Şimdi Ara

arkadaşımın dershane seçimi (izmir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mezun arkadaşım tıp istiyor. izmir karşıyakada oturuyor. final ve körfez düşünüyordu. körfeze gitmeye karar verdi, çankaya(merkez) mi daha iyi olur karşıyaka mı? karşıyaka şube olduğu için daha az sınıf olacak, etütler daha rahat olacak ve evine yakın. çankayada da daha çok yarış ortamı ve oturmuş hocalar olacağını düşünüyoruz. ikisinden birine gitmiş arkadaşlar varsa fikirlerine ihtiyacımız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erniethemuppet -- 25 Ağustos 2013; 22:34:56 >

• fen bilimleri düşünmüyor mu karşıyaka çarşıda hemen dershane
  • fen bilimlerinin kaynaklarının tamamı elinde varmış, o yüzden istemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erniethemuppet -- 25 Ağustos 2013; 20:14:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erniethemuppet

fen bilimlerinin kaynaklarının tamamı elinde varmış, o yüzden istemiyor.

o zaman pek yardımcı olamayacağım hocam. ben geçen sene karşıyaka fen bilimlerine gittim çok memnun kalmıştım onun için dedim orayı düşünmez mi diye. ama bence karşıyakada bir yere gitsin ne gerek var çankayaya gitmeye ama gene de iyi karar versin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gambitplayer

quote:

o zaman pek yardımcı olamayacağım hocam. ben geçen sene karşıyaka fen bilimlerine gittim çok memnun kalmıştım onun için dedim orayı düşünmez mi diye. ama bence karşıyakada bir yere gitsin ne gerek var çankayaya gitmeye ama gene de iyi karar versin derim.

teşekkür ederim yorum için. körfez cinsiyete göre şube açtığı için zaten iyi öğrencileri bölüyor, böyle bi durumda mezunlarda öğrenci kalitesi düşük kalabilir şube dershanede, o yüzden çekiniyor ama çankayadan da etütlerde problem yaşarsam diye uzak duruyor. bilen varsa iki şubeyi de güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erniethemuppet -- 25 Ağustos 2013; 20:21:38 >

• quote:

quote:

quote:

ya körfez cinsiyete göre şube açtığı için zaten iyi öğrencileri bölüyor, böyle bi durumda mezunlarda öğrenci kalitesi düşük kalabilir şube dershanede, o yüzden çekiniyor.

arkadaş var beraber gitmiştik fen bilimlerine. onun körfez hakkında bilgisi vardır çağırayım konuya.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ya körfez cinsiyete göre şube açtığı için zaten iyi öğrencileri bölüyor, böyle bi durumda mezunlarda öğrenci kalitesi düşük kalabilir şube dershanede, o yüzden çekiniyor.

arkadaş var beraber gitmiştik fen bilimlerine. onun körfez hakkında bilgisi vardır çağırayım konuya.

teşekkür ederim, umarım biliyordur. ben de fen bilimlerine gittim, iyi sayılabilirdi, sınavlarını çok tutmadıysam da ama işte istemiyor. körfez hakkında da pek fikrim yok, bana sorunca yardımcı olmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erniethemuppet -- 25 Ağustos 2013; 20:25:10 >

• bu sene @ gambitplayer kardesimle beraber gittik fen bilimlerine her zaman da ovdum bu forumda da hocalari yayinlar dershane ortami gercekten cok kaliteliydi ama arkadasiniz madem orayi pas gecmis korfez hakkinda bildiklerimi anlatayim
    hocam korfeze daha once hic gitmedim ama iki senedir zaman denemelerine giriyordum orada sadece binayi ve arkadaslarimdan duydugum kadariyla yorum yapabilirim su anda, gecen sene ksk sahil subesine giden arkadaslarimdan duydugum kadariyla egitim acisindan kalitelii ve hocalar birebir ilgileniyorlarmis,bu genel denemelerden de gayet memnunlardi zaten yayinlari da sinavlarla paralelik gosteriyor bunun haricinde soru cozumde hic sıkınti cekmemislerdi , bildiklerim bunlar cankaya hakkinda hic yorum yapmayayim ama kskde kalma sure acisindan daha mantikli bence hafi kolay gele

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsykslr

bu sene @ gambitplayer kardesimle beraber gittik fen bilimlerine her zaman da ovdum bu forumda da hocalari yayinlar dershane ortami gercekten cok kaliteliydi ama arkadasiniz madem orayi pas gecmis korfez hakkinda bildiklerimi anlatayim
    hocam korfeze daha once hic gitmedim ama iki senedir zaman denemelerine giriyordum orada sadece binayi ve arkadaslarimdan duydugum kadariyla yorum yapabilirim su anda, gecen sene ksk sahil subesine giden arkadaslarimdan duydugum kadariyla egitim acisindan kalitelii ve hocalar birebir ilgileniyorlarmis,bu genel denemelerden de gayet memnunlardi zaten yayinlari da sinavlarla paralelik gosteriyor bunun haricinde soru cozumde hic sıkınti cekmemislerdi , bildiklerim bunlar cankaya hakkinda hic yorum yapmayayim ama kskde kalma sure acisindan daha mantikli bence hafi kolay gele

yani sizin duyumlarınıza göre insanlar ksk şubesinden memnun. çok teşekkür ederim.
    çankayaya giden varsa onların da yorumunu duyabilirsek iyi olur, etütlerde sıra sıkıntısı ve ortalama sınıflara ilgi nasıl oluyor gibi konularda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brsykslr

bu sene @ gambitplayer kardesimle beraber gittik fen bilimlerine her zaman da ovdum bu forumda da hocalari yayinlar dershane ortami gercekten cok kaliteliydi ama arkadasiniz madem orayi pas gecmis korfez hakkinda bildiklerimi anlatayim

yani sizin duyumlarınıza göre insanlar ksk şubesinden memnun. çok teşekkür ederim.
    çankayaya giden varsa onların da yorumunu duyabilirsek iyi olur, etütlerde sıra sıkıntısı ve ortalama sınıflara ilgi nasıl oluyor gibi konularda.

evet memnunlardı olumsuz olarak da binanın temizlik açısından pek iyi olmayışından ve kız olmamasından dert yanıyorlardı

• Ben cankaya mezuna kaydoldum tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erniethemuppet kullanıcısına yanıt
    Ben geçen sene manavkuyu körfezdeydim gayet iyiydi hocalar,dersler falan çankaya da çok çok iyiyse derslerin daha ilgi görürsün ama karşıyaka daha çok yamanlar fen :D
  • Alsancak - Elit.
  • teşekkürler, arkadaşım fen lisesinden değil. izmirin iyi anadolularından birinde okuyordu ama çankayada ilgiliyi azaltacak bir ortam olur mu bilinmez.
  • Gecen yil da cankaya körfezdeydim bu yil mezuna kaldim gene burayi tercih ettim. Cünkü hocalar kaliteli, etüt imkani gercekten fazla dershanede. Cankaya mi ksk dersen de her türlü cankaya cünkü merkez sube. Yaris ortami olsun hoca kalitesi olsun önemli seyler bunlar ve merkez sube bu konuda bariz daha üstün.

Ayrica su konuya deginsem iyi olur, disardan bakildigi gibi malum konuda zorlama görmedim kamp oluyor mesela orda sohbet namaz vs.. var isteyen gidiyor dinliyor biz sohbetlerde assagi inip ps3 turnuvasi yapiyorduk mesela. Yani rahat bir yer aslina bakarsak. Hocalar da ilgili eglenceli insanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLemore

Gecen yil da cankaya körfezdeydim bu yil mezuna kaldim gene burayi tercih ettim. Cünkü hocalar kaliteli, etüt imkani gercekten fazla dershanede. Cankaya mi ksk dersen de her türlü cankaya cünkü merkez sube. Yaris ortami olsun hoca kalitesi olsun önemli seyler bunlar ve merkez sube bu konuda bariz daha üstün.

Ayrica su konuya deginsem iyi olur, disardan bakildigi gibi malum konuda zorlama görmedim kamp oluyor mesela orda sohbet namaz vs.. var isteyen gidiyor dinliyor biz sohbetlerde assagi inip ps3 turnuvasi yapiyorduk mesela. Yani rahat bir yer aslina bakarsak. Hocalar da ilgili eglenceli insanlar.

peki şubelere oranla çok insan olduğu için etütlerde sıra sıkıntısı oluyor muydu? veya ortalama sınıflara ilgisizlik? hani hocalar kalitelidir konu iyi anlatılır bu da ilgidir ama bu sorduğum konular üzerinde eksiklik yoktu yani söylediklerinizden çıkardığım kadarıyla?
    arkadaşım da çağırırlarsa gitmem abartı bir durum yoktur düşüncesindeydi. çok teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Gecen yil da cankaya körfezdeydim bu yil mezuna kaldim gene burayi tercih ettim. Cünkü hocalar kaliteli, etüt imkani gercekten fazla dershanede. Cankaya mi ksk dersen de her türlü cankaya cünkü merkez sube. Yaris ortami olsun hoca kalitesi olsun önemli seyler bunlar ve merkez sube bu konuda bariz daha üstün.

peki şubelere oranla çok insan olduğu için etütlerde sıra sıkıntısı oluyor muydu? veya ortalama sınıflara ilgisizlik? hani hocalar kalitelidir konu iyi anlatılır bu da ilgidir ama bu sorduğum konular üzerinde eksiklik yoktu yani söylediklerinizden çıkardığım kadarıyla?
    arkadaşım da çağırırlarsa gitmem abartı bir durum yoktur düşüncesindeydi. çok teşekkür ederim.

Etütlerde internet üzerinden randevu aliyorduk gecen yil h.sonu ögrencileri olarak ben genelde erken aldigimdan öyle sorun yasamamistim ama mezun grubunda böyle bir sıkıntı yok etütler gayet rahat oluyor gördügüm kadariyla.

Orta sınıflara ilgisizlik derken bu subenin derece sinifi tr de ilk 5e 3 kisi soktu bu yil 2 birinci var yani üst sınıflar baya bir üsttü orda. İlk 2 sınıfa özel bir muamele vardi o da normal tabi. Ben gecen yil 4. sınıftaydim ygs de 3k yapmistim yani ortalama sınıf diyebilirsin 4.sınıfa ama dereceler gayet yüksekti. Mezun grubunda bu yogunluk tabi daha az eger ideali icin kalan biri hedefi üni kazanmak degilde boun odtü kazanmak olan biri zaten ilk sınıfa girer mezun grubunda.

• quote:

quote:

quote:

Etütlerde internet üzerinden randevu aliyorduk gecen yil h.sonu ögrencileri olarak ben genelde erken aldigimdan öyle sorun yasamamistim ama mezun grubunda böyle bir sıkıntı yok etütler gayet rahat oluyor gördügüm kadariyla.

Orta sınıflara ilgisizlik derken bu subenin derece sinifi tr de ilk 5e 3 kisi soktu bu yil 2 birinci var yani üst sınıflar baya bir üsttü orda. İlk 2 sınıfa özel bir muamele vardi o da normal tabi. Ben gecen yil 4. sınıftaydim ygs de 3k yapmistim yani ortalama sınıf diyebilirsin 4.sınıfa ama dereceler gayet yüksekti. Mezun grubunda bu yogunluk tabi daha az eger ideali icin kalan biri hedefi üni kazanmak degilde boun odtü kazanmak olan biri zaten ilk sınıfa girer mezun grubunda.

çok teşekkür ederim. arkadaşıma aktarayım, içi rahatlar büyük oranda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.