< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Arçelik A55 OLED 9900 5B ve A65 OLED 9900 5B (15. sayfa)
-
-
-
Güle güle kullanın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Hayırlı olsun hocam
-
değişim ürünü geldi daha beter bu :/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Üzüldüm adınıza, sanırım 55 inç olanlarda bu sorun daha sık LG C9 serisinde olduğu gibi
benim gelen değişim ürünü 4000 dakika yazıyor hocam sanırım kullanılıp iade edilen bir şey geldi bu sefer çünkü yine ölü piksel çıktı yarın kontrole gelecekler yine değişim isteyeceğim, mağdur olma ihtimalim var mıdır? nasıl bir yol izlemeliyim yasal olarak bir sorun yaşamam değil mi?
ilk ürünümde de vardı ölü piksel ama daha iyiydi, bunda net olarak hem ses seviyesi hem ekranda canlılık bayağı kötü diğerine göre, ölü pikselleri saymıyorum bile üzüldüm şahsen şu an
@dgn61 @alienlord @erolustun @aygunal
ek olarak bekonun sitesinde beko 55 inç olanın ( benim kullandığım ) stoğu kalmamış , ne olacak?
-
sorma hocam ben de üzüldüm
-
Hocam bir şey diyeyim mi bu ürünler dolaşıyor şu an büyük ihtimalle, benim 2 ürün geldi ikisi de aynı yerlerde benzer sorunlar var ve sonuncunun kullanım süresi 4000 dk
ben de yarın 2. değişimi isteyeceğim olmazsa mecbur iade, siz ne demiştiniz 2. değişimden sonra nasıl yol izlemeliyiz
-
Hocam bende aslında memnundum ama sadece görüntüden kumanda işletim sistemi beni tatmin etmedi ve 38000 dk açık gelince bende iade ettim bu arada Wi-Fi sıkıntısında varmış bir seferde ben yaşadım baktım iyice soğudum tv den iade ettim şu anda 55Q70t ile mutluyumquote:
Orijinalden alıntı: hanıncipsibenim gelen değişim ürünü 4000 dakika yazıyor hocam sanırım kullanılıp iade edilen bir şey geldi bu sefer çünkü yine ölü piksel çıktı yarın kontrole gelecekler yine değişim isteyeceğim, mağdur olma ihtimalim var mıdır? nasıl bir yol izlemeliyim yasal olarak bir sorun yaşamam değil mi?
ilk ürünümde de vardı ölü piksel ama daha iyiydi, bunda net olarak hem ses seviyesi hem ekranda canlılık bayağı kötü diğerine göre, ölü pikselleri saymıyorum bile üzüldüm şahsen şu an
@dgn61 @alienlord @erolustun @aygunal
ek olarak bekonun sitesinde beko 55 inç olanın ( benim kullandığım ) stoğu kalmamış , ne olacak?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
3.değişimde de sağlam ürün gelmezse iade edip sizin ürünü mü alalım bilemedim hocam ya bir de taksitle aldık taksitle iade olacak ? öyle olursa zaten kartın limiti bile boşalmıyor ki alalım peh
-
55Q70 ile oled tvyi karşılaştırmak olmaz, Samsung smart yönünde en güçlü tvlerdendir fakat oled ve qLED TV tamamen ayrı kategoride bence
Arçelik/Beko en uygun oled tv imkanı sağlıyor.
Bundan sonra LED ya QLED TV alacağımı sanmıyorum.
Ne yapmamı önerirsin hocam?
https://www.beko.com.tr/4k-oled-tv/b55-oled-9900-5b-tv-ve-tv-unitesi
stok kalmamış, arçelik olanı istesem getirirler mi ki? bildiğin iade olmuş ürünleri sırayla getirtiyorlar kim yutarsa diye...
-
Bayadır indirim yok, karar sizin tabiki
Her geçen gün fiyatlar daha da artacak gibi
Umarım sorunsuz bir ürün gelir
Korkum o benim de o yüzden iade etme taraftarı değilim. Taksitle alınan ürünün iadesi de kimseye fayda sağlamıyor zaten.
Yarın yine değişim istemek ile ilk TV'yi geri getirin deme arasında kaldım maalesef. Hayır değişim gelse ne, beko satmıyor sıfırını nerden buluyorlar ki orası beni işkillendiriyor.
-
Bence sorunsuz TV gelene kadar değişim talep edebilirsiniz
Evet hocam yarın teknik servis geliyor.
Hocam ses ile ilgili problem yaşayan oldu mu daha önce duydunuz mu ? Bu gelen üründe 40 a getirince gelen ses diğerinde 25 de geliyordu bunu tek ben değil evdeki diğer kişiler de ayrı ayrı söyledi bana.
Ek olarak ses bazen anlık olarak korkutucu şekilde yarım saniye kadar çok yüksek, boğuk şekilde çıkıyor. Bilemedim ama net olarak ilk ürünün sesi daha net iyiydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 65inç var, kendi hoparlör sesinde hiç sıkıntı yaşamadım,sadece evimdeki Samsung soundbarı Bluetooth ile bağlayamıyorum, optik yada hdmi ile başladığımda tvden de ses geliyor otomatik kapatmıyor ve tam performans çalışmıyor soundbar.
Bu sebepten yeni soundbar arayışındayım. 11.11 de birşey çıkarsa alma planım var. Aklımda sl10 yada sn11 modeli var LG nin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X