Şimdi Ara

ARKADAŞ ŞAKA MI BU ? YENİ SİSTEM DE NASIL OLABİLİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yaklaşık 1.5 ay önce rx 480 i3-6100 msı h110 m ve 8 gb ramlı 500 w+80 plus thermaltake psu lu sıstem topladım. Sorunsuz oynuyordum Lolü. Fakat son 3-4 gündür fps savaşlarda inanılmaz düşüyor resmen 45 e indiğini gördüm fpsnin. Neden bu kadar iniyor ilk zamanlar 80den 90 da aşağı inmezken şimdi neden 40lara indi ? Fan pislenmiş olamaz kontrol ettim tertemiz .

• ilginç bir sorun
  • Psu yetersiz olabilir. +12v dan 420w veriyor.
  • Psudan olacagini hiç sanmiyorum. Darboğaz desem saçma olur lol yani sonuçta. Driverlar güncel mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isıları kontrol et, termal bir sorun varsa ekran kartı frekansını düşürüyor olabilir. Bunun dışında sürücü problemi de olasılıklar arasında.
  • Windows 10 kullanıyorsan X-Box ayarını devre dışı bırak.
  • O kartla 300'ün altına inmemeniz gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sistem iyi mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mobalarda normaldir. Muhtemelen daha önce dikkatinizi çekmemiş. Team fightlarda düşer fps. Bunun nedenide oyunun çoklu çekirdekten faydalanamaması. Aynı durum heroes of newerth tede mevcut. Dota 2 ve Hots ise çoklu çekirdeklerden faydalanabiliyor ve team fightlarda fps düşmüyor. Eğer bu droplardan çok şikayetçiysen tekil çekirdek performansı daha yüksek bi işlemci almalısın

• hocam ekran kartını güncel tutun güç kaynağınız yeterli lolde bir sorun olabilir birde lolde fps limitini sınırsız değilde 120 veya 200 e çekmeye çalışın sorununuz çözüleceğini umuyorum iyi forumlar.
  • Can Coşkun kullanıcısına yanıt
    Dostum aynen w10 kullanıyorum. Xbox diye birşey var . Ne işe yarıyor dostum xbox ? Kapatırsam neye faydası olur ?
  • Bro amd kart çok güncelleme istiyor aynen. Daha bir gün olmadı güncelleyeyli dün gece yaptım. En son 17.5.1 işte rx 400 serisi için. Onunla ilgili olduğunu hiç sanmıyorum ve zaten oyunda fps 120 sabit. Monitörle bir alakası olabilir mi diye aklıma geliyor ama 60 hertz monitör.
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Daha dün gece güncelledim bro rx serisi için 17.5.1 hatta en son güncel olan daha bir gün olmadı yapalı.
  • berkbozkus kullanıcısına yanıt
    Buna katılabilirim aslında aynen. Bir ara bu konu üzerinde çok durdum hatta g4560 al 2 çekirdek ama tek çekirde gücü daha fazla demişlerdi. Ben 4 almak istedim en az. Bununla alakası olabileceğini bende düşünüyorum ama belki monitörle bir alakası olabilir mi ? 60 hertz monitörüm var 5 senelik onu kullanıyorum şuan. Belki uyumsuz olmuş olabilirler mi monitörle kart ve işlemci ?
  • XBOX DVD ayarını altta ki link'e bakarak kapatabilirsiniz, umarım sorun sadece budur.

Power supply'den olmadığını düşünüyorum, örnek olarak GTX1060 + i5 7500 + 2x HDD + 1x SSD + 6x Fan + 8GB 2666mhz Ram bileşenlerinden oluşan sistemimi 12v kanalından 408w veren Corsair VS-450 ile kullanıyorum, sorun yok bende.

https://www.technopat.net/2016/10/19/windows-10-xbox-dvr-nasil-devre-disi-birakilir/
  • online oyunlarda internet kaynaklı darboğazda olabilir. internet hızınızla alakalıda olabilir.
    fps ölçülürken online oyunlar baz alınmaz.
    lol için metin2 için bilgisayar alınmaz. bilgisayar alırken lol'de 100 fps yada 500 fps alacağım diye bilgisayar seçilmez.

bundan 3-5 yıl önce arkadaşım bize gelmişti. metin2 ismindeki oyunu oynuyordum arkadaşta laptopu takmış bir yandan windows güncellemesi yaparken diğer yandan cep telefonunu güncelliyordu =) sonra baktım ki fps 1 lere kadar düştü gibi oldu bende =) arkadaşa dedim laptopu kapattı ve eskiye döndü hız =)
  • Selam 2 adet internet cafe ile sürekli görüşüyorum en son çıkan güncelleme ile bu tarz sorunlar göz önüne çıkmış kendimde gördüm zaten sorun olduğunu güncelleme beklemekten başka çare yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.