Bildirim
arızamı gidermeyen türktelekom
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
il yada ilçe müdürlüğüne gidin ve twitterdan paul doany e yazım sorununuzu -
il yada ilçe müdürlüğüne gidin ve twitterdan paul doany e yazım sorununuzu -
teşekkür ederim airjet bayram ertesi bir gidip görüşeyim. -
Hangi bölgedesiniz? İstanbul Avcılar’dayız. Bizim sorunumuz da hemen hemen ayni günlerde başladı. Hala net bir cevap yok. Paul Doany’e tweette attım bir sonuç çıkmadı maalesef.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bir anda internetiniz mi gitti sizin de? Bizde de 1 haftadır internet yok. Esenyurt'tayız. Burası da Avcılar telekoma bağlı.quote:
Orijinalden alıntı: Quattro
Hangi bölgedesiniz? İstanbul Avcılar’dayız. Bizim sorunumuz da hemen hemen ayni günlerde başladı. Hala net bir cevap yok. Paul Doany’e tweette attım bir sonuç çıkmadı maalesef. -
Bizim semt parseller Mustafa Kemal Paşa mahallesi muhtemelen aynı bölgeden hizmet alıyorduk hocam.
Ne yapsak fayda etmedi dediğiniz gibi birden gitti internet.
15 gündür bekliyoruz çözemediler.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben aradığımda altyapının komple değiştiğini, tarifenin ADSL'den VDSL'e geçmesi gerektiğini söylediler. Pazartesi Avcılar genel müdürlüğe gidip değişikliği falan yapmayı planlıyorum. Bir de modem masrafı çıktı başıma. Tarife yanında modemi bedava almaya çalışacağım. -
Bizde vdsl vardı açıkcası işe yaramayacaktı muhtemelen. :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X