine göre isteseler bunu da ekleyebilirler bence.

@caglarr1905 @foto65 @dgn61 @hanıncipsi @erolustun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alienlord -- 14 Ekim 2020; 20:13:49 >

• alienlord kullanıcısına yanıt

yazı için teşekürler hocam. Öneri seçeneği ile formu doldurup yolladım bende mesajı Arçelik A55 OLED 9900 5B ve A65 OLED 9900 5B 

teşekkürler hocam, göndermiş bulunmaktayım

Gönderdim Hocam. Umarım bir faydası olur.

Ben tv’nin sayfasına yorum olarak bırakmıştım. İki taraftan da çalışmak faydalı olabilir.
    Bir de bende 2-3 haftada bir yaşanan tv’nin açılmama durumu başladı. Elektrikten kesmedikçe düzelmiyor. Korumalı prizden kapat/aç yapıyorum bu durumda.

• elektriği kesip tekrar açtığınızda ekran kalibrasyonu yapılmadı diye bir uyarı mesajı çıkıyor mu ?

• Başarısız olmuş gibi
    Arçelik A55 OLED 9900 5B ve A65 OLED 9900 5B

• aygunal A kullanıcısına yanıt
    Bu kötü bir durum. Servisi aradınız mı?

bana telefonla döndüler aynı şeyleri söylediler ben de tv plus eklenmiş ise bu da olur dedim, öneri olarak ileteceğim dedi

• Geçen Pazartesi sipariş ettiğim A55 OLED 9900 bugün yetkili servis tarafından getirildi ve kuruldu.

. TV sorunsuz, ölü piksel yok.
    . Duvar asma aparatını onlar ücretsiz getiriyor.
    . Servis TV konısunda pek bilgili değil, servis menüsündeki video testini benden gördüler. Onun dışında çok düzgün iş yaptılar. 👍

TV'yi henüz detaylı incelwmedim ama ilk izlenimlerim söyle;
    . Görüntü kalitesi ve renk derinliği çok iyi
    . TV standby da iken OLED temizliğibi yapıyor.
    . Kanal geçişleri iyi.
    . D-Smart modül sorunsuz.
    . Netfilix, Bein Connect, YouTube güzel çalışıyor. Bence de Amazon Prine Video önemli eksiklik.

. Kumanda tuşları çok hassas, bastığım tuşu sık sık iki kere algılıyor. Zamanla alışırım sanıyprum.
    . Hazır bir kanal sıralaması ya da seçimi yok. Tek tek sıralamanız gerekiyor 👎.
    . Favori listesi yapabiliyorsunuz, ama yüzlerce kanal içinde arama olmadığı için kanalı sizin bulmanız gerekiypr.
    . Zaman kaydırma otomatik değil, elle başlatmanız gerekiyor, sadece 1 saat kaydırabiliyorsunuz. 2012 Philips 6877 bu konuda daha başarılıydı.

Sonuç olarak ben beğendim. F/P olarak ise süper bence.

Sorularınız olursa doğrudan forumdan sorun ki cevapları herkes görebilsin.

Arçelik A55 OLED 9900 5B ve A65 OLED 9900 5B Arçelik A55 OLED 9900 5B ve A65 OLED 9900 5B Arçelik A55 OLED 9900 5B ve A65 OLED 9900 5B Arçelik A55 OLED 9900 5B ve A65 OLED 9900 5B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 19 Ekim 2020; 23:40:56 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.