bu dünyada arkadaş deyip güvenebileceğim çoğu insan bana yamuk yaptı nasıl bir hayattır bu ya dek bir dostum var artık onada arkadaş değil kardeş derim ben ama anladığım şey budur ki arkadaş diye birşey yokmuş babana bile güvenme derlerya hepsi öle sadece kendi menfaatleri için yaşarlarmış elveda...
hiç arkadaşım yok insanlara da güvenim 0 yanlız deilsin...
bunu yeni farkedip buraya konu açıyosan yuhh derim
Arkadaş farklı bir kavram.Zaman geçirebileceğim,yaşamın belli kısmınuı paylaşabileceğin bir kişidir arkadaş.Eğer sen tamamen kendini ona bıraktıysan suç sendedir.
quote:
Orjinalden alıntı: caress_mvo
hiç arkadaşım yok insanlara da güvenim 0 yanlız deilsin...
bnm 3 tane var ve güvenim 0 herkeze karsi
quote:
Orjinalden alıntı: cemcx
bu dünyada arkadaş deyip güvenebileceğim çoğu insan bana yamuk yaptı nasıl bir hayattır bu ya dek bir dostum var artık onada arkadaş değil kardeş derim ben ama anladığım şey budur ki arkadaş diye birşey yokmuş babana bile güvenme derlerya hepsi öle sadece kendi menfaatleri için yaşarlarmış elveda...
Benim dolu arkadasım var haftasonları birlikde sinemaya vb. heryere gideriz ama hepsinden nefret ederim hiçbiri güvenilmez bir dostum bile yok dost bulmak çok zor bu devirde herkez çıkarcı
quote:
Orjinalden alıntı: __kartal__
quote:
Orjinalden alıntı: cemcx
Benim dolu arkadasım var haftasonları birlikde sinemaya vb. heryere gideriz ama hepsinden nefret ederim hiçbiri güvenilmez bir dostum bile yok dost bulmak çok zor bu devirde herkez çıkarcı
Herkes kendi menfaati için arkadaslık yapıyor,bi çıkarı oldu mu bi an düşünmeden bile satan insanlar gördüm ben,kimseye güvenmiceksin,sayılıdır güvendiğim insan..
nasıl 1 ya da 2 arkadaşınız var ya... benim saysam 100 lerce çıkar.. dost diyosan 10 tane anca.
arkadaş zaten bi şekilde menfaat için yanında olan kişilerdir senden hiçbirşey esirgemeyip senın için çoğu şeyinden feragat eden de kardeş olmuştur artık.
quote:
Orjinalden alıntı: DeViLThieF
nasıl 1 ya da 2 arkadaşınız var ya... benim saysam 100 lerce çıkar.. dost diyosan 10 tane anca.
öyle olduğunu zan- ediyorsun
quote:
arkadas diye yolda selam verdiğine dersen herkesin çıkar o kadar,ama onlardan çoğu bi kalemde silerler.
quote:
Orjinalden alıntı: OrtayaKarışık
quote:
arkadas diye yolda selam verdiğine dersen herkesin çıkar o kadar,ama onlardan çoğu bi kalemde silerler.
sanmıyorum ama neyse
quote:
quote:
quote:
sanmıyorum ama neyse
benden sana tavsiye herkese çok güvenme,yine de senin seçimin umarım doğru insanlar çıkar hep karsına..
quote:
quote:
quote:
quote:
sanmıyorum ama neyse
benden sana tavsiye herkese çok güvenme,yine de senin seçimin umarım doğru insanlar çıkar hep karsına..
sağol. inş.
bunu yeni farketmedim aslında dost diyebileceğim bir kişi sattı ondan bu kadar kötüyüm tek bir dostum varmış hayatta gerisi yalan...
çıkar dünyası
quote:
Orjinalden alıntı: IlDestilI
çıkar dünyası
aynen katılıyorum ama yapabilcek bişeyin yok güçlü olan ötekini eziyor bugüne kadar kimseyi ezmedim kimseye bir saygısızlık yapmadım ama bundan sonra görsünler bakalım neler oluyor
birlikte gezip eğlendiğim çok arkadaşım var.
lakin güvenmiyorum hiç birine çünkü hepsi yalancı.
Güvendiğim dostum dediğim iki kişiden biriyle zevklerimiz aynı değil pek takılamıyorum.
diğeri de farklı şehirde.
ama onlar benim en iyi 2 dostum. bir sorunum olunca arayıp anlatıyorum. çözüm buluyorlar.
onlarda bana aynı şekilde geliyorlar. çok değerli dürüst insanlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme