Şimdi Ara

arkadaslar benim gibi biri varmi????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hafıza kaybı yasadım,kekemelık ve ellerde tıtıreme,herseyde sıkılma,nefes alamama,en yakın arkadasının bıle adını unutma,sureklı dalgınlık,ne aglayabılme nede gulebılme,molozluk....................yani anlaycagınız tum yasamsal fonksıyonlarımı kaybettım......psikologa gıttım,,agır bı depresyon dedı ama uzuldugum kafaya taktıgım bısey yoq....bılenler varsa

• antidepresan vermedimi?
  • peki bunların bi nedeni war mıydı ??
    sana fiziksel yada psikolojik tramva fln yaşatan bi olay ??
  • aslında nicin herşeyi anlatıyor.

bence antideprasan falan kullanma . insanı molozlaştırmaktan başka işe yaramıyor. bu arada bende senden pek farklı sayılmam .
    yaş kac bu arada
  • fake tir o fake
    yat kalk şükret haline
    daha bin beterleri var
  • quote:

Orjinalden alıntı: nefret_girl

hafıza kaybı yasadım,kekemelık ve ellerde tıtıreme,herseyde sıkılma,nefes alamama,en yakın arkadasının bıle adını unutma,sureklı dalgınlık,ne aglayabılme nede gulebılme,molozluk....................yani anlaycagınız tum yasamsal fonksıyonlarımı kaybettım......psikologa gıttım,,agır bı depresyon dedı ama uzuldugum kafaya taktıgım bısey yoq....bılenler varsa

FAKE NİCK ALIP.. KENDİNİ KIZMIŞSIN GİBİ TANITMAKTAN
    OLUYOR BUNLAR....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alain_Delon -- 30 Kasım 2005, 23:20:28 >

• psikolojik olabilir tabi ama fiziksel bi sorun da olabilir
    başlangıç olarak T3 , T4 , TSH testleri yaptır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 sorunum var lütfen yardim edin
    geçen yıl önce açıldı
    Beyler bir sorum var
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • allah şifa versin........fake sende belanı........ töbe gece gece.akıl versin sadece bela değil.
  • arkadaşlar belkide fake değildir. neden bukadar ön yargılı yaklaşıyosunuz. bazen anlam veremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Always0007 -- 1 Aralık 2005, 3:08:29 >
  • Fake diil yaw müzik bölümünde bayaa yazıyodu. Sadece postu artmıyo dolayısıyla.
  • Belki fake belki değil, her şeye bilmiş tavırlarla Fake'dir diyip ön yargılı davranmayı çok yanlış buluyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.