Çok üzüntü içerisindeyim, Anneannem 82 yaşında ve yaklaşık 2 senedir sigara içmeye başladı. Yaklaşık 30 sene içtikten sonra bırakmış ( ben çocukken ), şu an 27 yaşındayım ve 2 sene öncesine kadar hiç görmedim bir kere bile elinde sigara.
Yaşı itibari ile de unutkanlıktan mütevellit bir sigara yakıyor bitince unutuyor ve bir tane daha yakıyor.
Bugün artık zorla elinden aldım ve paketini de balkondan aşağı attım. Böyle davranınca da ağlıyor, çok üzülüyorum.
Allah rızası için bir akıl verin onu üzmeden bu meretten nasıl vazgeçirebilirim ?
yaklaşık 2 senedir sigara içmeye başladı.. bu cümleden sonra okumayı bıraktım..
Huzurevi
ona internetten sigara icenlerin ciktilarını al,cigerlerin ne hale geldini gorsun.
Allah uzun omurler versin insallah ama bu yastan sonra sigara ne omrunu kisaltir, ne yasam kalitesini dusurur sonucta bu uzun vadede problem olusturan bir meret bence gonlunu hos tutun ne yapmak istiyorsa onu yapsin
Bırak da içsin. En doğrusu bu.
Kadın 82 yaşına gelmiş , yaptığın terbiyesizlik istediğini yapar sana mı soracak?!
Sigara içmese 100 yıl yaşayacağını mı sanıyosun? Ya da şöyle söyleyim 80 yaşından sonra istediğin gibi yaşamayacaksan o kadar yaşamanın ne anlamı var, terbiyesizsin resmen.
Benden 7 yaş büyüksün ama şu an abi ayağı falan çekemiycem haketmiyorsun çünkü, önce bi anneannene gereken saygıyı göster.Kadının sigarasını balkondan atmak nedir?
başlığa istemsizce güldüm özür dilerim, bırak içsin bu saatten sonra içse nee içmese ne. Son yıllarını istediği gibi yaşasın kadın. Hatta sen de yak bi dal
Bu yaştan sonra karışmanın mantığı yok , bugün var yarın yok , sonra çok üzülürsün keşke karışmasaydım diye
İçsin bu saatten sonra
bırak içsin son zamanları malum anladın sen
camel içsin ucuz bu aralar asdflhıasdhfa
Çok uğraşma içsin.
Yeniden mi ergenliğe girdi, bırak içsin zaten fazla ömrü kalmamıştır istediği gibi yaşasın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme