Şimdi Ara

Ardream warrior hakkında yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar ben Diez Serverında oynamaktayım bildiniz üzere ardream varyor yapıyorum herşey tam sayılır tek bir konuda kararsız kaldım oda yüzükler sizce +2 foverin mi yapayım dual yoksa +1 rocmu deneyimli arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var şimdiden teşekkürler....

• yokmu tavsiyede buluncak arkadaşlar
  • Bence fazla fark yok aralarında, ardream olmasa foverini tavsiye ederdim ben ama şu durumda en mantıklısı hp ve mp iyi ise foverin al Defans iyi ise roc al
  • foverin +2 str bonus 10 hp bonus 10 veriyor bide 48 def roc +1 ise str bonus 10 hp bonus 10 75 hp bide 34 defans veriyor arkadaşım kararsız kaldım
  • 2side aynı etkiyi yaratır yani biri hp biri def gibi bişey bana kalırsa birini roc birini foverin yap.
  • karar verdim dual roc yapacam hem değerli hem hp açısından foverine göre satarkende daha iyi olur
  • Warriorun defans skilleri sayesinde 48 defans 56 57 gibi bir defans verir. Bu yuzden 2 tanesi assagi yukarı roc ile 50 def fark yaratır. 150hp mi 50 def mi sorusuna 50def derim. Oyun, walkrielerde 300hp ile 50 defansı eşdeğer tuttuğuna gore foverin daha guclu kılar seni. Para olarak da arasında cok fark olacağına düşünerek mutlaka foverin alınmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: southgate

Warriorun defans skilleri sayesinde 48 defans 56 57 gibi bir defans verir. Bu yuzden 2 tanesi assagi yukarı roc ile 50 def fark yaratır. 150hp mi 50 def mi sorusuna 50def derim. Oyun, walkrielerde 300hp ile 50 defansı eşdeğer tuttuğuna gore foverin daha guclu kılar seni. Para olarak da arasında cok fark olacağına düşünerek mutlaka foverin alınmalı.

• kardesim bence roc almalısın bende kararsızdım bu aralar okudum rogue icin rol ne kadar onemliyse warior icinde roc daha iyiymis bence roc +1
  • bencede roc almayı düşünüyorum def farkı olsada foverine göre bence foverin +3 olmadığı sürece bi işe yaramaz diyorum
  • +1 roc al favorinler + 2 se onu al
  • Foverin verdiği defans dışında balon bir item bence.Bence roc+1 foverinden daha işlevsel :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IITheWariorII

bencede roc almayı düşünüyorum def farkı olsada foverine göre bence foverin +3 olmadığı sürece bi işe yaramaz diyorum

'foverin +3 olmadan bir işe yaramaz' mı ?

nerde o str 9 yüzük için bi tarafımızı yırttığımız günler.
  • Roc derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foverin tabiki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.