Şimdi Ara

Arjinin Hakkında!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda nutrade premium protein nutrade bcaa nitrofull cla force kullanıyorum vücudumda biraz daha damarlanma istiyorum arjininin bu konuda yardımcı olacağını düşünüyorum damarları genişletme etkisi olan kandaki nitrik oksit miktarını artırdığı için nutrade arginin hcl almayı düşünüyorum içindeki zma ve b6 vitamini içeriği çok iyi ama bu ürünü tam olarak ne zaman almam gerektiğini konusunda şüphelerim var antreman öncesi alındığında daha çok pumpu ve performansı artırır gibi sanki uyumadan önce alındığında ise gh yükseltir diye düşünüyorum arjinin alan ve kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum ayrıca creatine de başlıyıcam gnc creatin plus düşünüyorum kreatin olarak da 2 kez kullanmıştım çok iyi sonuç aldım kreatin zaten pre workout olarak gücümü yeterince artırır diye düşünüyorum pre workout olarak hem arjinin hem kreatin sizce fazla olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Damarlanma istiyorsan bol bol kortizonlu krem sür derine
  • Lights.Out kullanıcısına yanıt
    Kortizon dediğin şey kortikosteroiddir yan etkilerini bilmediğinden eminim ama steroidden farkı yok hatta daha bile kötüdür çünkü hızlı etki eder yan etkileri daha hızlı gün yüzüne çıkar ben şimdilik arjinin alıcam hocam erken ölmeye meraklı olsam steroid kullanırdım.

• CooperTime C kullanıcısına yanıt
    Çöp supplement.
    Hardline AOL kullandim sadece mik kaldiriyor, çok ciddiyim.

• Haydaa neyse kardeş hardline arg 1250 siparişi verdim çoktan zaten 50 tl felan yapacak bişey yok artık.

• CooperTime C kullanıcısına yanıt
    Whey Protein ve Kreatin disinda para vermeyin abi.
    Ben kemik gelisimi amaçli alayini kullandim. Hangi supplementin hangi etkiyi yaptigini biliyorum.
    Hardline AOL mike pump yapiyor sabah 3 aksam 3 tablet at göreyim seni gel buraya yaz :D

• Fiyat olarak yüksek olsada kalite bakımından son derece ideal olan Nutrade Arginine HCL 720 Gr favori ürünüm. Tavsiye ederim
    www.aloprotein.com
    Nutrade Arginine HCL 720 Gr | Aloprotein
    https://www.aloprotein.com/nutrade-arginine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperTime

Şu anda nutrade premium protein nutrade bcaa nitrofull cla force kullanıyorum vücudumda biraz daha damarlanma istiyorum arjininin bu konuda yardımcı olacağını düşünüyorum damarları genişletme etkisi olan kandaki nitrik oksit miktarını artırdığı için nutrade arginin hcl almayı düşünüyorum içindeki zma ve b6 vitamini içeriği çok iyi ama bu ürünü tam olarak ne zaman almam gerektiğini konusunda şüphelerim var antreman öncesi alındığında daha çok pumpu ve performansı artırır gibi sanki uyumadan önce alındığında ise gh yükseltir diye düşünüyorum arjinin alan ve kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum ayrıca creatine de başlıyıcam gnc creatin plus düşünüyorum kreatin olarak da 2 kez kullanmıştım çok iyi sonuç aldım kreatin zaten pre workout olarak gücümü yeterince artırır diye düşünüyorum pre workout olarak hem arjinin hem kreatin sizce fazla olur mu?

Nutrade markası dedin kullandıgım ürünüde yazmadan geçemiyecem. son 4 yıldır kullandıgım en iyi arjinin Arjinin Hakkında!?
    www.aloprotein.com
    Nutrade Arginine HCL 720 Gr | Aloprotein
    https://www.aloprotein.com/nutrade-arginine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenko56 -- 21 Haziran 2016; 19:34:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.