Şimdi Ara

Arka Kapakdaki ufak Çatlma yüzünden telefonumu garantiye verdim ve....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ett arkdşlar önceden kafama takmadığım arka kapakda ufak bi çatlama ( şarj yerinin tam üstünde ) vardı. garantiye yollayım dedim neyse yolladık ücret talep ettiler verelim değişsin dedik. telefon geldi faln görünürde kaapk değişmiş incelemeye dvm edrken.. oda ne! kapak bu kezde sessiz moda alma yerinden çatlamış ve ön ekran tam oturmamışş içe dogru baskı uygulandıgnda ekran içe çöküp geri geliyor resmen. sinirden ne ypcagımı bilemedim 170 tl para öde sana geri gönderdikleri cihaza bak. tekrar garantiye yolladım ve 10 gün geçti telefon hala ONARILMAK ÜZERE BEKLİYOR... bumudur hizmet.

sizlere soracagım yapabilcegim bşka bişi warmı deneyimi oaln bu konuda ?

• Canım kardeşim aynı sorun ve çatlak bende var..İnan sırf bundan dolayı o şekilde kullanmaya devam ediyorum daha 1 yıl garantisi var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shapekaan

Canım kardeşim aynı sorun ve çatlak bende var..İnan sırf bundan dolayı o şekilde kullanmaya devam ediyorum daha 1 yıl garantisi var...
    ya bide 170 tl para verip adamın gönderdikleri cihazı görmn lzm eskisi daha iyidi be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exclusive1905

ya bide 170 tl para verip adamın gönderdikleri cihazı görmn lzm eskisi daha iyidi be.

Alıntıları Göster
    Bildiğim kadarıyla o çatlak garanti kapsamında, pek çok cihazda aynı sorun görülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvthsgm -- 15 Ekim 2009; 22:02:59 >
  • Benimki de catladi, garantiye giriyorsa goturiyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.Ceylan

Benimki de catladi, garantiye giriyorsa goturiyim..
    teleservice bu gibi sorunlu cihazları yenisi ile direk değiştiriyor.. siz kime yolluyorsunuz ve ne parası veriyorsunuz anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

teleservice bu gibi sorunlu cihazları yenisi ile direk değiştiriyor.. siz kime yolluyorsunuz ve ne parası veriyorsunuz anlamadım

Alıntıları Göster
    Harbiden bi arkadaşım biyeri çatlyınca direk değiştirtiyor garantiden sıfırı ile. Heralde şimdiye kadar 3-4 tane yeni iphone almıştır ne parası veriyosunuz anlamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: soberlight

Harbiden bi arkadaşım biyeri çatlyınca direk değiştirtiyor garantiden sıfırı ile. Heralde şimdiye kadar 3-4 tane yeni iphone almıştır ne parası veriyosunuz anlamadım.

Alıntıları Göster
    hukuki olarak şöyle bir hakkınız var. eğer bir ürün aynı sorundan 3 kere servise giderse paranızı geri alabilirsiniz. eğer telefonunuz yapılmadıysa tekrar tekrar gönderin 3. de faturada yazan parayı alabilirsiniz.
  • quote:

teleservice ne oluyor ? benim cihaz genpa kapsamında..
  • quote:

quote:

teleservice ne oluyor ? benim cihaz genpa kapsamında..

Alıntıları Göster
    Benim kapakta şarj soketinin ordan çatlamış. Yarın genpa'ya götürcem. Ama arkadaşlar teleservice demişler. Orayada götürebiliyormuyuz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Benim kapakta şarj soketinin ordan çatlamış. Yarın genpa'ya götürcem. Ama arkadaşlar teleservice demişler. Orayada götürebiliyormuyuz acaba?

Alıntıları Göster
    çatlamaların sebebi ney acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

Ben bir gogo royal ile kullanıyorum ama yine de çatlamış:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

Ben bir gogo royal ile kullanıyorum ama yine de çatlamış:(

Alıntıları Göster
    neden para verdin anlayamadım zaten garantili cihaz düşürüp kırmadıkdan sonra sıcaktan çatladıgı için tamirini istiyorum diceksin adamlarda paşalar gibi yapıcak bu kadar basit...
    ben macbook 3 kere servise gönderdim kasa çatlaması sorunu yüzünden en sonunda sıfır yeni macbook aldım ondan sonra problem olmadı 3 yıldır kullanıyorum çokta memnunum ilk çıkan partilerde sorun oluyor yeterli test yapılmıyor herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: cbenlidayi

neden para verdin anlayamadım zaten garantili cihaz düşürüp kırmadıkdan sonra sıcaktan çatladıgı için tamirini istiyorum diceksin adamlarda paşalar gibi yapıcak bu kadar basit...
    ben macbook 3 kere servise gönderdim kasa çatlaması sorunu yüzünden en sonunda sıfır yeni macbook aldım ondan sonra problem olmadı 3 yıldır kullanıyorum çokta memnunum ilk çıkan partilerde sorun oluyor yeterli test yapılmıyor herhalde

Alıntıları Göster
    baakalım telefon gelsinde bidaha sorun olursa 3 kez yollamış olacagm ve dğişim taleb edicem..

• quote:

baakalım telefon gelsinde bidaha sorun olursa 3 kez yollamış olacagm ve dğişim taleb edicem..

Alıntıları Göster
    Eski 3G cihazım çatlak sebebiyle değişmişti, tabi ki büyük uğraşlar sonucu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxHound

Eski 3G cihazım çatlak sebebiyle değişmişti, tabi ki büyük uğraşlar sonucu...

Alıntıları Göster
    bugun baktımda telefoun durumuna bunlar yazıyordu..

Durum Degisim cihazi bekleniyor
    Tamir Detayı Test OK

ne anlama geliyr acaba :)
  • Tele service genpa gibi bir garanti firmasidir.
    Duyduguma ggore tr ye yeni geldigi için iphone lari degistiriyolAr ama 0 iphone vermiyolar dış kApı ve cami sifirdir zaten verdiklerinde hepsinde Işık sızmAsı oluyor Ama 4 günde degistiriyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: atac1m

Tele service genpa gibi bir garanti firmasidir.
    Duyduguma ggore tr ye yeni geldigi için iphone lari degistiriyolAr ama 0 iphone vermiyolar dış kApı ve cami sifirdir zaten verdiklerinde hepsinde Işık sızmAsı oluyor Ama 4 günde degistiriyolar
    değişim ne kdr süreüyor genpada ? başına geln war mı
  • quote:

değişim ne kdr süreüyor genpada ? başına geln war mı

Alıntıları Göster
    Turkcell den Aldıysanız Genpa Bakıyor ve Değişim 1 ayı bulabilir daha fazla da olabilir... Ücret Talep edebilir ama haksız yere
    Vodafone a da Tele Service Bakıyor. Değişim Maksimum 1.5 Hafta Sürüyor.Ücret Kesinlikle Talep Etmiyor

Çatlama Nedeni: Beyaz iPhone lardaki Genel hata + Isınarak Plastiğin genleşmesi..

Aynı Çatlak Bende de var..

Hatta Kılıftan Telefonu Çıkarırken Kameranın Etrafında 4 adet çatlak oldu resmen kara yani.. Kamerayı çerçeveye aldı

• quote:

Orijinalden alıntı: atac1m

Tele service genpa gibi bir garanti firmasidir.

arkadaşım değişimde 0 cihaz vermediklerine eminmisin bende brightstar-teledervice garantili 0 aldığım aldığım cihaz bozuk çıktı diye değiştiricektim ama yeni telefonumu değiştirirken bana 0 cihaz vermemesi çok saçma olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.