Şimdi Ara

Arkadaşlar Bi Yardım Edin Bana...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 22.09.2012 tarihinde vatan bilgisayardan toshiba L855-13L markalı bilgisayarı aldım.Ama işte gel gelelim ki ben garanti belgesinin yerini bulamıyorum ve bilgisayar ısınarak kapanmaya başladı bugün vatan bilgisayarı aradım çıkan bayan ablamız bana fatura garanti belgesi yerine geçmez dedi.Yani ben şimdi garanti belgesini bulamıyorum diye fatura olmasına rağmen bilgisayarım garantiden çıkmış mı oluyor yaptıramayacak mıyım yani kafayı yedim

Şimdi müşteri hizmetlerini arayın demeyin bana saat 10u geçti sabaha kadar bunu düşünmekten kafayı yiyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertFd -- 3 Mayıs 2013; 22:50:19 >

• Evet yok mu bilen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertFd -- 3 Mayıs 2013; 22:47:53 >
  • Bulman lazım. Ama müşteri şeysilerine güvenme. Kasada iken garanti belgesini imzalatmak istemiştim, fatura yı gösterirsin dedi. Ama faturalarda öyle yazmıyor dedim, formalite o dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana sadece abiler yardım edebilir. Onlarda olmadığına göre bu forumda bu soruyu sorma.
  • bilgisayarınızın özelliklerini yazabilir misiniz ?
  • Bulamıyorum ama ne yapacağım ben böyle kaybeden kimse yok mu forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evezok

Sana sadece abiler yardım edebilir. Onlarda olmadığına göre bu forumda bu soruyu sorma.

Değiştirdim başlığı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertFd

quote:

Orijinalden alıntı: Evezok

Sana sadece abiler yardım edebilir. Onlarda olmadığına göre bu forumda bu soruyu sorma.

Değiştirdim başlığı

Sana sadece arkadaşlar yardım edebilir. Onlarda olmadığına göre bu forumda bu soruyu sorma.
  • Eğer çok ağır oyun oynuyorsan ısınıp kapanması normal. Ve vatanda yapacak bir şeylerinin olmadıklarını söyleyecekler büyük ihtimal. Fan tarafını açıkta bırakarak kullan ya da soğutucu al
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRunner

Eğer çok ağır oyun oynuyorsan ısınıp kapanması normal. Ve vatanda yapacak bir şeylerinin olmadıklarını söyleyecekler büyük ihtimal. Fan tarafını açıkta bırakarak kullan ya da soğutucu al

Faturayla gitsem en azından format ve fanın temizlenmesini istesem yardım ederler mi bana?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.