Şimdi Ara

ardream warriora silah önerisi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizce ardream varyora +8 lugias +8 hanguk iyi gidermi? server diezz şimdiden teşekkürler not:elimden ekstradan +8 avedon var

• ben dies gm siyle anlaştım hemen gel oyuna +10 lugias +10 hanguk vercek herkese vermezse kovarım onu diesden
  • çok açıklayıcı bir cevap oldu saol birader
  • +8 ii yapabiliyorsan ii kullan bence, yok çift el kullanacağım diyorsan seçim gayet iyi. Avedon'u kullanma hatta satabiliyorsan, bütçe el veriyorsa Hanguk yanına Totecmic +9 yap, daha iyi olur.
  • basede avedon 8 kullaniyorum memnunum
    avedondan once 8 lugi ve 7 giga kullaniyordum bu ikilide saglam oluyordu ama avedonu tek gecerim comboda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş +9 toto ve ve hanguk bende düşünüyordum ama iş yapmıyor alan satıyor hemde acil bir şekilde arkadaşımada sordum dedim +9 toto ve hanguk çöp item +9 ms kullan dedi yada +8 avedonla devam et dedi
  • +8 avedon iyi seçim yapabiliyorsan +9 ii yap ve rahatlara koş
  • + 9 ii olmadı +9 avedon olmadı +8 avedon
  • avedonun yeri ayrı ya avedon al
  • +8 avedon veya +8 hb olabilir
  • +8 avedona devam yapıcak bişey yok
  • Avedon kullanıcaksan takılarının cok saglam olması gerekir.
    İİ8 alıp uçuk takılar yapabilirsen tercihin boyle olmalı yok takılarım full +3 dersen avedon8 iyidir 9lamaya bakarsın avedonu yada ii9 olabilir.
  • hb al +8 sağlam vurur ama ardream warior için en az 3k mana lazım
  • bende boşta ms9 vardı , onla oynayayım dedim ardream warriorda , bana herkes ardream warrior oynamak istiyorsan sağlam item ve arkandaki prinin iyi olması gerkli denilince vazgectim. lj yapıp 69 a düşürdüm öyle duruyor. gerçi itemde yok :) çakma sheller görev takıları ms9 :P bunca yıldır archer oynuyordum bir fantazi yapalım dedik hevesim kursagımda kaldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eurotrip -- 27 Temmuz 2012; 0:03:28 >
  • Ardream warrior oynayacaksan raptor+9 ve fp+9 set alıp full ap bir char dizeceksin gerisi boş :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Ardream warrior oynayacaksan raptor+9 ve fp+9 set alıp full ap bir char dizeceksin gerisi boş :)

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.