Şimdi Ara

Arctis 3 bluetooth - ses yeterince yüksek değil ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konu urunu aldım , xbox one x ve ps4pro da sesleri max ederek denememe ragmen ses doyurucu degil , kisik geldi , var mi tecrubesi olan ?

Elimde beats solo 3 var , o bile daha yuksek ses verdi.

Tesekkurler, saygilarimla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• xbox üzerinde mi ses az geliyor?

• sarpcore kullanıcısına yanıt
    Dun xbox acik iken kabloyu cikart tak yaptim , duzeldi ve acayip yuksek geldi , hersey yolunda idi , bakalim bugun denemedim henuz :)

• draedan D kullanıcısına yanıt

bu tarz oyuncu kulaklıkları sesi bütün halde değil dağıtarak cevresel sese özen göstererek verirler.

strero kulaklıktaki ses yüksekliği alamanız normal.detaylı ve çevresel sese odaklı olduklarından dolayı böyle.

xbox üzeridne dolby atmos veta dts x satın alırsanız sesi daha da yükseltebilirsiniz.

Dts ve dolby , app mi satin almam gerekiyor xbox store dan ? Arctis 3 bunlari destekliyor mu ayrica bakmaliyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: draedan

Dts ve dolby , app mi satin almam gerekiyor xbox store dan ? Arctis 3 bunlari destekliyor mu ayrica bakmaliyiz

evet satın alman gerekir.

ben 46tl vermiştim dolby atmos için.şimdi nedir bilmiyorum ama yine o civardadır.

istersen şöyle yap.xbox ses kısmında ayarlar içindeki kısımda kulaklığı taktıktan sonra dolby atmose seç sonra seni yönlendirecek app içine.oradan 7 günlük denemeyi aktif et ve dene.testler yap oyun film neyse artık.beğenirsen satın alırsın.

aynı dts x içinde geçerli.

Cok tesekkur ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoparlör çok az ses veriyor !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.