Bildirim
Arkadaşlar bi yardım edin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sokaklara ilan as .benim bir öğretmenim mezun olduktan sonra dersanelerde iş bulamayınca özel ders vermeye karar vermiş genel özel ders fiyatının yarısı kadar bir ücret belirtip ilan asmış.sonra 1 kişi 2 kişi derken ...şu an köşelik .kendi eğitim bürosu var -
quote:
Orijinalden alıntı: kurabiye1996
sokaklara ilan as .benim bir öğretmenim mezun olduktan sonra dersanelerde iş bulamayınca özel ders vermeye karar vermiş genel özel ders fiyatının yarısı kadar bir ücret belirtip ilan asmış.sonra 1 kişi 2 kişi derken ...şu an köşelik .kendi eğitim bürosu var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sokaklara ilan asmayi çok güvenli bulmuyorum açıkçası. Ayrıca bir arkadaşım o yolu denedi ama hiç geri dönen olmadı. ben daha çok birilerinin tavsiyesiyle olduğunu düşünüyorum bu tarz şeylerin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen bu tarz işler referansla olur. Ama eğer sağlam bir üniversite ve bölüm mezunu isen internetten de bulabilirsin. Bulursan gel ben sana kendi uzaktan eğitim sistemimi kullandırırım. Türkiyenin her yerinden öğrenciye ders verebilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X