Şimdi Ara

arkadas ısrarla arabayı emanet aldı 2000 km gidecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araba kiralasaymış ne yüzsüz adammış. Ben öyle adamı arkadaş yapmam kendime.

Tamam çok acil, çok özel bir durum olur yakın arkadaşıma kısa mesafeye veririm şehir içi de, maşallah türkiye turu yapacakmış araba kiralayacağına sizden almış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmann935

quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Araba kiralasaydi.

Parasi yoktu demeyin , kiralamaya parasi yoksa bi ariza da kazada sizin aracin zararini nasil karşılayacak ?

onlarca konu var , tecrubelerle sabit ki araba emanet verilmez...

paraya ne olmus cep para dolu..pintilikten olecek..bide yol arkadasi ariyo masraf ortak olsunmus..

Neredeyse tanıyorum diyeceğim heryerde var demekki bunlardanhenüz çıkmadıysa bir bahane bulup geri isteyin , sonra kötü olmaktan iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim malınız ne kadar da kıymetli. İçine bu kadar dert edeceğine hiç vermeseydin gitsin araba kiralasın. Sizdeki nasıl arkadaşlık anlamıyorum, arkadaş ceza yerse mahkemeye verebilirmiyim nasıl bir sorudur ? Ben bu konunun troll olmadıgına inanmıyorum çünkü arabayı vereceğin kadar değerli bir arkadaşınsa bir ceza için nasıl mahkemeye vermeyi düşünebilirsin. Ne bileyim ya sizin hayat değerinizde bir problem var ya da ben hayatı daha rahat yaşıyorum.
  • Gecmis olsun. Kiymetini hectim trafik kazasi vs gibi durumlarda trafik sigortasi ve kasko arac sahibi ve 1. Derece yakinlarinin masrafini karsilar. Yani bir kaza durumunda tum para sizden cikar. Olumlu bir kazaya karismasi durumunda yuzbinlerce liryi cebinizden odersiniz. Eviniz barkiniz neyiniz varsa gider. Bilginiz olsun

• Birine keyif için araba falan vermem acil bir işi olur o zaman veririm ama gerçekten yakın Olduğum kişilere veririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • birinin işi olsa bile vermem aracı bu devirde araba kirala gibi gayette uygun fiyata bu işi yapan firmalar var onlara gitsinler . Bu kadar kıymetli aracın ne diye veriyorsun ki veriyorsan böyle dert etmeyeceksin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Gecmis olsun. Kiymetini hectim trafik kazasi vs gibi durumlarda trafik sigortasi ve kasko arac sahibi ve 1. Derece yakinlarinin masrafini karsilar. Yani bir kaza durumunda tum para sizden cikar. Olumlu bir kazaya karismasi durumunda yuzbinlerce liryi cebinizden odersiniz. Eviniz barkiniz neyiniz varsa gider. Bilginiz olsun

" körük mode " on ! (:

• adamın nasıl biri olduğunu biliyorsun yinede arabanı veriyosun hatanın büyüğü sende madem bu kadar güvenmiyosun bi bahane uydurup veremem diyecektin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Gecmis olsun. Kiymetini hectim trafik kazasi vs gibi durumlarda trafik sigortasi ve kasko arac sahibi ve 1. Derece yakinlarinin masrafini karsilar. Yani bir kaza durumunda tum para sizden cikar. Olumlu bir kazaya karismasi durumunda yuzbinlerce liryi cebinizden odersiniz. Eviniz barkiniz neyiniz varsa gider. Bilginiz olsun

" körük mode " on ! (:

Hani bir geyik vardir hoca sormus risk nedir diye adamin biri bos kagit vermis 100 almis falan.

Ben hoca olsam arabasini 2000 kilometrelik yola emanet veren bu arkadasa yildizli 100 verirdim.

• Arabayı verdikten sonra bu kadar tasalandığınıza göre çok da yakın arkadaşınız değilmiş. Hayatta bir iki kişiye arabamı veririm. Onlara da verdikten sonra dönüp arkama bile bakmam. Ve şoförlüğünün benden iyi olduğunu düşündüğüm sağlam karakterli sorumluluk sahibi kimselerdir.

• Arabayı geri isteyin. Vermezse çalıntı ihbarı yapın. Polis arabayı altından alıp hapse atsın. Mahkemeye anlatsın derdini.

Dur yahu şaka tabi.

Düzgün bir ifadeyle araç kiralaması gerektiğini. Emanet aracın araç sahibine de sorumluluk yüklediğinı. Bunun birçok kötü örneğinin olduğunu anlatıp geri alın aracınızı.

• quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Arabayı verdikten sonra bu kadar tasalandığınıza göre çok da yakın arkadaşınız değilmiş. Hayatta bir iki kişiye arabamı veririm. Onlara da verdikten sonra dönüp arkama bile bakmam. Ve şoförlüğünün benden iyi olduğunu düşündüğüm sağlam karakterli sorumluluk sahibi kimselerdir.

Ruhsatlı silahını arkadaşına verir misin

• Adam burda yazılanları görse curcunaya gel

• Csb

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmann935

kafaya takılmıcak gibi degilki.issizim evde para yok..o araba annem babam yaslı gotur getir yapiyorum..240 bin kmde araba..masraf ciksa para yok haptiramam..

Hocam bu kadar sizlanacaksaniz neden veriyorsunuz. Anne baba goturuyorum diyorsunuz para yok diyorsunuz ama tatilr giden elemana verirken "vermem kardesim annem babam var isimiz var lazim bize " demeye cesaretiniz yok. Hayir bi de verecek kadar yakinsa neden arkasindan konusuyorsunuz yok mahkemeye veririm olur mu vesaire diye.. e yok yakin degilsr o zaman niye veriyorsunuz. Bazen insanlari anlamak cok zor oluyor. Siz oturun keyfinize bakin bence , geldiginde bi 20 km tur atin en azindsn stresiniz gider sikinti cikmazsa. Cikarsa da o kadar yakin biriyse kacmaz herhalde. Kacarsa da size ders olur. Insallah stred yapmaniza gerek birakacak bi durum olmaz. Iyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Arabayı verdikten sonra bu kadar tasalandığınıza göre çok da yakın arkadaşınız değilmiş. Hayatta bir iki kişiye arabamı veririm. Onlara da verdikten sonra dönüp arkama bile bakmam. Ve şoförlüğünün benden iyi olduğunu düşündüğüm sağlam karakterli sorumluluk sahibi kimselerdir.

Ruhsatlı silahını arkadaşına verir misin

Silah yaralama veya öldürme aletidir. Savunma amaçlı da olsa verilmez. Şimdi diyeceksiniz ki araba da öyle. Adam sizden silahı istiyorsa zaten amaç bellidir. Silah isteyen arkadaşım olacağını sanmıyorum orası ayrı mesele. Ancak şoförlüğüne güvendiğiniz sorumluluk sahibi bir adamın suçlu olarak ölümlü bir kazaya karışma ihtimali silah isteyen bir adamın yapacaklarıyla karşılaştırılamaz.

• Adam balayına emanet arabayla çıkıyor. Yol masrafları için yolcu arıyor. Kardeş kusura bakma ama arkadaşınız otele para vermez. Arka koltuğu kullanır gibi bir his var. Bence arabayı alınca iç dış tazzikli suyla yıkatın

• Çok samimi arkadaşım sideye gitmek için istedii kusura bakma ben kimseye emanet araç veremem de isteyemem de dedim. Prensip olarak ailem dışında kimseye araç vermem

• Aglama duvarı olmuş. Tamam ne olursa ne yapalım diye konuşta bunun dışındakiler boş.

Kendini rahatlatmak istersen tavsiyeler

sürekli ara rahatsız et. Ayıp falan olmaz unutma senden arabayı çok ısrar ederek ve seni rahatsız ederek aldı.

Hangi otele gittiğini mutlaka öğren. Cepten ulaşamazsan ordan ararsın.

yok ben bunları yapamam dersen antalyaya git arabanı al

edit: agorian ın yazısını sonradan gördüm. Son tavsiyeyi uygula

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegai17 -- 25 Mayıs 2015; 19:14:10 >
  • Ben veriyorum valla.hatta arkadaşıma daha 550km de ki Sıfır toyota mı verdim.dünya malı.arkadaşımdan dostumdan önemli mi.değil.ha arkadaşın yaptığıdda ayıp zorla araba almak.ama dert etmeyin.olacağına varır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.