Şimdi Ara

Arkadaşlar bende yanlış sayısı çok fazla ne yapmam gerek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi tekrar soru şıklarına bakmadan yaptım 21 e 3 çıktı ama sonucumda 17 e 7 coğrafyam en güvendiğim dersimdi. coğrafya 2 yi de 1 yanlış biliyordum. ya arkadaşlar benim hakettiğim bu değil ben yanlış okudunuğuna eminim. en kötü 3k beklerken 6k gelmesi canımı çok sıktı. ne yapmam gerekiyor yardım edin nolur?

• Acilen şikayet etmeyi bırakman gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Yanlış hatırlıyorsundur veya optikte iyi silinmemis cevaplar kabul edilmez diyordu ondandır bir şey çıkacağını zannetmiyorum optik acıklansın ona bak

• zamanım çok olduğu için iyi kontrol ettim ve silme işlemi yapmadım önce kitapçığa sonra forma işaretledim imkansız 3. yılım üstelik bu kadar basit hata yapmam. ne yapılması gerek dilekçe falan yazılır mı ne yapılır?
  • Dilekçe yazılır da dediğim gibi pek bir şey çıkacağını zannetmiyorum çünkü zaten geç açıkladılar bir kişinin sonucunun değişmesi tüm tryi etkiler

• hakkım olanı sonuna kadar arıcam 50 tl imiş kağıt inceleme talebi. veririm incelesinler eminim 10 yanlışım doğru olarak çıkıcak ve bu da bir hayli etkiler sıralamamı en az 2 k gibi. düşünebiliyor musunuz bu 2 k için 1 sene hazırlananlar var niye itiraz etmiyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnş düzelir ama kaydırma yaptıysanız geçmiş olsun

• forumda yanlış hatırlayıp aaaa 3 yanlış fazla çıktı diyenler yüzünden, her beklediğinden kötü alan insan umutlanıyor.
    bırakın şu umut tacirliğini ya hata falan yok, şu ana kadar ilk 40.000 de hiç hata çıkmadı.Bu sene daha fazla kontrol edilmiş diyorlar bu sene nasıl çıkar?
    birbirinize gaz veriyorsunuz resmen.ben zaten etkilenmicem ama tedirgin etmeyin milleti de kabullenin artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: logarithm_

forumda yanlış hatırlayıp aaaa 3 yanlış fazla çıktı diyenler yüzünden, her beklediğinden kötü alan insan umutlanıyor.
    bırakın şu umut tacirliğini ya hata falan yok, şu ana kadar ilk 40.000 de hiç hata çıkmadı.Bu sene daha fazla kontrol edilmiş diyorlar bu sene nasıl çıkar?
    birbirinize gaz veriyorsunuz resmen.ben zaten etkilenmicem ama tedirgin etmeyin milleti de kabullenin artık.

Hata yapmadiklarindan nasil bu kadar eminsin?

• Dilekce hazirladim yarin ptt den 5 lira yatirip bide kargo parasini verp toplamda max 20 tl gider sonra gonderice
    Bak gor degisicek toplamda 15 yanlis fazla geldi yanlis hatirliyor olsam bile bu kadar olamaz

• sadclown kullanıcısına yanıt
    ya burda birbirimizi kandırmayalım.ben gerçekçi olmaya çağırıyorum arkadaşları.benim de matematikte ygs de bir boşum fazla çıkmıştı ben 2 bin falan beklerken 5700 olmuştum ağlaya sızlaya kontrol ettirdik işaretlemeyi unutmuşum soruyu.arkadaşlar da çok büyük ihtimalle böyle.
    bi hata olsa ösym ye laf çarpmaya hazır bir insan olan abbas güçlü çoktan bikaç kişiyi çıkarıp konuşturtmuştu bile veya bazı dersaneler. bu 1
    ikincisi bende ve çevremde hiç olmadı nedense sadece forum donanımhabere özgür bir şey bu neden acaba...

ben size aslında iyilik yapmaya çalışıyorum, kendinizi kandırmayın umutlandırmayın.kabullenin.ondan sonra itirazınızı yapın.
    bir tek donanımhabere özgü bu 3 yanlış fazladan çıktı ama %100 eminim olayı..ben açıklanmadan önceki halimden 5 bin kişi ilerde çıktım neden çünkü bazı insanlar hatırlamıor soruyu sonra ya doğru yaptım herhade diye geçiyor sonra aaaa fzladan yanlış çıktı.çıkar tabi.

• coğrafya dışında her şeye tamam derim de coğrafya da demem. kağıdımı kodları falan her şeyi defalarca kontrol ettim ve soruları verdiğim cevapları çok iyi hatırlıyorum ve dediğim gibi şimdi şıklara bakmadan işaretledim yani aklımdan kalanlar. ben hakkımı arıcam olur veya olmaz. ama ben optiğimi görmek istiyorum buna hakkım var ve gördüğümde de adım gibi eminim 21 e 3 çıkıcak.
  • provehito in altum kullanıcısına yanıt
    Bu kadar eminsen mutlaka hakkini ara hocam

• mudavim2 M kullanıcısına yanıt
    bırakır mıyım ya 15.25 nerde 20.25 nerde 5 net büyük bir olay bence. bilmiyorum kontrol etmezlerse de optiğimi yayınlamalarını isticem arayıp. ya sonuçların açıklanmasının 10 gün sürmesi işkillendirmişti zaten herkesi. bana bir şeyler var gibi geliyor. ya düşünsenize 1k-2k hayalleri kurarken 6k gelmesi ne demek?
  • provehito in altum kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklisin. Insan ne yaptigini bilir. Benm de matematikte sanki bekledigimden cok cok fazla yanlsm cikti 14 kadar ama kaydirma yapmis olabilirim diye dusunmeye baslamistim bu basligi gorunce acaba dedim. Siralamam istedigim gibi geldiginden cok da takilmamistim acikcasi ama ciddi bir mevzu pesini birakmamak lazim

• kardeşim sana şöyle söylim bende edb 40 doğru 5 yanlış bekliyordum doğru dediğim 1sorudan emin değildim
    38d 8 yanlış geldi. yani yanlış hatırlıyor olabilirsiniz.kaydırma yapmış olabilirsiniz. ama okumada kesinlikle böylebirşeyin imkanı yok özellikle 3-5 bin kişiyi tek tek yanlış gösterecek değiller.
  • Arkadaslar saka gibi matematikten 17yanlisim var ama eminim en fazla 8yanlisim var ve matematigimden bekledigik net gelseydi hukuk fakultesine gidecektim ama suan pdrye bile gidemiyorum seneye kaldim.Napacagim acil yardim optikler aciklandiktan sonra mi itiraz edeyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • optikler ne zaman yayınlanır peki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.