Şimdi Ara

Arılara dikkat.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
47.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
264 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araba giderken içeriye arı giremez durduğunuz an girer ve panik yapmanıza da gerek yoktur araba giderken kolunu bacağını dışarı çıkarırsan, çarpıp sokabilir ve bu en beteridir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu niye gereksiz olsun ya hu ...

Şu yaz aylarında herkesin başına gelebilecek ve geldiğinde de nasıl adımlar atacağını gösteren uyarıların anlatıldığı elzem düzeyinde bir konudur bana göre...

Konu sahibine de büyük geçmiş olsun diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Matheas

Bu mesaj silindi.
    Bazıları forumda insanlara yardımcı olmak bilgi paylaşmak için vardır. Bazıları ise sadece bilgi aramak için vardırlar.
    Örneğin sizin açtığınız konulara bakalım.
    Hep soru sormuşsunuz.
    Ve insanların bilgilerinden yararlanmışsınız.
    Birde benim açtığım konulara bakın açtığım konuların %99 u insanlar bilgi edinsin diye açılmış.
    Foruma ve paylaşımlara ilişkin bakış açılarımız çok farklı,
    Ve ben her gün foruma girmeme rağmen şu güne kadar hiçbir konuya sizin attığınız bu mesajı atmadım.
    Çünkü bu tür mesajlar ve sürekli bilgi almak için konu açan bir kişi olarak bilgi paylaşan insanaların bilgi paylaşma şevkini kırarar aslında bindiğiniz dalı kesiyorsunuz.
    Bilin istedim.

• Böyle durumlarda durmamak hata

• Hayatim da 2 kere basima geldi, Yazlikta Arabaya biner binmez ayagimdan sokmustu,Istanbul'a yola cikacaktim o an...

Digeri de dolmusa binerken Kocaman siyah ari sokmustu boynumdan..Kalin kocaman siyah arilardan...200 metre ilerleyip sofor ozel hastane onunde birakmisti beni..( Şansa yol uzerindeydi hastane..)

• Bence oldukça faydalı bir konu, şahsım adına bu duruma daha fazla dikkat edeceğim.
  • 2 gün sonra uzun yola çıkacağım.benim için hatırlatıcı ve faydalı bir konu. teşekkürler.
  • Bu tip olaylara hayatta inanmam, ama gerçekten bir tanıdığım arı ile uğraşırken anlık bir dikkatsizlik sonucu aracı pert oldu.

• Araca arı girerse ya o çıkar ya da ben başka ihtimali yok.
  • Bende arının olduğu ortamda bulunamıyorum. Arı girerse olacakları düşünemiyorum. Yolda vs asla cam açtırmam mesela klima çalışmayan arabayada binmiyorum böceklerden arılardan acayip iğreniyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tecrübesiz sürücü-alerjisi olan varsa içeridekileri öldürür bu. Gereksiz diyen saygısız tipleri takmayın.

• anyhill kullanıcısına yanıt
    Hazır buradasınız, işlem felan başlatamıyor musunuz?
    Gereksiz diyen kişiler hakkında.

• Geçen ay Bitlis’te Yine aynı şekilde aracın içine arı girmesi sonucu yaşanan kazada 1i ağır 6 kişi yaralandı, 5 tanesi çocuk. Gerçekten çok tehlikeli, bir anlık telaş çok kötü şeyler olabilir. Arı sokmasına rağmen yine iyi idare etmişsiniz aracı.

• Geçmiş olsun kardeşim çok ciddi bir risk atlatmışsınız, ben de bayram nedeniyle dün Ankara'ya geldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Hayatim da 2 kere basima geldi, Yazlikta Arabaya biner binmez ayagimdan sokmustu,Istanbul'a yola cikacaktim o an...

Digeri de dolmusa binerken Kocaman siyah ari sokmustu boynumdan..Kalin kocaman siyah arilardan...200 metre ilerleyip sofor ozel hastane onunde birakmisti beni..( Şansa yol uzerindeydi hastane..)
    O siyahların sesi bile ürkütücü, hem de boyundan sokmuş - geçmiş olsun.

• geçmiş olsun. arıdan sonraki kesme işareti gereksiz olmuş (arı'dan diye bir yazım olmaz)

• quote:

Orijinalden alıntı: rollbar

Gerçekten önemli bir nokta.
    Camda deli gibi tepinen karasinek bile bütün dikkatinizi dağıtmaya yeter.
    Araç içerisinde kelebek, sinek, arı vs. varsa güvenli bir yerde durup mutlaka çıkarın.
    Kesinlikle, sinekler burnunuzla gözünüz arasında zigzag çizebiliyor bazen kesinlikle çok dikkat dağıtıcı, benim bir defa gözlüğümle gözümün arasına dalış yapmıştı tam da otoyoldayken..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.