İkinize de teşekkürler. Filtreler zaten belirttiğiniz gibi olacağından uv yi eleyebiliriz o zaman. Peki basınç ve kaçak durumu için murica ürününde bir güncelleme bulunuyor mu? |
Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ? (118. sayfa)
-
-
Basınç ayarlayıcı cihazda mevcut zaten ama acık kasa cihazda su kacak kesici çalışmaz, kaçak kesiciler kapalı kasalar icin uygundur. Kaldiki patlama olacaksa kacak kesicide patlayabiliyor. Kacak kesiciler genelde küçük su kaçakları içindir. İsterseniz Murica 75 yanında kacak kesici ürünü ücretsiz veririz ve ıslanacak bir bölgeye sabitleyebilirsiniz, çok önemli para tutacak bir parça değidir, iki adet bile ekleme yapabiliriz (ücretsiz) sorun olmaz kısaca hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar merhaba. atık su yapan arıtma cihazını atık su üretmeyen cihaza çevirmenin bir yolu var mıdır acaba? 1'e 2 şeklinde atık su üretiyormuş bunlar, bilmiyordum alırken.
-
3.filtre çıkışından sonrasını iptal edersen dediğin olur hocam. Yani 3. Filtre çıkışını arıtma musluğuna vereceksin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederim hocam, pratik bir çözümmüş, yapayım bunu.
-
@hashus000 adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:
Orjinal Pentair Filmtec'ten pahalı deniyor. Ama ethicwater neden orjinal olmayan ürün sattı, anlamadım. Güvenilir diye bilinen bir firma.
@ZevkiSefa adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:
Sorun ethicwater da değil getiren distribütör kaynaklı , asıl önemli olan da artık satmamaları , şaibe var diye kaldırmasını da ben rica ettim , hatta triasoft cihazda Pentair membran ile satılacaktı , bu belirsizlik kaynaklı vontron membrana geçin diye de ben rica ettim . He ben dedim diye mi yaptılar denk mi geldi orası da muallak çünkü bir sene önceki muhabbetti bu .
Piyasada aynı ürün hala var, çoğu da hala orjinal olduğunu iddia edecektir. Orjinal ile piyasadaki ürün arasındaki farkları bilecek kişi sayısı da bir elin parmaklarını geçmez .
@cce adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:
şuçu distribütöre atmak sorumluluğu ortadan kaldırıyormu , bu güne kadar bu ürünü satın alanlar ne olacak oradan , kime güvenerek aldılar , distrübitörü kim tanıyor ki
düzgün diye bildiğimiz 3 firmaya da güvenemeyeceksek bizim işimiz çok zor
@ZevkiSefa adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:
Bir kere Pentair membran önerdiğimi gördün mü ?
En az 2 senedir forumda Pentair membranlar şaibeli diyoruz ?
Piskopat gibi herşeyi boşuna mı sorguluyorum ?
Biocerada pH sorunu oldu , sahte muhabbetleri oldu hala satanlar var , sorumlusu satanlar mı oldu ? Her satıcı her ürün hakkında her detaya hakim mi sanıyorsunuz ? Ya da her yeni ürün geldiğinde tek tek parti parti kontrol edildiğini mi düşünüyorsunuz ? Forumda şüphelenen sorun yaşayan olursa o zaman neyin ne olduğu bir süre sonra ortaya çıkıyor zaten . Herkes paranın derdinde , hakkıyla işini yapan sayılı firma var , sadece ticari olarak değil , ne sattığını bilen kaç firma var da ? Forumdakiler daha iyi tabi ki , çünkü sattığı malı sorgulayan araştıran kesimler var . En önemlisi de Feedback olması , kalem forumda güçtür , iyisini kötüsünü olduğu gibi yazın ki herkes kendine çekine düzen versin .
Bilerek aldı , bilerek sattıysa hesabını sorun hocam , hangisi olursa olsun , hiç biri babamızın firması değil , ayrıca çok güven de iyi değil . Ben kendim bu durumdan müzdarip olup işin ıncığını cıncığını öğrenmek zorunda kaldım , herkese De öğrendiğimi anlatmaya çalılştım , çalışıyorum da , herkes her satılana ,her satıcıya eyvallah demesin , sorgulamayın , gerekirse de güvenmeyin , güvenmek zaafiyet doğuruyor çünkü "
@cce adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:
size pentair önerdiniz diye bir şey demedim
şu an ethic water ın bu güne kadar sattığı pentair mebranlar için ne diyeceğini merak ediyorum.satış listesinden silmek sorumluluklarını kaldırmaz.distribitör sahte getirmiş bilmiyorum , sahte satmışım demekte kaldırmaz, satmadan önce bizim adimıza onlar araştırmalı, sorgulamalı , gerekiyorsa test edip satmalılar
biz bu ve diğer filtreleri orjinal olduğunu düşündüğümüz için , gerçek nsf belgelerine sahip olduğunu düşündüğümüz için ethicwater , puretron , royalgreen firmalarından satın alıyoruz.
şimdi onların (onlardan biri) "En az 2 senedir forumda Pentair membranlar şaibeli diyoruz , uyarıda bulunuyoruz " sözlerinden sonra bizlere sahte filtre satmaya hakları var mı
ben ethicwater ın açıklama yapmasını bekliyorum.aksi halde kendi adıma oradan bundan sonra hiç bir ürün almam çevreme de aldırmam
ayrıca 2 yıldır süren şaibede , sizin şimdi "şaibe var diye kaldırmasını da ben rica ettim " sözünüzden sonra ürünün satışını kaldırmaları da ilginç, bugüne kadar neden satışa devam ettiler ki
ethicwater ın bizlere bilgi vermesini bekliyorum. satılan pentair filtreler orjinalmiydi değilmiydi, neden satıştan kaldırıldı .bizleri aydınlatırsa çok iyi olur
-
Pentair TLC 75 membranı getiren firma orijinal olarak hala satmaktadır. Forumda yapılan tartışmaları göz ardı etmedik ve membranın şaibeli durumu olduğu içinde anında satış yapılan membran sayfasında durumu yazdık, membranın orijinal olduğuna dair doğrulama yapılmadığını ve ithalatçı firma sorumluluğundadır diye ibare ekledik. Daha sonra yaptığımız kapsamlı araştırmalar sonucunda membranın orijinal olmadığına biz kendimiz karar verdik ve satışını tamamen durdurduk tüm içerikleri arşive alarak 2023 sonunda sitemizden kaldırdık (Membran ile alakalı olan içerikler halen kaldırılmaya da devam etmektedir).
Arşiv Kaydı:
Aynı işlemler Biocera filtresi içinde yapılmıştır, Kore Biocera firması Facebook sayfasından Türkiye'deki 2023 yılı tarihli veya 2023 yılı içinde Türkiye'ye giriş yapmış olan filtrelerin orijinal olmadığını söyledi ve yine kapsamlı araştırmalarımızı yaparak orijinal olmadığına karar verip yeni tarihli Biocera filtre almayıp orijinal olanların stoğu bittiğinde de stok sayısı sıfıra indirilip satışı durdurulmuştur.
Orijinal olmadığını bildikleri halde halen satış yapmakta olan firmalar bu forumda aktif olarak hizmet vermektedirler, aynı hassasiyeti diğer firmalar içinde gösterip tüketicilerin doğru ürüne ulaşmalarında yardımcı olmanız dileğiyle.
Bizzat yurt dışından kendi tedarik ettiğimiz orijinal Pentair filtrelerimiz de 2024 yılı içinde satışa sunulmuş olup Ethicwater güvencesi ile uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.
Pentair Filtreler - Ethicwater
Yine 4 aşama olan ETHIXFILTER 2050 Pentair filtreli yeni cihazımız da satışa sunulmuştur.
-
bilgiler için çok teşekkürler. doğru bir iş yapmışsınız. daha önce sitenizde bu ürünün satışı ile ilgili uyarı notunuz dikkatimden kaçmış.
"Pentair TLC 75 membranı getiren firma orijinal olarak hala satmaktadır."
bu firmanın adı nedir , açıklayabilirseniz çok iyi olur
-
Son durum nedir şimdi 😂😂
"Pentair TLC 75 membranı getiren firma orijinal olarak hala satmaktadır."
bu firmanın adı nedir , açıklayabilirseniz çok iyi olur
bu bilgiyi bekliyorum, siz biliyormusunuz
-
-
Görünüşe göre su arıtma cihazlarıyla ilgili bazı sıkıntılar yaşanmış ve bu konuda forumlarda tartışmalar olmuş. Ethicwater firması da bu durumu ciddiye alıp gereken adımları atmış gibi görünüyor. Durumla ilgili güncel bilgi verirken, bazı kullanıcıların ürünlerin orijinalliği konusunda hala şüpheleri olabilir, bu yüzden firmalar bu konuda daha şeffaf olmalı. Eğer başka bir konuda yardım veya bilgi istersen, buradayım! 😊
-
teşekkürler , ürün almayacağımız firmayı öğrenmiş oldum
-
Teşekkür ederim efendim 😂
Bilmemize gerek yok ki hocam , Tr de orjinal pentair membran olarak zaten yok , kimin sattığının bundan dolayı önemli yok
Düzenleme 😂 membran ekleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 31 Temmuz 2024; 20:18:1 >
Teşekkürler. Benim algımda oluşan mantıkla çalışmadığını gördüm. Sistemi Basınç Sensörlü vb. ile Elektromekanik bir sistem düşünmüştüm.
Fakat tek kullımlık ve şamandıra matığında çalışıyor gördüğüm kadarıyla. Açık sisteme de uygun değil. Kapalı kasada elyaf vb. şişmesiyle çalışmayan bir ürününüz bulunuyor mu?
Onu da incelemek isterim.
-
membran dışındaki pentair filteler orjinal mi peki, örneğin şu setteki Pentair GS10-RO filtre orjinal mi
-
Evet orjinal
teşekkürler
-
Galip ARDUÇyoutubePentair GS-10RO ve Pentek GS-10CAL/RO serisi filtrelerin orijinalini nasıl ayırt edebiliriz?https://www.youtube.com/watch?si=tAsAVYy7B10TMOFN&v=cGcMaqR0_1E&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X