sıkıldım artık tek gezmekten bugün de evde sıkılacağım lütfen bi yol gösterin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşım Olmadığından Dışarı Çıkamadım
-
-
Olsun maaş ve bench var onlar yeter.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nargile iç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gıllı forum üyesinin aklını çel ve onunla mayamiye seyhat et. böynece aylık gıl raporunu bizzat onun ağzından öğrenirsin...
-
yalvarırım yardım edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaş kaç?
-
1 yıl tecrübe
Yotubeden aç türk sineması izle, bol bol gülersin, iyi gelir, ben genelde sıkılınca öyle yapıyorum, arkadaşda neymiş...
-
Dün her zamanki gibi yapa yalnız plaja indim.
10 km yürüdükten sonra kendimi oturma yerine zor attım.
Bir süre sonra arkadaş aradı:
"Abi gelsene burada çilingir sofrasını kurduk"
"Arabam yok sen gel beni al"
"Abi şarapları devirmeye başladık bile, riske girmeyelim"
"Afiyet olsun" deyip kapattım...
-
moskovada gece yarısı tipide 25km heç kendine acımadan yol yürüyen, meskikanın insan kapabı kaynayan torpaklarında akşama kadar kan ter içinde yürüyen sen, sahilde senin için çerez olan 10 km yürüdükten sonra soluk soluğa kalmışsan, artıkım formdan düşüyorsun demektir...
-
anime izle
-
acep kıllarla beraber form da mı uçup gitti? bilemiyoruzki, hala güncel kıl raporu yayınlanmadı..
Yaşını soruyorum. "1 yıl tecrübe" ne demek?
-
22k
onun fotolarına baqtığımda ordaki görüntü kıl raporu gibi duruyor; kollarda lokal tüysüz alanlar var amma yine de gıllı görünüyo. kıllar hala duruyor amma bence form uçup gitti...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X