Şimdi Ara

Arkadaşlar,AMD ekran kartları iş için alıcağım bir bilgisayarda nasıl bir performans gösterir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi iş için, kullanacağım bir bilgisayar almak istiorum ve aradığım özellikleri genelde SONY'de buldum. Sony bilgisayarlarında AMD ekran kartlarını kullanıyor. Açıkcası kararsız kaldım sizin yorumunuz nedir merak ettim.

• sony hangi model (dizüstünde amd kartları yerde sürünüyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 21 Nisan 2012; 20:25:48 >
  • iş derken
    simit satmakta bir iş 3d tasarım yapmakta hangi iş ne işi ?
  • yenerbalcı öncelikle cevabın için teşekkürler. VPCSB3Z9E modelini veya bu seriden birşey düşünüyorum.

cobi sizede teşekkür ediyorum. word, excel, powerpoint, şirketin programlarını kullanıcağım sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperMario

yenerbalcı öncelikle cevabın için teşekkürler. VPCSB3Z9E modelini veya bu seriden birşey düşünüyorum.

cobi sizede teşekkür ediyorum. word, excel, powerpoint, şirketin programlarını kullanıcağım sadece.

word, excel, powerpoint kullanacaksan bu ürünü al malzeme kalitesi sony den daha iyi (HP ProBook sakın ha diğer hplerden alma pro serisi özeldir )

HP TCR 4530S A6D96EA i5-2450M 4G 640G 15.6LIN 1GB HD 6490M
    http://www.pazarland.com/pinfo.asp?pid=131134

Arkadaşlar,AMD ekran kartları iş için alıcağım bir bilgisayarda nasıl bir performans gösterir? Arkadaşlar,AMD ekran kartları iş için alıcağım bir bilgisayarda nasıl bir performans gösterir? Arkadaşlar,AMD ekran kartları iş için alıcağım bir bilgisayarda nasıl bir performans gösterir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 21 Nisan 2012; 20:41:35 >

• İlginize gerçekten teşekkürler ama 2.36kg benim için biraz fazla açıkcası, biraz daha hafif bir bilgisayar arıyorum. En dikkat ettiğim özelliklerden biri açıkcası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.