Okuldan muhteşem bir autorun.inf virüsü almış durumdayım. Biçimlendireyim diyorum silinmiyor. Gene çıkıyor karşıma namussuz. Nortonda defalarca tarattım yok. Combofix yükledim çalışmadı namussuz program. Bana ne olur yardımcı olur. Haftaya sınavım var ve içindekiler benim hayatımın bir parçası sayılır. Yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden Allah razı olsun
combofix nasıl çalışmaz .
bilgisayarı yeniden başlatırken F8 e bas ve güvenli modda gir combofix i çalıştır bitmesini bekle çözülür büyük ihtimal.
Kaspersky'i bir dene derim. Ben çok memnunum, uçan kaçan hiçbirşey elinden kurtulmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: nicikim
Okuldan muhteşem bir autorun.inf virüsü almış durumdayım. Biçimlendireyim diyorum silinmiyor. Gene çıkıyor karşıma namussuz. Nortonda defalarca tarattım yok. Combofix yükledim çalışmadı namussuz program. Bana ne olur yardımcı olur. Haftaya sınavım var ve içindekiler benim hayatımın bir parçası sayılır. Yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden Allah razı olsun
USB Disk Security dene o temizler direk takınca sonra çıkart tekrar tak eğer pc ' baştan başlatmanız gerekiyor diye bir şey derse ' kesinlikle hayır de birde avira antivirus son sürümü indir yükle yoluna devam et
Bunun için bir program vardı tam hatırlayamıyorum programı çalıştırınca direk düzeliyordu. Bi google da arattırın derim.
SpyHunter şu aralar favori programım en küçük malware'i yakalıyor