Şimdi Ara

Arkadaslar Artık Lütfen Yol Gösterin Bu Türk Telekom Katıl Edecek Beni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni taşındığım eve nakil aldım 4 kere nakil iptale düştü. Adsl de port boş adsle ye geçirelim dediler. O da port hatası verdi port dolu dendi tekrar nakil iptale dustu. Neymiş efendim port yokmuş müdürlüğe gidin. Müdürlüğe gidiyorum port var diyorlar. Tekrar nakil yapıyorum yine iptale düşüyor. . Tanıdik bir telekom da çalışana sordurdum portlar sizin orda bos gozukuyor diyor. 1 aydır interneti alamadım eve .Bezdim artık bir yol gösterin lütfen katıl olmama az kaldı

• Ahh kardeşim aynı dertten katil olabilirim.
    Hemen anlatıyorum.
    1.5 ayı geçti benimde.btk ya attığım mail aşağıda..
  • Ekim ayının 11 inden bu yana nakil işlemi bekliyorum. Manisa c.b.ü küme evleri konutlarına taşındım. Port gerekçesiyle bir türlü bağlantı alamadım.Gelip 4 kişiyi internete bağladılar ben bağlanamadım.Her gittiğimde bugün içinde halledilecek diyorlar.Geliyoruz diyorlar çözüm yok.Evime mesafesi 45 dakikalık yol.Sürekli yol ve ek mobil telefonumun interneti için masraf yapıyorum.Prematüre bebeğim olduğu için.Sağlık sorunlarından dolayı bilgi edinmek amaçlı internete ihtiyacımız var.
    Türk telekom adı ama TÜRK lüğümüze yakışır iş yapmıyorlar malesef. Nakil talebim 2 aydır bekliyor port yok diye.bugün yeni kullanıcı olarak aradım.internet almak istediğimi bildirdim.internet var işleminizi hemen alalım dediler.üzerine basarak port varmı.bağlantı alabilirmiyim dedim.emin şekilde evet var dediler.nakil işlemim port yüzünden bekliyor,yeni müsteriye var nakile neden yok dedim.sikayet birimine bağlamasını söyledim.46 dakika boyunca konuşmama rağmen sahtekarlıklarına devam ettiler.Yeni müşteri olarak başvurunca port var,nakil istediğim zaman neden bir anda port olmuyor dedim,sonrasında İnternet yok sizin orada dediler,318 daire internet kullanıyo ve yeni müşteri alıyorsunuz dedim sonuç alamadım.Mağduriyetimin giderilmesi hakkında sizden yardım talep ediyorum.Mümkünse kullanamadığım süre boyunca alamadığım internet hakkımın ücretini,ileriki dönem boyunca benden almamalarını talep ediyorum.

• Özetle 1.5 aydır açık port bekliyorum.nakil olunca yok..
    Lakin yeni müşteri oluyo gibi bağlandım.hooop port var hemen başvurunuzu alalım efenim.bu yolu dene.yeni müşteri gibi başka bi telefondan arıyosun.port var dediği an.şikayet birimine bağlanıyosun.naklimi port yok diye yapmıyosunuz.yeni müşteri olunca nasıl port oluyo diyosun.tam tamına 46 dakika boyunca.bu konuyu anlatmaya çalıştım.iş en son sizin orda internet yoka döndü.318 daire var 300 ünde internet vardır.koca üniversite tokisi burası.en son temsilci pes etti kendim için şikayet konusu açıyorum dedi,açtı yarın nolcak görcez
  • mdasdemir kullanıcısına yanıt
    Hocam Allah belalarini versin bunların. Bende perşembe günü başlıcam telekom binasını bunlara verdiğim para haram zıkkım olsun
  • Hocam merhaba, TT'deki hattınızı iptal etmeden Netspeed, Millenicom gibi firmalara başvuruda bulunun. Özellikle Netspeed firmasında denk gelebiliyor, bazen port yok denen yerde bile internet bağlatılabiliyor. Eğer Bağlatabilirseniz, port olmamasından dolayı TT'yi arayıp taahhütünüz varsa bile ücretsiz iptal ettirebilirsiniz. Hem TT belasından kurtulmuş olursunuz hem de bu sorundan. Denemekten zarar gelmez.
  • Hocam port yok değil var ama telekom işi yokuşa sürüyor o yüzden sıkıntı yaşıyoruz. Netspeed e geçmeyi ciddi ciddi düşünüyorum perşembe günü telekoma gidicem eger olmazsa netspeed geçecek. İnşallah onlar da ugrastirmaz da hemen interneti baglarlar
  • Turk Telekom il müdürlüğüde planlama bölümü var oraya gitmeniz lazım veya

akdag.eniz@turktelekom.com.tr

ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com.tr

İkisine de mail at durumu detaylı anlat
  • Hocam TürkTelekom CEOsuna twitterdan dm at.benim de benzer bi sorunum vardı dm attıktan 30 dk sonra döndüler ve 24 saat içinde sorunu çözdüler
  • darknight07 kullanıcısına yanıt
    Hocam o yüzden demiştim. Boş port olsa da bu tip sıkıntılar çıkabiliyor bazen. Bir kaç insan görmüştüm forumlarda. Burada mıydı hatırlamıyorum. Türk Telekom'dan, Turknet'ten internet bağlatmak istediğinde sürekli boş port yok sorunu ile karşılaşıyordu. Netspeed denedi ve port sorunu olmadan bağlatabildi. O yüzden demiştim denemenizde yarar var.
  • Hocam bilgilendirme için eyvallah. Artık en son ihtimal öyle yapicam bu gün tekrar telekoma gittim. Bu sefer halledilecek gibi geldi umarım . Olmadı netspeed bağlantıdan artik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.