Şimdi Ara

arızamı gidermeyen türktelekom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 27 mayısta arıza kaydı bıraktım türktelekoma bugün ayın 14 ü arızam giderilmedi. ne yapmam lazım ne gibi bir yol izleyeyim şikayet etsem nereye edeyim. her arayışımda arızanız için çalışmamız devam ediyor deniyor. ramazan ayı küfürde etmek istemiyorum ama.

• il yada ilçe müdürlüğüne gidin ve twitterdan paul doany e yazım sorununuzu
  • il yada ilçe müdürlüğüne gidin ve twitterdan paul doany e yazım sorununuzu
  • AirJET A kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim airjet bayram ertesi bir gidip görüşeyim.
  • Hangi bölgedesiniz? İstanbul Avcılar’dayız. Bizim sorunumuz da hemen hemen ayni günlerde başladı. Hala net bir cevap yok. Paul Doany’e tweette attım bir sonuç çıkmadı maalesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

Hangi bölgedesiniz? İstanbul Avcılar’dayız. Bizim sorunumuz da hemen hemen ayni günlerde başladı. Hala net bir cevap yok. Paul Doany’e tweette attım bir sonuç çıkmadı maalesef.
    Bir anda internetiniz mi gitti sizin de? Bizde de 1 haftadır internet yok. Esenyurt'tayız. Burası da Avcılar telekoma bağlı.
  • A.S.I. kullanıcısına yanıt
    Bizim semt parseller Mustafa Kemal Paşa mahallesi muhtemelen aynı bölgeden hizmet alıyorduk hocam.
    Ne yapsak fayda etmedi dediğiniz gibi birden gitti internet.
    15 gündür bekliyoruz çözemediler.

• Quattro kullanıcısına yanıt
    Ben aradığımda altyapının komple değiştiğini, tarifenin ADSL'den VDSL'e geçmesi gerektiğini söylediler. Pazartesi Avcılar genel müdürlüğe gidip değişikliği falan yapmayı planlıyorum. Bir de modem masrafı çıktı başıma. Tarife yanında modemi bedava almaya çalışacağım.
  • A.S.I. kullanıcısına yanıt
    Bizde vdsl vardı açıkcası işe yaramayacaktı muhtemelen. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.