Şimdi Ara

arkadaşlar 35000-40000 tl arası araba tavsiyesi.YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • askerden yeni döndüm.askere gitmeden önce honda 2007 civic marka otomobilim vardı.askere gitceğim için satmiştım.döndüm araç bakıyorum.benim için ilk kriter arabanın dış görünüşü.sportif araçlar her zaman hoşuma gitmiştir.daha sonra donanım ve diğer özellikler(yakıt,2.el v.s)geliyor.öncelikle sıfır araç istiyorum.40.000 tl son limit kesin diil 42.000-43.000 e kadar zorlayabilirim.tekrar honda cıvıc dusunmuyorum.(insan değişiklik istiyor).öncelikle audi a3 baktım indirim vardı.cok dolu olmayan bi araç 48-49 civarı geldi bu beni aştı.ww golf e baktım bomboş arac 38.000-39.000tl malesef.yeni megane hb baktım ama ısınamadım..volvo s40 baktım oda beni biraz aşıyo..abim focus hb alalım dedi.iyi bir indirimi varmiş.onunda kasası değişecek artık...yeni opel astrayı beklemek işkence gibi ve benim cıkabıldıgım fiyatlarla ii bi donanımı beklesem bile zor olur düşüncesindeyim.su anda aklım mazda 3 sedana gidiyor.impressive modelini ciddi ciddi dusunuyorum.sizlerin önerisi ve yardımı beni mutlu eder tesekkür ederim...

• yazıyı okurken mazda aklıma geldi tam yazacakdım zaten belirtmişsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conquête -- 3 Aralık 2009; 12:19:05 >
  • dostum fiat bravo 105 hp veya 120 hp lik dizellere bakmanı önerrim.bende 105 hp liği var. veya i30 olabilir.ayrıntılı bilgi istersen özelden mesaj atabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventengin1

askerden yeni döndüm.askere gitmeden önce honda 2007 civic marka otomobilim vardı.askere gitceğim için satmiştım.döndüm araç bakıyorum.benim için ilk kriter arabanın dış görünüşü.sportif araçlar her zaman hoşuma gitmiştir.daha sonra donanım ve diğer özellikler(yakıt,2.el v.s)geliyor.öncelikle sıfır araç istiyorum.40.000 tl son limit kesin diil 42.000-43.000 e kadar zorlayabilirim.tekrar honda cıvıc dusunmuyorum.(insan değişiklik istiyor).öncelikle audi a3 baktım indirim vardı.cok dolu olmayan bi araç 48-49 civarı geldi bu beni aştı.ww golf e baktım bomboş arac 38.000-39.000tl malesef.yeni megane hb baktım ama ısınamadım..volvo s40 baktım oda beni biraz aşıyo..abim focus hb alalım dedi.iyi bir indirimi varmiş.onunda kasası değişecek artık...yeni opel astrayı beklemek işkence gibi ve benim cıkabıldıgım fiyatlarla ii bi donanımı beklesem bile zor olur düşüncesindeyim.su anda aklım mazda 3 sedana gidiyor.impressive modelini ciddi ciddi dusunuyorum.sizlerin önerisi ve yardımı beni mutlu eder tesekkür ederim...

bravo

• Bugün galeride 2.4 Accord gördüm araç mükemmeldi.32.000 tl istiyorlar.
  • Fiat Bravo T-Jet 150 hp Sport. Aradığınız araç bu.
  • sportif özellikli bir araçmı istiyorsunuz yoksa sportif görünmesi yeterlimi?

mesela yeni megane coupe 1.6 benzinli yada 1.5 dci internet sitesinde
    benzinli 41 600
    dizel 45.300 verilmiş... rakamlar sıkı bir pazarlıkla daha alta çekilebilir...
    tabi bu 2 kapılı siz 4 istiyorsanız ihtiyacınızı karşılamaz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle her cevap için tesekkür ederim.megane coupe inceleme fırsatım oldu.guzel gözuken bir araç fakat tek kapı bir araç istemiyoruz.eskiden 2001 corsam vardi.ilk aracımdı ve tek kapılıydı.cok sıkıntı çekmiştik:)öneriniz için tesekkür ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.