Şimdi Ara

Arkadaşlar bmw e92 d 184 hp hakkında acil bilgi verir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bmw e92 alıcam dizel 184 hp ama kimse bilgi vermiyo başka yardım alacağım kimselerde yok nolur kullanan yada çok iyi bilenler bi yardımcı olsun bana boşuna para vermek istemiyorum lütfen :/

• ses sistemi haric dogru gibi. hasarlar ve rakamlar konusunda bilgim yok.
  • Hasarlarda doğru
  • Haklısınız ne tür bilgi istediğimi yazmamışım :/ benim bilgi almak istediğim konu ne kadar verilir bu arabaya birtane var 2011 model ekranlı kırmızı spor koltuk beyaz m paket kazasız boyasız ne kadar vereyim en yüksek ? Alınmaya değer demi arkadaşlae sağolun zahmet edip cevap yazdığınız için
     Arkadaşlar bmw e92 d 184 hp hakkında acil bilgi verir misiniz ? Arkadaşlar bmw e92 d 184 hp hakkında acil bilgi verir misiniz ? Arkadaşlar bmw e92 d 184 hp hakkında acil bilgi verir misiniz ?

• Alinmaz net
  • Peki neden alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedo4747

Peki neden alınmaz
    bu tür spor arabalarçoğu kimse için fiyatına göre kıyaslandığında alınmaz gibi duruyor o yüzden bu tarz arabaları seven ve kullanıcısı olan kişiler alınır ya da alınmaz yorumu yaparsa size daha faydalı olur.
    sadece 180 hp ile ilgili şunu diyebilirim 1400-1500kg lık bir sedan arabadaki performansını ben yetersiz buluyorum. çoğu arabaya göre iydir tabi ancak spor arba için yetersiz bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.caucasian

bu tür spor arabalarçoğu kimse için fiyatına göre kıyaslandığında alınmaz gibi duruyor o yüzden bu tarz arabaları seven ve kullanıcısı olan kişiler alınır ya da alınmaz yorumu yaparsa size daha faydalı olur.
    sadece 180 hp ile ilgili şunu diyebilirim 1400-1500kg lık bir sedan arabadaki performansını ben yetersiz buluyorum. çoğu arabaya göre iydir tabi ancak spor arba için yetersiz bana göre.

Alıntıları Göster
    burdakiler de bir tane araba beğenmiyor, gidin tidiay golf alın beyler siz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 29 Ocak 2016; 17:38:32 >

• Burasi %90 memur kesimi oldugu icin pek bmw nedir bilmezler
  • Hocam 120.000-130.000 tl arasinda temizleri bulunur bakımlı aracsa bas agritmaz birde motor kompresyon degerlerini olcturun hocam coupe ve cabrio araçların motorlarini öldürebiliyorlar bazen
  • Arkadaşlar allah razı olsun sizden cevap verdiğiniz için... Sıkıntk yok 184 beygir kurtarmazsa bi yazılım atar 200 220 beygir yaparızda alacağım araba o resim deki araba arkadaşlar ilk defa böyle bi araba alacağım içim danışmak istedim size bilgi vermek isteyen arkadaşlar olursa dinlerim çünkü bilgiye çok ihtiyacım var 120 130 lira veripte bilgi sahibi olmadığım arabaya binmek istemiyorum
  • bmw nin bitirme tezi dediğimiz araçtır. kazasız olanını al kafana takmadan yola devam. alacağın fiyata 4-5 bin ekle bakım gideri, ağır bakımlar olarak.
  • Çok abartı istiyo ya ustam 140 diyo bunu kaça indirsem iyidir kmsi 90 bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedo4747

Çok abartı istiyo ya ustam 140 diyo bunu kaça indirsem iyidir kmsi 90 bin

Hocam 2 serisine bakın birde 140 bin kesinlikle etmez.Ayrıca coupe araçlar çok temiz kullanılmıyor genelde hele birde bmw olduğunu düşünürsek paso yan gezme ihtimali var.120-130 aralıgına çıkacaksanız 218i m paket üstünede soft setup kurarsınız tokatlarsınız e92leri.
  • E92 farklı bi araaba tip olarak 2 serilerinede baktım ama bi e92 etmez onun yerini anca bi 420 coupe tutar o yüzden e92 karar kıldım
  • 220d bakın hocam şuan bir araç var 140 bin istiyor 40 bin km de ben e92 yerine bunu tercih ederdim. E92 lerin çoğunun nasıl kullanıldıgını herkes biliyor
  • Hayırlısıı artık aldığım arabayı paylaşırım burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ustam bana görede araç 105 110 en en en fazla 115 ama işte mal onların malı 200 bin lira da ister ama işte fiyatını bildiğimiz için almıyoruz. şimdi diyorum hadi aldım satmaya kalksam kafaadan 40 lira zarar eğer ki 140 alsam alıp satıcı değilim alıcam 5 sene rahat kulancam hatta daha güçlü yapıcam arabayı gerek hız gerek fren ama işte insanlar dediğin gib geçiriyolar ama sizin gibi arkadaşlar sağolsun yardımcı oluyolar allah razı olsun .... aracın fotograları yuakrda gördüğnüz gibi

• E92'ler hor kullaniliyor diyen adam gitmis baska bir coupe soyluyor,kafa piril piril :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: talharo123

E92'ler hor kullaniliyor diyen adam gitmis baska bir coupe soyluyor,kafa piril piril :-)
    E92 biçok kez sürdüm, gayet keyifli sürüşü var. Performans gayet başarılı, dış tasarımına da bayılıyorum. Hatta şu sıralar 1 yaşına giren Cla mı satıp alma gibi planlarım da var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.