Şimdi Ara

ARKA FRENLERİ DİSK YAPMAK İSTİYORUM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ARACIMIN ARKA FRENLERİNİ DİSK YAPMAK İSTİYORUM ACABA Bİ SAKINCASI OLUR MU VE MALİYETİ NE OLUR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

1996 RENAULT19

• Çok pahalıya gelir o bence vazgeçip önlere daha kaliteli balata ve disk taktırın,yüksek performans lastiği taktırın daha iyi frenleme yaparsınız. Amörsitörleride alçaltabilirsiniz.
  • yaptırılabilir ancak arka frenlerin düşünüldüğü gibi duruş mesafesine önemli bir katkısı yoktur. arka frenler daha çok arka tarafı toplamaya yöneliktir. bence boşuna masrafa girme arkadaşın söylediği gibi mevcudu güçlendir. aklıma ilk gelen daha fazla pistonlu balatalar taktırabilirsin
  • arka frenleri kampanadan diske çevirmek öyle kolay değildir. frenler belli hesaplar yapılarak araçlara yerleştirirler. aracınızın arka frenleri kampana olduğu için hesaplarıda ona göre yapılmıştır. eğer kampanaları diske çevirirseniz muhtemelen arka tekerleklerin frenleme gücü artacak ve aracın arka tekerlekleri frenleme esnasında kilitlenecektir. buda sürüş güvenliğinizi tehlikeye atar.

kısacası kampanaları diske çevirdiğiniz vakit aracın tüm fren hesaplamaları baştan yapılmak zorunda kalacaktır.
  • Oynamamanı tavsiye ederim. Araçların fren sistemleri mühendisler tarafından oldukça ciddi hesaplanır. Dokunma bence öyle kalsın.
    quote:

Orjinalden alıntı: perişan

ARKADAŞLAR ARACIMIN ARKA FRENLERİNİ DİSK YAPMAK İSTİYORUM ACABA Bİ SAKINCASI OLUR MU VE MALİYETİ NE OLUR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

1996 RENAULT19
  • Değiştirmek pahalı,gereksiz ve riskli.Kaliteli ve yumuşak balatalar daha iyi bir duruş sağlayacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.