< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 6 Ağustos 2019; 11:28:2 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 6 Ağustos 2019; 11:28:2 > |
Bana kalırsa ülkemizde ki en büyük eksiklik kemer cezasının sadece şöföre yazılması.Diğer koltuklarda oturanlar içinde kemer takmadıkları durumda kendilerine ceza yazılması gerekir bence.Ceza korkusundan 1 hayat bile kurtulsa kârdır bence.
Daha geçen hafta bir akrabamı kaybettim kemer yüzünden.Araç takla atmış fakat çok ciddi bir hasar yok ama ne yazık ki kemer takılı olmadığı için camdan fırlamış boynu kırılmış orada vefat etmiş.Kemeri takılı olsaydı belkide hayatta olacaktı. |
Emniyet kemeri hayat kurtarır
|
Bre gafiller,türk kemer mi takarmış!
|
3 yıl kadar önce karşı şeritten gelen bir araç refüjü aşarak 150km/s ile önüme uçtu. çarpışma sonucunda adam araçtan fırladı. kolu kopmak üzereydi, yerde sağa sola dönüyordu. geceyi çıkaramadı. benim kaşıma ve dizime dikiş atıldı. kemerim takılıydı. ancak çarpışma şiddetli olduğu için iç kanama geçirmişim. acilen ameliyata alındım. ince bağırsağımdan 2 yerinden kanama varmış.kesip birleştirdiler. 2 gün yoğun bakım, 8 gün servis yattım. yoğun bakımda sırtüstü sürekli tavana bakıyorsun,yanına da kimseyi almıyorlar. zaman geçmiyor. Sakat kalmadım. Kemeri takmamış olsaydım camdan asfalta fırlamıştım.
Arka koltukta kemer takmadığı için vücudunda platinlerle yaşamak zorunda kalanlar da var. Hız yapmayın, kemerinizi takın. Bu kadar kolay |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|