Şimdi Ara

Arkadaşıma CS:GO hediye ettim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba ben 4 hafta önce arkadaşıma csgo attım ve arkadaşıma 3-4 skin aldım ama ona veremiyorum hesabınız bu özelliğin kullanılmasını sağlayacak gereksinimleri karşılamıyor diyor kendisi bana takas attığı zaman bunu nasıl çözebiliriz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Stronger457

Arkadaşlar öncelikle merhaba ben 4 hafta önce arkadaşıma csgo attım ve arkadaşıma 3-4 skin aldım ama ona veremiyorum hesabınız bu özelliğin kullanılmasını sağlayacak gereksinimleri karşılamıyor diyor kendisi bana takas attığı zaman bunu nasıl çözebiliriz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

takas işlemleri sıkıntısız gerçekleşiyor. adımları doğru takip ettiğinizden emin misiniz?
  • steamin yeni laga lugası gerçi iyi birşey scammer sayısını azatlmak için yapılmış birşey 5 dolar harcamadan o hesapta yani o hesaba 5 dolar para yüklemeden arkadaş ekleyemiyorsun ve trade yapamıyorsun
  • Stronger457 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle pazardan alınan itemlerin 1 hafta takas süresi var.
    Sonrasında Steam artık yeni üyeliklere kısıtlamalar getiriyor.Arkadaşın için konuşuyorum eğer yeni üyelik açtıysa steam'e 5 USD ve üzeri harcama yapması lazım ve 1 ay geçmeli üzerinden.
    hatta kısıtlamalı hesaplar arkadaş bile ekleyemiyor.Kısıtlamalı olup olmadğını community market kısmından öğrenebilrisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AegonTheUnlikely -- 20 Mayıs 2015; 15:36:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.