Bildirim
arkadaşlar acil yardım istiyorum...
Stanley Trigger Action Termos Bardak, 0.47 lt : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B08THQ7LZC?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
11 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar yok mu bir bilgisi olan.. -
bnm teyzemde aldı aynı telden evet mp3 filan almıyo -
evet o telefonda bt mevcut ama yaklaşık dediğin miktarda bir kotası mevcut.yazılımla halledilebilir böyle sorunlar ama yazılımı mevcut mu bilmiyorum.araştırman lazım.gerçekten özelliklerine tipine bakıpta fiyatına aldanılmayacak bir tel değil ama ben aldanmadım çok şükür her şeyi yapıyor gibi görünen ama eline yüzüne bulaştıran bir tel.şarjı da vasat hatırladığım kadarıyla.zamanında ben de listeme eklemiştim.ama yine de üzülme verdiğin paraya şu haliyle bile değer.o tipiyle alo de 2 gün yeter.karizmatik bir tel.üzülme sakın mp3 ü de kabloyla atarsın olmadı.halledilmeyecek dert değil ya. -
dostum ilgin ve yorumun için teşekkürler... çok ta takmıyorum zaten 169 ytl .. bunu 500 ytl iken alsaydım o zaman üzülürdüm... -
ya bunun push mesajlarına nasıl bakılıyor kafayı yicem -
Toshiba artık kaliteden uzak, tv, telefon hatta notebook konusunda bile tavsiye etmiyorum.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- pttavm den telefon alınır mı
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- iphone 14 alınır mı
- telefon tavsiyesi 2024
- device health services nedir
- secure folder nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- telegramda video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X