Şimdi Ara

ARKADAŞLAR 46'-47' 3D TV ALICAM SAMSUNG - LG ARASINDA KALDIM YARDIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Merhabalar, bende aynı ikilemi yaşıyorum. Karar vermesi baya zor
  • polatkan50 P kullanıcısına yanıt
    merhaba ben de tv alacağımız zaaman çok araştırdım en son lg almaya karar verdim samsung da çok istemiştim ama nasip değilmiş eğer elle hareket kontrol camera istiyorsanız samsung tercih edin bizde 47la660s aldık çok memnunuz bizim odaya göre tv büyük bile geldi ama hiç sorun yaşamadık başta çok korkmuştum yakın olunca sorun yaşarsınız filan demişlerdi ama hiç sorun olmadı tv camın önünde olmasına rağmen çok yansıma olmuyor görüntü kalitesi çok iyi kendinden uydu alıcılı olması ayrı bir avantaj sesli kontrol var internette sesli arama yapabiliyorsunuz güzel oluyor ve birde bilgisaayara yada tvye bağlamayı düşünüyorsanız tlfonunuz yada bilg markasına göre alırsanız nfc özelliğiyle direk veri aktarabilirsinz bizim o imkanımız olmadı sesi çok güzel tvinin son seste izleyemezzsiniz sadece şunu söyleyeyim internetten film izlerken bazen filmin yarısında bellek dolu deyip kapanıyor tek sorun o oda herzaman olmuyor duyduğum kadarıyla samsungda o sorun yokmuş kanal geçişşleri biraz uzun onuda belirteyim bizim için sorun değil ama sizin için sorun sa baştan uyarayım istedim 3 d si çok güzel hele orjinal 3 d filmlerde normal bir yayını 3 d ye çevirmek çok farketmiyor ama orjinal 3 d izledinizde farkı farkediceksiniz sihirli kumandası var lg nin başta kullanamam sanıyordum ama şimdi alıştım süper çok rahat hiç denemedim ama prgram kaydetmesi var flash bellek yada taşınabilir harddiskiniz varsa direk filmleri ordan izlemenizde mümkün oyun oynuyorsanız dual play gözlükleri var güzel oluyor gözlük demişken samsungda 2 gözlük hediye ediyorlar ama lg de 4 tane la serisinde 6 2 de dual play gözlüğü zaten gözlük baya maliyetli çok kalabalık değilseniz sorun değil ama lg seçmemin bir nedenide gözlük biz kalabalık olduğumzdan 4 tane gözlük hediyeli olanı tercih ettim pişman değilim yani kısacası yinede zevk size kalmış lg çok güzel bir tv eksisiyle artısıyla deneyimleri anlatmaya çalıştım son karar sizin şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın

bütçe nedir bilmiyorum ama
    ben samsung 46 f7000 diyorum. 3500tl
  • Görüp karar vermelisin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben lg 47" 660s alicam galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı problem bende de vardı uzun süredir. Ama Samsung'da karar kıldım.
    Ayrıca Samsung artık 4 gözlük veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yazar11 kullanıcısına yanıt
    hangi ürünlerde 4 gözlük var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.