Şimdi Ara

Arılara dikkat.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
47.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
264 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vetenes

Geçmiş olsun konu için teşekkürler :)

Benim de Geçenlerde böyle bir misafirim vardı arabanın içinde 😂😂
    Oyyy bu daha fena ama neden fena (hiç bir zararı yok aslında) çünkü çocuklar veya hanımlar bundan çok korkabilirler ve arabanın içinde gereksiz bir panik havası yaratabilirler. (Benim çocuklar bunu hareket halinde görseler ortalığı ayapa kaldırır lar mesela).

Ama çok sevimli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar benzer bir olay benim en yakın arkadaşımın ablasının başına geldi. Maalesef sizin kadar ucuz atlatamadı arabaya giren eşek arısı idi saldırıp arabanın küçük bir şarampole düşüp aracın takla atmasına sebep oldu. Tek teselllmiz emniyet kemeri takması ve yara almadan kurtulmuş olması. Arı deyip geçmemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidayet güneşi -- 11 Ağustos 2019; 0:45:20 >
  • Arabanın içinde bırakın arı olmasını sinek görsem hareket etmeden önce o sineği arabadan çıkarırım. Yaz kış camlar kapalı kullandığım için ilk hareket hali dışında böcek giremez girerse de ilk işim onu çıkarmak olur.

Konu da gayet yararlı.

• efruz E kullanıcısına yanıt
    Nasil bir abartma, nasil bir palavra bu. Atma ziyaa

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Sevimli göründüğü kadar sakindi. Hiç hareket etmedi ben de çektim sağa bir bez ile doğaya saldım :) arabada ailem yoktu neyse ki rahatça çözdük meseleyi.

@ters adam hocam tarladan çuvallarla arabaya yılan girmişliği de var antremanlıyız 😂

• gerçekten çok önemli bir konu ve herkesin başına mutlaka gelecek bir durum
    özellikle gözüne falan gelirse durum çok daha vahim olabilir
  • Kardeşim kill or be killed diye bişi duymadın mı? Vurucan öldürecen ne arabayı durdurucam böcek için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün sabah 6 sularinda canakkale kabatepe iskelesinde yuzlerce ari vardi. Arabanin on izgarisindan iceri girmeye calisiyorlardi. Bende hemen camlari kapattim neredeyse her arabanin ustunde 10 tane vizirdiyordu..

• Geçmiş olsun
    Kazasız belasız atlatmışsınız

• Allah korusun
    Benim elim ayağım motosiklet, sokmasını bırak çarpması bile yetiyor

• banada oldu 100 km/h ile seyehat ederkene elimi camdan çıkartmısım arabada eski bir impala düğünlerde kiralanan araçlardan arkadaş getirir misin dedi getiriyim dedim hadi gittim dükkanından aldım aracı 10 km gidicem altı üstü üst açık aracın :D elimide kapıdan aşşa sallamışım gidiyorum gür gür gür pat bi acı hissettim elimde arı sokmuş hay dedim işe bak tamda orta parmakdan soktu parmak davul gibi şiştiydi ben alışkınım arı sokmasına senede 30 defa arı tarafından sokuldum bile oldu :D havalı tüfekle kovanlarına atış yapmıstım 1 kere nolucak acaba diye adamlar savaş açtı bana sokulmadık yerim kalmadı çok hızlı organize oluyorlar haberiniz olsun :D
  • Arılara dikkat..

• Dünyada 1 tek arı kalmazsa ise , dünyanın sonu olacagını duymuştum....arıları sevelim :))

• Lan google da olmasa nefes alamayacaklar var...herşeyi google bilir!!

• efruz E kullanıcısına yanıt
    Alerjin varsa nereden sokarsa soksun septik şoka girersin ve ölürsün

• Yararlı konu +rep

• Bende ki daha vahim bir olaydı.Afyona gidiyorum.Tam bayram arefesi.Yollar tıklım,tıklım.En sol şeritten basmış gidiyorum.Üzerimde ne göreyim geziniyor,Kene..Kafayı yiyecektim ki o dönem bu keneden ısırılıp ölen insanların haberleri çıkıyordu.Yola mı bakayım,keneyi mi takip edeyim bilemedim.O stresle nasıl olduysa yolun sahına geçip durdum.Dokunmadan keneyi üstümden attım.Ama o gün kaza yapmamam,keneye ısırılmamam şanstı.

• mfeker89 kullanıcısına yanıt
    efruz E kullanıcısına yanıt
    Tanıdığım birisi böyle hayatını kaybetti. Kutu kola içerken olmuş. Kutu kolayı içerken masaya bıraktığı bir sırada arı kutunun içine girmiş. Kolayı kafaya diktiği sırada arı boğazından sokmuş. Alerjisi varmış, nefes borusu tıkanıp vefat etmiş.
    @efruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 11 Ağustos 2019; 14:44:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benide en son geçen yaz marmariste plajda arı soktu :) sanırım bal arısıydı.kaşıdım kızardı.bende pinpirkli olduğumdan sağlık ocağına gttim doktor birşey olmaz falan ,istersen krem yazayım falan dedi bende istemedim çıktım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

Alerjin varsa nereden sokarsa soksun septik şoka girersin ve ölürsün
    arıya karşı mı yoksa genel alerjisi olanlar mı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.