Arkadaşlar ygs'den 340-350 puan yaptıracak sihirli formülü söyler misiniz sayısalcıyım geçen sene kazandım ilk girişimdi. Cumhuriyet metalurji ve malzeme mühendisliğinde okuyorum fakat sivasta yapamıyorum mecbur başka şehire gitmeliyim aynı bölümü deneme aldım çalısıyordum filan ama öğrendim ki sistem değişmiş konular değişmiş kimyada filan arkadaşlar yeni sistem diye satılan deneme geçen seneninmiş . Bana söyler misinz hangi konular kurtarır beni ? Önerceğiniz söyleyeceğiniz kısa bilgiler var mı ? Kısaca
Matematik Geometri Fizik Kimya Biyoloji banko dediğiniz sorular konular yada bilgiler konuları filan yazar mısınız özet olarak ?
ygs den 350 yapıp nereye gidicen ki okuduğun üniversite fena değil sivasta okuyan arkadaşım var sosyallik yok diyor o konuda haklı olabilirsin,okul puanın da kesilicek hedef neresi ?
Başlığı biraz geç açmışsın hocam. Bi iki ay önce açsaydın daha iyiydi. :)
Arkadaşlar sosyallik sıfır ... Aynı bölümün oldugu şehir sayısı belli sakarya olur , bilmiyorum ama burdan iyi bir yer ...
geçen sene kazanmış biri olarak çok kötü birşey yapmazsın bilgiler fazla unutulmamıştır
arkadaşlar yeni sistem deneme görünce anladım arkadaşlar sizdeyim evet ...