Şimdi Ara

Arka kamera mi park sensoru mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
4.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bir arac aldim. Onceki sahibi sagolsun orijinal teybi cikartip ekrani icinden cikan teyplerden taktirmis ve o yuzden park sensorleri calismiyor.

Kamera var ama bozuk.

O yuzden masrafa gircem ama kamerayi yaptirip kamerali sensorsuz mu kullanayim yoksa orijinal teybi taktirip kamerasiz sensorlu mu kullanayim karar veremedim.

Siz olsaniz nasil yapardiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 24 Ekim 2016; 15:53:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben olsam kamerayi aktif ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera ve sensör olabilir di ama hiç yoktan kamera daha iyi.

• Hiç yoktan kamera iyidir ama imkanın varsa ikisini birden yaptır tamponu vurursan daha çok masrafa girersin.
  • senged kullanıcısına yanıt
    Gece nasil yapcaz hocam?

Bir de bu kameralarin acisi yeterince genis oluyor mu acaba?

Bu arada suanki teybe bagli amfi ve bass sistemi var. Ondan da vazgecmek zor olur ama kamera, sensor kadar verimli bilmiyorum.

İkisininde kullanmadim ama sensor ile 10 cm kaldigini duyamayacaksam hicbir anlami yok. Yani 10 cm ile 40 cm ye ayni uyari tonunu veriyorsa yemisim oyle sensoru.

• Hocam imkanın varsa 2sini de yaptır ama birini yaptircaksan kesinlikle kamerayı yaptır inan büyük rahatlık

• derniere kullanıcısına yanıt
    Teyp orijnal olmayinca sensor calismaz diye duydum ne kadar dogru bilmiyorum hocam.

Ya da bu teypte sensorden gelcek kabloyu takcak yer yoktur belkide.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • acemiydim
    ilk aldıgımda bu gün yarın kamera işini sürekli erteledim, bir türlü 3 kurus bir araya getiremedim.
    sonra baktim sensör yetiyormuş :)
  • hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    Sensor en azindan koseleri algiliyor ama kamera ile cok zor. Hele gece nasil olcak dusunemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Sensor en azindan koseleri algiliyor ama kamera ile cok zor. Hele gece nasil olcak dusunemiyorum.

bilmiyorum kamera iyi aslında ama sensör fazlası ile yardımcı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

bilmiyorum kamera iyi aslında ama sensör fazlası ile yardımcı oluyor.

Alıntıları Göster
    teyibin orjinalliğiyle ilgisi olmamalı ozaman teyibi çıkarıp multimedya takılıncada olmaması lazım.dediğin gibi ya senin teyipte yer yok yada gösterdiğin kişi bilmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxasparagasxxx

teyibin orjinalliğiyle ilgisi olmamalı ozaman teyibi çıkarıp multimedya takılıncada olmaması lazım.dediğin gibi ya senin teyipte yer yok yada gösterdiğin kişi bilmiyor.

Alıntıları Göster
    hem kamera hem sensör olarak kullanıyorum çok daha güven verici. Aracı çoğu zaman geri geri parkediyorum arkamı çok iyi görüyorum
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Kamera muazzam bişi hocam 10 aydır kullanıyorum bu kadar seveceğimi tahmin etmemiştim. Ama dediğiniz gibi bide gece karanlık olayı var ve kamera geceleri iyi göstermiyor, sensor kadarda yanları görmüyor. İmkan varsa ikisi birden olsun. İmkan yoksa ikisinden hangisine öncelik verilir bilemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yargicc

Kamera muazzam bişi hocam 10 aydır kullanıyorum bu kadar seveceğimi tahmin etmemiştim. Ama dediğiniz gibi bide gece karanlık olayı var ve kamera geceleri iyi göstermiyor, sensor kadarda yanları görmüyor. İmkan varsa ikisi birden olsun. İmkan yoksa ikisinden hangisine öncelik verilir bilemedim.
    Kamera iyidir
  • Kamera + sağlam bir lamba

• Gece kamera hic mi gostermiyor? Stoplar falan aydinlatmiyor mu hic?

• Gece görüş tamamen sizin taktiracaginiz sisteme ve kameraya bağlı. Orjinal sistemler sorunsuz, sonradan taktirilanlari iyi araştırın.

• Arabamda ne kamera var ne sensör bu zamana kadarda hic bir yere sürtmedim vurmadım gerek yok acemi degilseniz

• Gece görüşlü full HD kameralar var onlardan taktırın birde park sensörü tam olur bu arada hayırlı olsun araç ne

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Teyip ile alakası yokki, hoperlörü ayrı park sensörünün . Sen şimdi bir adet park sensörü yalıp takıyorsun. Kmeranıda artık nasıl aktifd ediyorsan bilemem . Park sensörü orjinal teyiple işi yok .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.