Şimdi Ara

Arkadan çarptılar ne yapayım ? Clio Hilux

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babam sürüyordu benden istedi kıramadım verdim, az sonra aradı arkadan vurdular diye. Daha canlı ben göremedim. Bana kalsa serviste her şeyi değiştirmek en mantıklısı, başkası diyor vakum yaptır boyasız göçük düzeltme yaptır. Ne yapayım akıl verin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O hasar için servise gerek yok bence , kapı gilan degisirse çok hasar kaydı girerler. İyi bir göçükçü halleder.

• Deníz kullanıcısına yanıt

benim çekincme bagaj havuzunun etkilenmesi, babam direksiyona çarpmış dudağını patlamış.

• Penanggalan kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun , kemer takmamış miydi babanız. Şu hasardan bagajda bir şey olduğunu düşünmüyorum, kontrol edin iyice de sonra karar verirsiniz nerede yaptıracağınıza. Servis çok yüksek ücretler çıkarır ,gerek yok bu hasar için.

Geçmiş olsun . Çok şükür ki babanızın ciddi bir şeyi yok . Cana geleceğine mala gelsin .

• Deníz kullanıcısına yanıt

Ama hocam tampon için düzeltme nasıl olacak ki mecbur değişmesi gerekmiyor mu

• Hilux kullanana sığır desek bile az olur sığırlar yola çıkarken en azından sağa sola bakınmayı biliyorlar tali yolda arkadan çarpmayı becermiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

Kullanıcı adınızla beraber yorumu okuyunca gülümsedim hocam Allah da sizi güldürsün.

Isıyla, sıcak suyla filan düzeltiliyor.

• bagaj havuzunda birsey yoktur, kapağı gocukcuye gotur belki biraz belli olur ama yapsin bırak, tampon plastik zaten tamir oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Forumun laneti muhabbetine inanmak istemiyorum hayır hayır hayır 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Geçmiş olsun hocam. Babanız iyidir umarım.

Arka panel, bagaj havuzunda hasar olduğunu düşünmüyorum hocam. Hasar kaydı işlenmesi kafasındayısanız bagaj kapağı için boyasız göçük düzeltme kurtarır gibi. Tamponuda eskisinden güzel yaparlar sanayide.

Benim başıma gelse "benim şahsi düşüncem" fotoğraflarını çekip verirdim servise. Arkasından değer kaybı davamı açardım. Satarkende çok takılmadan piyasanın 3 5 altına verirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 14 Temmuz 2024; 20:57:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Canlı bir görün bir de ustaya götürün nasıl yapılabileceği konusunda anlatır, bilgilendirir sonra içinize nasıl sinerse öyle yaptırın. Geçmiş olsun.

Hocam yeri ve zamanı değil biliyorum hatta haddime bile değil ama babanız kemer taksa idi arkadan dolaştırmasa idi hiçbir şey olmazdı kemer sertleşip öne doğru gitmesini engellerdi yani kafasını bir yere vurma ihtimali olmazdı bu tarz bir kazada.

Geçmiş olsun diyorum sizlere bir sonrakine kemeri takar umarım. Özürlerimi iletiyorum.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Hocam normalde hep takar, bi arkadaşı görmüş yolda kenara çekmiş sonra bu arkadan gelip çarpmış 1-2dk sonra durduğu için çıkarmış olabilir

Eywallah hocam bu arada zaten hekimim veteriner olsam işim daha kolay olurdu galiba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Düzeltme yapılması zor gibi geldi, geçmiş olsun

• Sigortadan boyat geç. Değişime gerek yok. Boyayla yapılır bu. Otopratik'e sor, kaportacıya sor, boyacıya sor. Birinden biri yapar. Parça değiştirmeden yapılır bu hasar. Bagajın sacı çok ezilmiş. Boyasız yapılması çok zor.

• Rasyonel teletabi R kullanıcısına yanıt

Stopta kırılmış hocam şimdi gördüm arabayı canlı

• Bagaj Saçı da eğilmiş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.