Şimdi Ara

ARKADAŞLAR 2016 DAN BERİ SINAVA GİRERİM 2018 DE YIKILMADAN AYAKTA KALANLARDAYIM BENİ DİNLEYİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugüne kadar buraya çok mesaj atmamışımdır yorumlarda da bulunmamışımdır genel olarak yaş itibariyle bu sene sınava girenlerden ortalama 1 2 yaş büyüğümdür 23 yaşındayım bu arada. Bu attığım yorumu gördükten sonra başka hiçbir şeye bakmayın ve kafanızı dinleyin sadece. Bilen bilir 2018 sınavında herkes 2010 dan bile kötü gelecek 2016 gibi gelirse oturun Allaha dua edin diyorlardı fakat sınav sonucu bir geldi herkes mutluydu onun için bir sınav çıkışı zor veya kolay diyenler her zaman olacaktır sınava girmedim fakat girenler açısından değerlendirildiğinde orta-zor arası olduğu söyleniyor bence 2018 deki sorulardan daha zor olduğunu düşünüyorum onun için canınızı sıkmayın gidin kafanızı dinleyip takılmanıza bakın yarın asıl sınav sizi bekliyor ve dua edin ki yarın ki sınav seçiçi-zor düzeyinde olursa herkes mutlu olur kalın sağlıcakla

• Up
  • Aynen 2018 sonuclari baya iyi geldi ahahahahahahahahahahhahahahahahahahha
  • Up
  • Reis Yüce Allah Razı Olsun.
  • Ayak yapma çakma marsu bahsettiğiniz o yalan yanlışlardan kat kat iyi geldi insanlar gitmek istedikleri yere gittiler ağlama oralarda yat aşşa
  • O sene 2010 dalgadi baya tutmuştu herkes haliyle kötümsere kaymıştı biraz
  • Söylesen de anlamazlar hocam boşver
  • Fakat 2018 de 2010 dan kötü gelecek diyenlerin bir çoğu troldü hocam onu unutmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.