Şimdi Ara

ARES AND HB +7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar areste oynuyorum ve hb +7 dim var.Bunu satmayı düsnüyorum ama bir türlü hangi teklifi sececegime karar veremedim ben bu silahı en asagı kac gb ye satmalıyım ( 150-200 gb ) gibi günde gelen tekliflerin haddi hesabı yok bi yorumlarınızı alabilirmiyim lütfen

• lütfen yorumlarınızı esirgemeyin bu topic sadece benim işime yaramaz hb +7 si olan bir sürü insan var yorumlarınızı bekliyorum lütfen esirgemeyin
  • bu kadar gereksiz olarak gördügünüzü bilmiyordum eger simdi birisi topicc acsa baslıgına muhahah yazsa iceriginede sadece muhahah yazsa buna gelecek cvpların ardı arkdası kesilmezdi ama ben degerli bir item hakkında topic acmısım bir kisi bile cvp yazmamıs cok güzel cok güzel kutluyorum
  • ben olsam ytl ile satarım patosta +7 ii yi adam 175 ytl ye satmış...
    sen düşün artık
  • bana gercek para lazım deil itemler olsa yeter ama kac gb tutacak kadar item alacagım onu bilemiyorum yorum yazdıgın icin cok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __By_CiN_oO__ -- 18 Şubat 2007; 0:26:36 >
  • ben olsam 350 den aşağı vermem.ama müşteri bulabilirmisin bilmiyorum o paraya.dual roc rol +8 raptor.veya işine yarayabilecek itemler iste.dol vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyassas -- 18 Şubat 2007; 0:28:16 >
  • sakin gb ye satmak gibi bir salaklik yapma..item iste..paranin degeri cok du$uk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaten en fazla 20.99gb verebilir onun icin para alsamda verecegi itemleri etkilemeyecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: artirist

zaten en fazla 20.99gb verebilir onun icin para alsamda verecegi itemleri etkilemeyecek

200-300 gb ın yanında 20 gb ın lafı edilmez.bence işine arayacak item al
  • 200gb eder en fazla kardes bu item areste hatta 200gb yi duyan bb diyor o kadar diyeyim sana ama item olarak giga +7 yi düşünüyorum onuda vermezler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.