Şimdi Ara

Arılara dikkat.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
47.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
264 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ancaaaak yine bayanlara yönelik bir saçma sapan önyargı daha. Aracı bayan sürseydi ne olacağını kestiremiyorum...Ba ba ba ba ba... Ya şaka mısınız gerçek mi anlamıyorum. Her bayanın zihninizde kurduğunuz profilden mi olduğunu zannediyorsunuz. Ya durup da arının araçtan çıkmasını bekleseydi ne olacaktı.... Kurtulun şu ön yargılarınızdan artık. Nice bayan sürücüler var baylara 10 basıyor sürüşlerde....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman000

Öncelikle geçmiş olsun.
    Ancaaaak yine bayanlara yönelik bir saçma sapan önyargı daha. Aracı bayan sürseydi ne olacağını kestiremiyorum...Ba ba ba ba ba... Ya şaka mısınız gerçek mi anlamıyorum. Her bayanın zihninizde kurduğunuz profilden mi olduğunu zannediyorsunuz. Ya durup da arının araçtan çıkmasını bekleseydi ne olacaktı.... Kurtulun şu ön yargılarınızdan artık. Nice bayan sürücüler var baylara 10 basıyor sürüşlerde....
    Yine bir kendini çok zeki sanan ama okuduğunu anlamaya çalışmaktan öte karşısındakine laf sokmaya odaklanmış, usul üslüp bilmeyen birisi daha.
    Ama dediğim gibi artık anlayana anladığı tarzdan cevap vereceğim.
    Bırakın artık şu bitirim üsluplarla karşınızdakini yargılamayı ve tiribüne oynamayı.
    Daha yazılanı anlayamıyorsunuz ondan sonra kişilik tahlili ön yargı savcılığı yapıyorsunuz.
    Bınlar hep az kitap okumaktan oluyor.
    Bak bakalım ben kadınlar kötü şöförmü yazmışım.
    Kadınlar arıdan böcekten daha fazla korkarlar diyorum.
    Birilerine birşey çemkirecekseniz önce okuduğunuzu anlayın derim.
    Bide öyle ba baa baa falan yazınca çok hoş olduğunu sanıyorsanız olmuyor haberiniz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Kadınlar arıdan böcekten daha fazla korkarmış. Vurdu gol oldu 2-0. Hadi sen ali ata bak kitabını okumaya devam et. Ben burda klavye delikanlığı yapmaya devam ederim...
  • Çok geçmiş olsun gerçekten çok tehlikeli bir durum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman000

Kadınlar arıdan böcekten daha fazla korkarmış. Vurdu gol oldu 2-0. Hadi sen ali ata bak kitabını okumaya devam et. Ben burda klavye delikanlığı yapmaya devam ederim...
    Valla kahkaha attım hocam
    Ama tahmin ettiğin gibi kadınlarla ilgili böyle zerre kadar ne bilinç altımda ne üstünde bir önyargım yok.
    Şu konuda yöneticilerin yaptığı temizlik nedeniyle birçok mesajım silindi oralarda da açıkça yazmıştım korku nedeniyle bunu yazdığımı.
    Sağlıcakla kalın.

• Hocam çok çok geçmiş olsun, Allah korumuş ki o an refleks ile direksiyon üzerinde bir hareket yapmamışsınız, ki ülkemizde sırf boynundan sivrisinek/böcek girdi diye refüje çıkan sürücüler var. Dikkat edilmesi gereken bir konu.

• Zaten mantık olarak hareket halindeyken açılan camdan içeri giren havaya karşı arının mukavemet gösterip çıkması çok zordur belkide bu hayvanı daha panik yaptı ve soktu

• efruz E kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın amcası arabada esnerken ağzına kaçan arıyı çıkarmak isterken küçük diline yakın yeri sokuyor. Şişen nefes yolu ağzından nefes almasını engellemiş. Burnundan nefes alarak acile kadar gelmişler. Son durak filmi misali...

• bir ekleme de ben yapayım. özellikle sabah erken saatlerde, kuşlar yemlenme ve su ihtiyacı için yolda geziyorlar. yaklaştığım zaman uçup giderler diye düşünmeyin. üzerlerine son sürat sürmeyin. istanbul trafiğinde yolları tanımış hayvanlar değil bunlar. dolayısıyla kaçmayı çok geç akıl ettiklerinde eziliyorlar. özellikle tatil beldelerine giderken, normalde traktör dışında araba bile geçmeyen köy yollarında extra dikkatli olun. yavaş kullanın
  • Arıya karşı ..arıda bulunan proteinler bazı insanları çok etkileyebiyor o nedenle alerji testi yaptırmak gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: circumciser

Dün sabah 6 sularinda canakkale kabatepe iskelesinde yuzlerce ari vardi. Arabanin on izgarisindan iceri girmeye calisiyorlardi. Bende hemen camlari kapattim neredeyse her arabanin ustunde 10 tane vizirdiyordu..
    Çanakkale nasıl trafik yoğunmu yarın gitmeyi düşünüyorum

• reko kullanıcısına yanıt
    bende de sanırım alerji var.kulak başa gözde sürekli kaşıntı oluyor
    ama alerji testlerı şok etkisi yapma ihtimali olduğundan yaptırmaya cesaret edemiyorum
  • Faydalı konu, farkındalık yaratma çabası için teşekkürler 👍🏼

• efruz E kullanıcısına yanıt
    Bu mesaj ve altına yazılanlar tam evlere şenlik. Bilmediğimiz konularda nasıl böyle atıp tutabiliyoruz merak ediyorum. Öncelikle arıya alerjisi varsa isterse ayak parmağından isterse boynundan soksun farketmez, anaflaktik şok dediğimiz tüm vücudun kızarması, boyun ödemine bağlı solunumun durması görülebilir. Her arı alerjisi anaflaktik şoka girecek diye bir durum yok. Herkeste bu tablo farklı seyreder. Burda nerden soktuğu önemli değildir. Eğer alerjisi yoksa kişinin bölgesel yani lokal bir etki bırakır. Daha önceden alerji olmadığı bilinse de dikkatli olmakta fayda var. Çünkü alerjinin 1.de, 2.de ya da 100. maruziyette mi olacağını bilemeyiz. Bu tür durumlarda bilinen alerji varlığı ya da kaşıntı/şişlik/zor nefes alma varsa hemen en yakın sağlık kuruluşuna başvurulmalı. Bu durum aslında sadece arı değil her türlü böcek, yiyecek, içecek ile ilgili genel bir hatırlatmadır. Hepinize iyi günler. Not: Acil hekimiyim.

• arabaya ayı girse sallamam, ama arı girerse ertesi güne helvamı yersiniz.
  • Şu arı Kardeşe bak sen. Gene intihar etmiş.

• Gecmis olsun hocam derler ya olacagi varsa olur diye. Demekki onlemini dahi alsak birsey olcaksa oluyor, yine cok sukur ki kaza ile flan sonuclanmamis.

• Vallahi çok önemli bir paylaşım. Benim için kesinlikle dikkat çekici bir konu. Farkındalığımı arttırdı. Ben de kenara çekmeden devam ederdim çıktı sanarak. Ama başınıza geleni bildiğim için artık mutlaka emin olmadan devam etmem. Boş saçma vs diyenlerin kendileri öyle!

• Plajda havluyu kullanmadan önce üzerinde arı var mı diye bakın. Benim baş havlumda varmış kafamın tepesinden soktu çok acıttı.

• Geçen hafta fethiyede tatil yaptık hangi koyda mangal yaptıysak en az 40-50, eşek arısı ile doğu eşek arsi denen cinsi başımıza bindi yemek yerken ağzımıza girecekler okadar nefret ettim aridan.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.