Şimdi Ara

arçelik ekolojik inverter 12000 leş kokusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 10 gün önce 12 btu arçelik klima montajı yapıldı. Montajdan 3 gün sonra iğrenç bir koku geliyor. Zirai ilaç mı desem, çürük yumurta mı desem bildiğiniz leş. Servis arıza talebi oluşturdum geldi tahliye hortumunu koklattı. Aynı koku. Bunun çözümü yok dedi bir kaç yerden daha şikayet almışlar. Geçen yıl da 18 btu montajı yapılmıştı ama hiç koku yoktu.

Daha önce bu sorunla karşılaşan var mı ne yapmam gerekiyor ?

• Bir de klima kokusu diye bir şey çıkarmışlar. İstemiyorum kardeşim dedim. Koku ile bastırmaya çalışıyorlar.

• Hocam montaj da vakum yapıldı mı yapılmadıysa burdan 'da ilerleyebilirsiniz biraz uğraştırıcı ama hakkınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde o koku bakım yapılmadığı zaman oluşan küften gelir.Sizin ki daha yeni olduğu için hemen küf oluşacağını sanmam

• Koku, tahliye hortumunun bağlı olduğu giderden kaynaklı geliyorsa başka bir yere vermek çözüm olabilir.

• oguztatli O kullanıcısına yanıt
    İyi günler sorununuz çözüldü mü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi günler dört gün önce Arçelik ekolojik 9000 BTU klima aldım yeni montaj oldu malesef çok kötü bir koku var evimde iki tane daha farklı marka klima var onlarda koku yok.tahliye borusu dışarı akıyor.bir çözüm var mı ve ya iade

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.