Şimdi Ara

arkadaşlar bir bakın yardım acill !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben size birşey sormak istiyorum inşalllah yardımınız dokunur. biliyorum biraz eski oyun ama counter strike 1.5 yükledim açınca half-life açılıyo nasıl yüklenceğine baktım orada counter i active etcen diyo nasıl active ediliyo multiplayerden mi sanırım öyle ama nerden olduğunu bulamadım oyunun bütün herşeyi tam bir türlü vounter i açamadım active edemedim yardımcı olur musunuz LÜTFEENNN !!!!

• Multiplayer seceneginin altında sanırım GAMES ti bir secenek var orda oyunlar listelenir , CS i secmen yeterli...

Ayrıca emrah yanındaysa söyle Annesinin başı dertte cabuk olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Multiplayer seceneginin altında sanırım GAMES ti bir secenek var orda oyunlar listelenir , CS i secmen yeterli...

Ayrıca emrah yanındaysa söyle Annesinin başı dertte cabuk olsun...

Half Life kısayoluna sağ tıklayıp özellikler de, HEDEF kısmının en sonuna şunları yaz [" işaretinden de sonra] -console -game cstrike

Sonra tamam de, artık o kısayol ile CS açılacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Half Life kısayoluna sağ tıklayıp özellikler de, HEDEF kısmının en sonuna şunları yaz [" işaretinden de sonra] -console -game cstrike

Sonra tamam de, artık o kısayol ile CS açılacaktır.

Alıntıları Göster
    tamam DiabloXT senin dediğin gibi yaptım ama counter strike active edemediğim için yine Half Life açılıyo .. Kenshi knk oyunda multiplayerin altında filan game yazmıyo öyle birşey yok yine de saol .

• quote:

Orijinalden alıntı: VeNqeFuL™

tamam DiabloXT senin dediğin gibi yaptım ama counter strike active edemediğim için yine Half Life açılıyo .. Kenshi knk oyunda multiplayerin altında filan game yazmıyo öyle birşey yok yine de saol .

Alıntıları Göster
    Screenshot yani ekran görüntüsü çekip buraya gönderebilirmisin ozama ndaha iyi anlarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxitcL

Screenshot yani ekran görüntüsü çekip buraya gönderebilirmisin ozama ndaha iyi anlarız

Alıntıları Göster
    okey 2 dakika bekleyin

• quote:

okey 2 dakika bekleyin

Alıntıları Göster
    Custom game'de cs olması gerek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenshi -- 6 Nisan 2009; 14:05:02 >

• yha foto çektim de atmıyo sagece jpg ve gif dosyalarını atıyo çektiğim foto bmp olduğu için atmıyo kusura bakmayın ama benim yaptığım yöntem şu ilk önce multiplayer sonra nereye gireceğimi bilmiyorum lan game ye tıklıyorum sonra ekrana counter strike daki gibi yazılar geliyo sonra create .. yazan yere tıklıyorum hem oyuna girmiyo hem counter strike active edemiyorum ne saçma sapan birşey ya bu bilen varsa mesaj atsın ya çok canım sıkılıyo oyun yok resimler yüklense daha açık olcak ama yüklenmiyo ksura bakmayın .... eğer bilen yoksa da boşwerin yha o kadar da önemli değil başka bir oyun yüklerim mesaj yazanlar için de teşekkür ederim ...

• quote:

yha foto çektim de atmıyo sagece jpg ve gif dosyalarını atıyo çektiğim foto bmp olduğu için atmıyo kusura bakmayın ama benim yaptığım yöntem şu ilk önce multiplayer sonra nereye gireceğimi bilmiyorum lan game ye tıklıyorum sonra ekrana counter strike daki gibi yazılar geliyo sonra create .. yazan yere tıklıyorum hem oyuna girmiyo hem counter strike active edemiyorum ne saçma sapan birşey ya bu bilen varsa mesaj atsın ya çok canım sıkılıyo oyun yok resimler yüklense daha açık olcak ama yüklenmiyo ksura bakmayın .... eğer bilen yoksa da boşwerin yha o kadar da önemli değil başka bir oyun yüklerim mesaj yazanlar için de teşekkür ederim ...
    www.imageshack.us adresine resminizi yükleyip, Direct Link To Image kısmındaki adresi buraya kopyalayın.

• quote:

yha foto çektim de atmıyo sagece jpg ve gif dosyalarını atıyo çektiğim foto bmp olduğu için atmıyo kusura bakmayın ama benim yaptığım yöntem şu ilk önce multiplayer sonra nereye gireceğimi bilmiyorum lan game ye tıklıyorum sonra ekrana counter strike daki gibi yazılar geliyo sonra create .. yazan yere tıklıyorum hem oyuna girmiyo hem counter strike active edemiyorum ne saçma sapan birşey ya bu bilen varsa mesaj atsın ya çok canım sıkılıyo oyun yok resimler yüklense daha açık olcak ama yüklenmiyo ksura bakmayın .... eğer bilen yoksa da boşwerin yha o kadar da önemli değil başka bir oyun yüklerim mesaj yazanlar için de teşekkür ederim ...
    annaa bende Custom Game yok yha yazmıyo öle birşey ne biçim birşey ya harbi diyorum custom game yazmıyo diğerleri yazıyo

• quote:

annaa bende Custom Game yok yha yazmıyo öle birşey ne biçim birşey ya harbi diyorum custom game yazmıyo diğerleri yazıyo

Alıntıları Göster
    Custom yoksa bişe diyemem

• quote:

Alıntıları Göster
    http://img168.imageshack.us/gal.php?g=adszm.png

• quote:

http://img168.imageshack.us/gal.php?g=adszm.png

Alıntıları Göster
    lişnkden görünüz mü Custom Game yok yha inanmıyorum :D:D:D:D:D nese yha zaten pek güvenmiyodum. doğru çıktı .......... ......... ... yapacakları iş ancak bu kadar olur zaten custom gameden ayarlanıyodu değil mi? tamam arkadaşlar sağolun bana yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim hâlâ şoktayım ama neyse iyi günlerrr dilerim ...

• quote:

lişnkden görünüz mü Custom Game yok yha inanmıyorum :D:D:D:D:D nese yha zaten pek güvenmiyodum. doğru çıktı .......... ......... ... yapacakları iş ancak bu kadar olur zaten custom gameden ayarlanıyodu değil mi? tamam arkadaşlar sağolun bana yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim hâlâ şoktayım ama neyse iyi günlerrr dilerim ...

Alıntıları Göster
    Cidden ilginç, ben de ilk defa görüyorum bunu...

Farklı bir kaynaktan oyunu yeniden kurmak gerekebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Cidden ilginç, ben de ilk defa görüyorum bunu...

Farklı bir kaynaktan oyunu yeniden kurmak gerekebilir.

Alıntıları Göster
    tamam ben bir daha yükleyeyim ama olacağını zannetmiyorum belkiiii senin hatrına yüklüyorum ( bu arada onbaşı oldum )

• quote:

tamam ben bir daha yükleyeyim ama olacağını zannetmiyorum belkiiii senin hatrına yüklüyorum ( bu arada onbaşı oldum )

Alıntıları Göster
    yok knk yha olmadı yeniden yükledim custom gae yok nese ya çok da önemli değil galiba yapan adamın hatası olmalı .. yardım etmeye çalışan herkese çok teşekkür ederim çok saolun anneannemlerde counter1.6 var onu yüklerim sorun değil çok saolun

• quote:

yok knk yha olmadı yeniden yükledim custom gae yok nese ya çok da önemli değil galiba yapan adamın hatası olmalı .. yardım etmeye çalışan herkese çok teşekkür ederim çok saolun anneannemlerde counter1.6 var onu yüklerim sorun değil çok saolun

Alıntıları Göster
    Anneannen cs'mi oynuyor o.O

• quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Kenshi

• quote:

Orijinalden alıntı: gFbMaTT

quote:

Orjinalden alıntı: Kenshi

Alıntıları Göster
    yaa sorma cs de onun üstüne oyuncu görmedim bir pusu kuruyo off aklın hayalin durur . hem ne var ki recep ivedik'in babaannesi de pes 09 oynuyo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.