Şimdi Ara

Arda Turan: Biz paracı olmadık, annemi ağlatanları affetmeyeceğim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• "Biz ne paracı olduk, ne primci olduk. Kimseden para istemedik. Bu ülkeye 90 maç oynadım, 5 tane kötü oynadığım maçı söyleyene tüm servetimi veririm. Biz asla primci, paracı olmadık.Annemi ağlatmasalardı iyiydi, onları affetmiyorum. Ama şimdi bunları konuşacak zaman değil. Benim için problem yok ama annemi ağlatanları affetmeyeceğim. Benim parayla, pulla işim olmaz"

Bir insan bu kadar mı samimiyetsiz olabilir. Kusura bakma Ardacığım yalan kokuyor söylediklerinde, parayla pulla işi olmazmış.

• Boş konuşuyor. Reklam yıldızı, futbol değil. Yine berbat oynadı. Galibiyet örtmesin üstünü.

Eee Arda'cığım, 3 maç zaten bu turnuvadan var. 2 maçta elbet bulunur. Umarsız iddiaları ortaya atmayacaksın.

Terim Galatasaray'ın başına geçerse Arda geri dönmez oraya . Dargınlar belli ki.
  • Kimseden para istemedik verdiler aldık ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu milli takımda futbolcuların prim alması bir tek beni mi deli ediyor? Futbolcular vatana hizmet ettiklerini söylüyor her fırsatta. Bayrak edebiyatı yapıyorlar. Madem bayrağınıza bu kadar bağlısınız, ne diye prim alıyorsunuz? Primi siz istemediyseniz, yanlış anlaşılmaları önlemek için bağışlayın bir vakfa, biz de işte milli takımımımızın oyuncuları bunlar diye gurur duyalım. Ama nerede? Bir çoğunun aklı milli takımda bile parada, pulda. Zaten bizim ülke kadar milli sporcu olayını yanlış anlamış başka bir ülke yoktur. Olimpiyatta bir altın madalya alır sporcu, 20 Amerikalının alamadığı ödülü devletten alır. Basketbolda biraz iyi oynayıp finale çıkınca maddi manevi diye hemen prim dilenmeye başlarlar. Bu tip olaylar yüzünden milli takımı artık eskisi gibi destekleyemiyorum. Benim gibi birçok kişi bu yüzden milli takımdan soğudu. Artık devletin bol keseden sporculara para dağıtımına bir önlem alması lazım.

• Acaba maçı kaybetseydik bunu konuşacakmıydı, hemen mağduruz edebiyatına başlamış. Gün içersinde 1300 liraya köle gibi çalışan, binbir türlü hakaret yiyen insanların annesi intihar etsin o zaman. Neymiş prim muhabettinden annesi ağlamış.
  • kolay değil tabi 2 haftada en havalı adamdan en antipatik adama dönüşüverdi. konuştukça da batıyor.
    acısını anlayın siz de biraz.
  • yürü git oradan şovmen seni !

parayla işi olmazmış.

kaç para prim götürdün şimdiye kadar milli takımdan ???

bağışlasana işin olmazsa o paraları şehit ailelerine !!!

sanki top oynamış da alınan bir galibiyet ile gider yapmaya başlamış semirmiş çakma barcelonalı !!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 maçta hemen de çenesi açılı vermiş ya ilginç =)
  • Son macta prim sozu almadilarsa veya alacaklarini tahsil etmedilerse hic bisey bilmiyorum. Para icin oynuyolar 1 mac kazanincada zeytin yag usulu uste cikiyolar.

• Sanki hattrick yaptı da herkesin yüzü kızardı. Neyi affetmiyorsun ? Aldığın paranın hakkını vermezsen dalga geçerler tabii.

• "İspanya ve Türkiye'deki durumlar biraz farklı. Katalonya, sorunlarını demokrasi ile çözmeye çalışıyor. Ölümler ve savaş ile değil. Ülkemde de sorunların böyle çözülmesini dilerdim. Ülkem de bu sorunların eşitlik ve demokrasi ile çözülmesini çok istedi"

Bu konu hakkında bile yorum yaptı.

Derdi parayla olmayıp 500 reklamda oynamakta ilginç.

• Laflara bak laflara.Sizden ala paraci mi var be ? 3 mactir o koca got gobegin , ruhsuz tavrinla bi tarafina takmadigin milli takim icin bu taraftarda seni affetmeyecek arda efendi.

Ozanin yarisi kadar cabalayip mucadele vermedin kalibindan utan.Sen git reklam yildizi ol kafanda tamamen bitirmisin futbolu.

Seneye barcelona da son senen olur bu got gobekle oynamaya devam edersen.Ordan bi dusersen bitersin iste ne reklam yildizligin kalir ne birseyin.

• Konuştukça batıyorsun sayın Opet Turan. Yok öyle tüm Türkiye'den ilgi göreceksin, dünyalar kazanacaksın, boş boş konuşacaksın...

• Rızık reis vol 2

• Ulan şimdi bişey yazicam üyeliğime yazik, Nefret ediyorum senden.. Hesabını sormazsan Adam değilsin ki değilsin zaten.. Milli maç şeref onur gurur haysiyet Namus için oynanır para için değil.. Yaa çok şey yazmak istiyorum ama yazamıyorum.. Ahh ahhhhh..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçı emre mor kazandırdı ağzını açmıyo çocuk,bu arda tam şovmen ya vitor ile iyi ikili olurlar ama fenerbahçede kesişmezler umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiveSeveN -- 22 Haziran 2016; 13:56:43 >
  • 9FiestaM6 kullanıcısına yanıt
    volkana edildiği gibi küfür mü edildi ıslıklanmayla ağlacaksanız sülale boyu gidin ispanyaya bura size göre değil aslanım.Sahada gene en az koşan göbekli adam sendin herkes haddini bilecek.

Önce halka ettiğin küfürlerin nesabını ver sen sonra halkımıza hesap sormaya kalkışırsın bu halkın vergileri ile orda oynuyosun bu halkı mutlu etmek için çita gibi koşacaksın yeri gelince diğer hayvanın adını yazmadım senin gibi küfürbüz değiliz biz arda beyfendi
  • Türk insanında bu vardır. Yapamacağın işin altına girmeyeceksin. Bu maçta dahil 3 maçtır yokları oynayıp çıkıp buraya vır vır konuşamazsın arkadaş. İnsanda biraz utanma olur değil mi ya???

Madem bu kadar kötüsün, diyeceksin ki hocana hocam ben fizik, kondüsyon kafa olarak hazır değilim. Ben kendim antrenman yapayım, ekstra güçleneyim fitleneyim, kafamı da hazır hale getireyim sen beni yedek çıkar diyeceksin..

Yemin ediyorum çiftlikleri gibi kullandılar milli takımı..
  • Evet anne olgusu da ortaya atıldığına göre seviye tamamlandı. Anne, baba, şehit vs vs gibi olguları ortaya atıp, bu olgular üzerinden ajitasyon kasmak ne konumda olursanız olsun sizi zeytinyağı gibi üste çıkarır. Şimdi bütün haber kanalları bunun haberini yapacak '' annesini ağlatanlara hakkı helal değil '' '' bunlar bu ülkenin çocuğu, annesini ağlatmaya gerek yok '' gibi birçok pohpohlama ile Türk halkını duygusal yönünden vurmaya çalışıyorlar.

Kardeşim kemiksiz yıllık 13 milyon euro kazanan ben değilim reklam, futbol vs vs gibi gelirlerden. Hepimiz biliyoruz ki kapı gibi para için oynuyorsunuz. Hesabınıza maç sonu 1'er milyon yatsa, o maç öncesi deli gibi mücadele edersiniz. Anne, baba ağlaması umurumda değil. Hakaret içermeden yapılan her eleştiriyi kabullenmek zorundasınız. Tek bildiğiniz üste çıkıp, başkalarını suçlamak. Biraz elinizi vicdanınıza koyun. Neden Emre Mor değil? Neden Mehmet Topal değil? Neden Gökhan Gönül değil de siz eleştiriliyorsunuz?

Milli takım üzerinden reklamlardan deli gibi para kastınız. Beklentiyi yüksek tuttunuz. 3 maç leşleri oynayınca eleştiriyi kabullenemediniz. Aile fertlerinizin ağlaması umurumda değil. Ağlatmak istemiyorsan çıkıp adam gibi oynarsın kimse seni hedef göstermez.

• quote:

Orijinalden alıntı: trabzonizm

Kimseden para istemedik verdiler aldık ....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.