Şimdi Ara

arkadas ısrarla arabayı emanet aldı 2000 km gidecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cok sinir oldum hala moral sıfır neler olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eleman yeni evli balayı icin istanbuldan antalyaya gidip doncek..araba bulamadı gunlerdir arayıp ısrar ediyor..vermek istemedigi bilsede aldı gitti..ne yapmak lazım..yani gelince komple ic dıs motor yıkatıp yagına suyuna bakıcam..ayrıca gezip test etmem lazım arıza varmı diye..bide ceza yerse ne olcak...araba yikatinca icine disine bakicam cizik yanik varmi diye...ceza yerse mahkemeye verebilirmiyim..sonucta ben kullanmiyom..oldeki mobese kamera onundemi yurusem su an

• Keşke bu kadard ert edeceğinize hiç vermeseydiniz. Araba bulamıyorsa kiralasın sizi yumuşak bulmuş üstelemiş belli ki. Ama kafanıza o kadar takmayın umarım sorun olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuh.Şehir içi bir işi olur eyvallah.2000 km nedir hocam?

Yanlış yapmissin.Ceza,sorun vs çıkarsa odettir.

• Kardeş bu kadar dert edeceksen içine neden verdin kimse kimseden zorla araba alamaz. Muhtemelen kiramadigin biridir ki verdin madem rahat ol araba verdiğine gore yakin biridir sana. Geldiğin de bir sıkıntı olursa yaptırır zaten kaçacak hali de yok ya ? Yani kısacası o bir teneke bir dünya mali rahat edip arkanıza yaslanin olacağı varsa olur zaten engelleyemezsiniz. Hayırlı aksamlar

• kafaya takılmıcak gibi degilki.issizim evde para yok..o araba annem babam yaslı gotur getir yapiyorum..240 bin kmde araba..masraf ciksa para yok haptiramam..

• Emanet araba "şuradan şuraya" gibi bir mesafe olur, 2000km???

Ben olsam vermem, arabaya birşey olmasından ziyade içindekilere bir şey olması en büyük korkumdur.
    Müsait isem ben gideceği yere götürür getiririm, onun dışında araba vermemeye özen gösteririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olan olmuş. Şu saatten sonra arkadaşlığınızı gözden geçir

• Açık ve net söyle sonradan kötü olmaktan iyidir araba kiralasın birşey olmaz inşallah

• Bildiğim kadarıyla aracınız çalınmadığı sürece siz verdiyseniz bir çok sorumluluk size ait.İnternette araştırabilirsiniz.

Şayet aracınız ile suça ya da ölümlü ve ya yaralanmalı kazaya karışırsa yine size yaptırımı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beantragen

Yuh.Şehir içi bir işi olur eyvallah.2000 km nedir hocam?

Yanlış yapmissin.Ceza,sorun vs çıkarsa odettir.

o odeyene kadar oho...bugun gityarîn gel der...kavga etsem odemez...zaten kavga ederim cunku araba isteyip duruyo..gene gezmek icin isticek...ama bu sefer vermicem cunku sildim bile...arabayi alayim o yoluna ben yoluma...ceza velirse mahkemeye vercem..gelip kafa tutarsa adam toplayip dovucem...adam hata ustune hatali...bu kadarda israr olmazki...keyfi e duskun adam...

• Araba kiralasaydi.

Parasi yoktu demeyin , kiralamaya parasi yoksa bi ariza da kazada sizin aracin zararini nasil karşılayacak ?

onlarca konu var , tecrubelerle sabit ki araba emanet verilmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disconnectus_Erectus -- 25 Mayıs 2015; 18:11:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmann935

kafaya takılmıcak gibi degilki.issizim evde para yok..o araba annem babam yaslı gotur getir yapiyorum..240 bin kmde araba..masraf ciksa para yok haptiramam..

Fazla vakit geçmeden arabayı geri al. Evde birşey olsa yaşlı anne babayı kim acil götürecek?

Beni zor durumda bırakan arkadaş, bu sebepten arkadaşlığını bitirecek ise; Varsın olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Emanet araba "şuradan şuraya" gibi bir mesafe olur, 2000km???

Ben olsam vermem, arabaya birşey olmasından ziyade içindekilere bir şey olması en büyük korkumdur.
    Müsait isem ben gideceği yere götürür getiririm, onun dışında araba vermemeye özen gösteririm.

kîz bulunca sapıtan biri...hayatînda hic kızla takılmamıs..

• 2000Km nedir arkadaş , arabanın değeri düşüyor teslim aldığında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Araba kiralasaydi.

Parasi yoktu demeyin , kiralamaya parasi yoksa bi ariza da kazada sizin aracin zararini nasil karşılayacak ?

onlarca konu var , tecrubelerle sabit ki araba emanet verilmez...

paraya ne olmus cep para dolu..pintilikten olecek..bide yol arkadasi ariyo masraf ortak olsunmus..

• Bu kadar dert edeceksiniz arabayi vermeyin, telefon açın ve açık açık söyleyin. Adam dönünce dovmenin arkadasliginizi bitirmenin planını yapacağınıza sizi anlamiyorsa şimdiden bitirin arkadasliginizi.

• ceza yerse benmi oducem....araba hasarli olirsa benmi yaptiricam..olur dovmem operim bide cay soylerim

• Kazaya mazaya bulaşmadan sağ salim gelmesi için dua edeceksiniz.Ya da arabayı geri isteteceksiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 25 Mayıs 2015; 18:18:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasinda amma olucuymus be kardesim... Tatil parasi cikariyoda arac mi kiraliyamiyo?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.