Şimdi Ara

Arkada top sektiremiyorum acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tüm top kontrolü antremanlarında arkada top sektiriyolar çoğu crossoverla da alakalı ben arkada hiç top sektiremiyorum yani arkada sağ elimden sektirip sol elimle tutamıyorum veya tam tersi nasıl çözerim bunu sürekli deneyerekmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• RealistKupa R kullanıcısına yanıt
    Sırık gibi durup arkada drippling yapamazsın.Ufaktan dizlerini kır , iki elin birbirine çok yakın dursun.Topu direk olarak yere vurma.Önde crossover yaparmış gibi parmak uçların yere baksın ikisinde de.O pozisyonda kıçının hemen altında topu sektirmeyi dene.Başta yapamazsın , deneyerek olur bu işler. Adamı bu hareketle geçemezsin zaten , ancak topu kaptırmamak için ortaya vücudunu koymuş olursun sert savunma yapılıyorsa.Adam geçmek için alttaki videoda 3:24'teki hareket gibi kullanacaksın elini.Sağ tarafta aldığın topu tek elle kontrol edip , arkandan topu taşırmış gibi dolandırıp tekrar önüne fakat sol tarafına bırakacaksın.Sürekli , sürekli , sürekli deneyip başarıya ulaşabilirsin ancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lüzumsuz Adam -- 29 Temmuz 2013; 1:43:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.