Çok garip bi durum içerisindeyim. Yakın bi arkadasım var, bunun yasıt oldugu bi kuzeni var bide. Ben bu arkadasımla online konusarak oyun falan oynuyorum her gün, bu arkadasımın kuzenide geliyor o da bize katılıyor iste. Simdi bu kuzen nedense bana sürekli arkadasımla cok yakın olduklarını hatta en yakın arkadas olduklarını, gecmiste, cocukluklarında bir sürü anıları oldugunu anlatıp duruyor. Bisey konusuyoruz, arkadasım hakkında bi yorumda bulunuyorum, kuzen direk lafa atlayıp yok iste ahmet(arkadasım) öyle biri değil, ahmet öyle bişey yapmaz, ahmet öyle bişey demez, ben mi daha iyi bilicem senmi gibi saçma sapan çocukca şeyler söyleyip benim asabımı bozuyor. Ses etmiyorum ortam gerilmesin diye fakat cok sinir oluyorum icten ice. Oyun oynuyoruz diyelim, ahmet ufacık iyi bişey yapsın, kuzen direk başlıyor ahmet sen harika oynuyosun, mükemmelsin, su kadar iyisin bu kadar iyisin övüyorda övüyor. Ben ahmetin 10 katı iyiliğinde bişey yapayım ya hiç bişey söylemiyor, yada o şey hiç olmamış gibi davranıp konuyu değiştiriyor. Hadi bunuda gectim, mesela üçümüz dışarda buluştuk, bu bende ordayken ahmetle 1 e 1 planlar yapmaya calısıyor ben yokmusum gibi. Mesela gel bizde 1 hafta kal, gel beraber tatile gidelim, sinema gecesi yapalım sunu yapalım bunu yapalım gibi seyler teklif ediyor fakat beni cagırmıyor. Ahmet Monomanda gelsin derse anca o zaman tamam falan diyor. Sonra mesela ben ahmetle yaşadığım bir anıyı, olayı anlatıyorum diyelim, kuzenin modu düşüyor birden, hemen sonrasında ahmete direk şey diyor "ahmet, hatırladınmı birebir aynısını biz şu kadar sene önce yapmıştık, yaşamıştık, ne eğlenmiştik/şaşırmıştık/korkmuştuk beeee, o yaptığımız/yaşadığımız şey bi daha aynı tadı/hissi vermedi, vermezde" gibi şeyler söylüyor, hani biz zaten aynısını önceden yapmıştık, senle bi daha yapmasında bi numara yok ayağına getiriyor konuyu. Olum cocuk beni arkadasımdan sogutmaya basladı. Fazla arkadasım olmadıgı icin ve bu arkadasımlada uzun süredir birbirimizi tandıgımız icin silmekte istemiyorum fakat kuzeninin pasif agresif bi kıskancılıgı, cekememezligi var. Kuzenininde arkadası yok falza, arkadasımı cok seviyor, cok deger veriyormus, beraber büyüdükleri icin yeri ayrıymıs, hep bunu söyleyip duruyor. Gecen durumu arkadasa anlattım, kuzenin kıskanc biri oldugunu ve beni haklı buldugunu söyledi. Senle bulusucagımız zaman cagırmam onu falan dedi fakat online konusurken gelip duruyor ve beni sinir etmeye devam ediyor. Sizce napmalı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monoman -- 15 Şubat 2022; 3:8:31 > |
Bildirim