Şimdi Ara

Arizali oto amfi mosfet tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amfi dc bobini yandı kontrol ettiğimde irfb41n15d mosfet grubundan 2 tanesi yanık ama bu moafet piyasada yok araştırmalarım sonucu Irfb4321pbf kodlu mosfeti kullanabilecegimi düşündüm ama bu konularda çok ta profesyonel değilim yardıma ihtiyacım var irfb41n15d yerine Irfb4321pbf kullansam olurmu yada muadili nedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu güncel yardım edin

• Benimde oto anfi mosfetleri yanmıştı değişirdim hala korumadan çıkmıyor ne yapmalıyım
  • SilentPOW kullanıcısına yanıt
    Muadili çapraz referansta bulamadım . fakat mosfetiniz Ebay da mevcut.

arızalı kanalın tüm mosfetini değiştirin . yoksa iyi sonuç alamazsınız .

kolay gelsin .

http://www.ebay.com/itm/IRFB41N15D-Encapsulation-TO-220-Power-MOSFET-Vdss-150V-Rds-on-max-0-045ohm-/380659303516?hash=item58a110045c
  • Sadece çıkışlara bakmayın. Sürücüler de zarar görebiliyor

• Nipp10 hocamın dediği gibi çıkış mos ları sürücü transistörlerin bozmuş olma ihtimalide var.
    Mosfet ölçmesini biliyorsunuz değilmi ?.
  • Evet biliyorum ama sürücü transistorleri hiç ölmedim dc bobininin yanmasına sebeb olarak onları düşünmemiştim. Bide onları ölçeyım Teşekkürler yardımlarınız için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto Stereo Amfi Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elektrukcu arkadaş bende çapraz referans programından baktım 4321 yukseltme olarak öneriyor ama emin olamıyorum hazır yanmış ken üst seviyesini alsam çalışma mazlik yaparmi @elektürükçü

• Mos lar hassas sürüm akımına sahiptir ,bence hiç muadil kullanmayın . orijinalini alıp kullanın . arızalı olan kanalın tüm mosfetlerini değiştirin . aksi takdirde match sorunu yaşayabilirsiniz .
    kolay gelsin .
  • Aliexpresten siparis verdim birebir aynısını yardimci olan herkese tesekkurler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.