Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BANA TAVSİYENİZ NE OLUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır bu forumdan her türlü bilgilenme amaclı yararlanıyorum.Forum sakinlerinin bilgili ve mantıklı cevaplamalarını takip ettikce cok titiz olduğum ve arastırmaktan bunalacagımı tahmin ettiğim fotograf makinesi konusunda öncelikle sizlerden yardım almaya karar verdim.Tabi eğer kabul ederseniz....

Profesyonel olmayan ve makinayı haftasonları v.b günlerde kullanmak amaclı alacağım için belkide içerisindeki birçok fonksiyonu bilemeyeceğim yada bilsemde kullanamıyacağım.Ancak kullandığım zamanda kaliteli olması acısından sizce asagıdakilerden hangisi bana uyar ?

nikon L6--nikon S200 --Casio z75---casio Z700

Tabi eğer 350-450 aralığındaki tavsiyelerinizde olabilir.

teşekkürler, saygılarımla

• Canon a550 vey a560 al pişman olmazsın.Yada panosonic lumix kompactlardan
  • Eğer amacın herzaman yanında taşıyabileceğin kolay kullanımlı bir kompakt ise bu fiyat aralığında kesinlikle Sanyo E60 al derim. (Mesleğim fotoğrafçılık) Mükemmel bir fiyat performans oranı var forumdan bir arkadaş japon üretimini getirtiyor, hem eşime, hemde babalar günü hediyesi olarak pedere aldım çok memnunuz. 3 inch geniş ekranı , 1cm süper makrosu , keskin ve kaliteli fotoğraf çekimiyle hayran kalacaksın. Ben yıllardır bu mesleğin içindeyim ve bu özelliklerde böyle bir cihazın aynı fiyat segmentinde sattığım diğer marka makinelerden üstün olduğunu görüyorum. Forumda sayfası var incelemeni tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.